Yogaretreat

Yogaretreat til Tenerife med Mette Kopp

30/4-7/5 2019 (Udsolgt)
Pris fra 11.500,- pr. person
Afrejse fra København

Rejs med til det lille yogaretreat Mandala de Masca, som ligger høj og smukt i Tenerifes bjerge. Nyd en uge i de stille, storslåede naturomgivelser og lad Mette Kopp undervise og inspirere dig i yoga og meditation. Lækker vegetarisk, økologisk helpension er inkluderet i prisen og kan nydes i hyggeligt fællesskab.

Program

Der er yoga morgen og eftermiddag med en enkelt fridag til hiking. Yogastilen er hatha flow-klasser inspireret af yin/yang yoga, dvs. med tid til både dynamisk yoga, fordybelse og bløde yinstræk. Hver klasse består af åndedrætsøvelser, yoga, afspænding og meditation.
Undervisningen vil primært foregå udendørs under åben himmel, når vejret tillader det. Vi dyrker yoga på yogaterrassen med flot udsigt over bjergene eller i den indendørs yogashala. Der udlånes yogamåtter, tæpper, blokke og pøller, så du behøver ikke at medbringe yogaudstyr. Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 15 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen som regel op på 18-25 grader.
Midt på ugen tager vi en yogafri dag og drager i stedet på vandretur. Vi tager tidligt afsted, inden det bliver for varmt, med lokalguide i den smukke natur. Vi er hjemme igen til frokost og har hele eftermiddagen til afslapning. Der er også mulighed for at tage med på en halvdagsudflugt ned til kysten, hvor man kan bade ved stranden. Der vil desuden være mulighed for tilkøb af massage i løbet af ugen hos dygtige behandlere i fincaen.
Der bliver serveret lækre vegetariske/veganske retter til morgen, middag og aften. Vi spiser typisk på terrassen med smuk udsigt.
Mette har afholdt mere end 35 yogarejser siden 2010. Yogarejserne er kendetegnet ved ro, nærvær, glæde og nydelse. Der er tid til både samvær og refleksion, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Der er plads til dig, ligesom du er og har brug for at være. Essensen i rejsen er energiopbygning i krop, sind og sjæl.

HOTELINFORMATION

Praktisk info

Prisen er fra 11.500,- pr. person

Vi flyver direkte fra København
Afrejse fra København 30/4 kl. 08.20, ankomst til Tenerife kl. 12.50
Hjemrejse fra Tenerife 7/5 kl. 13.50, ankomst i København kl. 20.05

I rejsens pris indgår:

  • Flyrejse med Jet Time
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Transport mellem lufthavn og hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Vegetarisk helpension med drikkevarer
  • Yoga
  • Vandretur med lokalguide
  • Halvdagstur til stranden

Der findes et meget begrænset antal enkeltværelser (med delt bad/toilet, således at to enkeltværelser deler et badeværelse). Tillæg for enkeltværelse: 1.600,-
Der er maks. 16-18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.


Udsolgt

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk