Bodyfulnessretreat på Tenerife med Karina Helsted Moe

16/1-16/1 2022
14.995,- pr. person
Afrejse fra København og Aalborg

Nyd roen og naturen og fordyb dig i yogaen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn uge med instruktør Karina Helsted Moe samt en medunderviser. Vi sørger for alt: nem og bekvem rejse, alle måltider og undervisning i stille og storslået natur – alt sammen så du kan slappe af og få det optimale ud af din rejse.

Program

Vi arbejder meget dybt med kroppen gennem bodyfulness, som er en blanding af yoga, åndedrætsterapi, mindfulness og dans. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben for at tage imod denne enestående mulighed for transformation.

Der er undervisning hver morgen og eftermiddag på nær to eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt eller vandretur. Den ene af aftenerne kan du vælge at være med til en åndedrætsterapi-session; den koster 300,-. Midt på ugen tager vi sammen på en dejlig vandretur med lokalguide i nationalparken. Der vil også være transport til/fra kysten to gange om ugen, hvis man har lyst til at slappe af ved stranden, gå rundt i den lille badeby eller vandre langs stranden.

Turen er for dig, der vil på et anderledes retreat, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben over for at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapacitet.
På rejsen kommer du til at møde alle sider af yogaen; du får løsnet op for dit åndedræt i dybden og vil opleve yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder hen imod en mere intuitiv yogaform, hvor du begynder at kunne mærke, hvad din krop har brug for. Det handler om at lære at give helt slip og fuldkommen overgive sig til koppens iboende intelligens.

Yogaklasserne slutter med mindfulness-meditation, visualiseringer og afspænding. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. Meditationerne varer mellem 20 og 30 minutter både morgen og aften.
Undervisningen vil nogle dage foregå på den udendørs yogaterrasse, og skulle der blive brug for det, går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns.

Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 12 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 16-20 grader, når solen er fremme. Måltiderne er nærende vegetariske/veganske, som spises i hyggeligt fællesskab.

Praktisk info

Prisen er 14.995,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Thomas Cook
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Helpension med drikkevarer (vegetarisk)
  • Snacks, juice og te i løbet af dagen
  • Yogatræning
  • Vandretur med lokalguide

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse fra Aalborg kl. 07.45, ankomst på Tenerife kl. 12.10
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.30, ankomst i Aalborg kl. 19.40


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse fra: 3.500,- Obs! Meget begrænset antal. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Der er maks. 18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Check-out på afrejsedagen er kl. 10.


Tilmeld dig rejsen her

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk