Yogaretreat

Yogaretreat til Tenerifes bjerge med yogalærer Karina Helsted Moe og sanger Søren Frieboe

20/1-27/1 2019
11.795,- pr. person
Afrejse fra København og Aalborg

Nyd roen og naturen og fordyb dig i yogaen og stemmen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge. Fincaen Mandala de Masca, er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med instruktør Karina Helsted Moe samt Søren Frieboe. Vi sørger for alt: nem og bekvem rejse, alle måltider og yogaundervisning i stille og storslået natur – alt sammen så du kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Program

Der er yoga hver morgen og eftermiddag på nær to eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt eller vandretur. Den ene af aftenerne kan du vælge at være med til en åndedrætsterapi-session; den koster 200,-. Midt på ugen tager vi sammen på en dejlig vandretur med lokalguide i nationalparken. Der vil også være transport til/fra kysten to gange om ugen, hvis man har lyst til at slappe af ved stranden, gå rundt i den lille badeby eller vandre langs stranden.

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i sig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben over for at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen; du får løsnet op for dit åndedræt i dybden og vil opleve yoga, der udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder hen imod en mere intuitiv yogaform, hvor du begynder at kunne mærke, hvad din krop har brug for. Det handler om at lære at give helt slip og fuldkommen overgive sig til koppens iboende intelligens. Undervejs i yogaøvelserne bruger vi stemmen, og yogaklassen om morgenen slutter med intuitiv sang og meditation, guidet af Søren og Karina. Om eftermiddagen starter vi ud med en halv times yogaøvelser, og derefter arbejder vi videre med stemmeopvarmning, hjertekor, overtonesang, krops- og lytteøvelser samt åndelige sange fra hele verden. Du vil opleve, hvordan lyden kan åbne op til dybere niveauer i kroppen. Timen slutter med meditation.

Undervisningen vil nogle dage foregå på den udendørs yogaterrasse, og skulle der blive brug for det, går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns. Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 12 grader, så medbring lunt tøj, hvis vi er udenfor til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 16-20 grader, når solen er fremme. Måltiderne er nærende vegetariske/veganske, som spises i hyggeligt fællesskab.

Hotelinformation

Vi bor i fincaen Mandala de Masca, som ligger midt i naturen oppe i bjergene på det vestlige Tenerife. Fincaen har 11 værelser, som alle er forskellige og enkelt indrettet. Stedet har en lille pool og en dejlig have, hvor der dyrkes økologiske grøntsager. Der serveres tre daglige vegetariske og veganske måltider. Der er to udendørs terrasser til yoga, en indendørs yogashala og en hyggelig stue med åben pejs. Hotellet ligger i gåafstand til den lille bjergby Masca.

Instruktør på rejsen

Karina Helsted Moe er fysioterapeut, psykoterapeut og yogalærer. Hun har en godkendt yoga alliance uddannelse i vinyasa flow yoga og har færdiggjort Danmarks første 500 timers Yoga Alliance-uddannelse på Sattva yoga. Hun har taget første halvdel af Transformational Breath-uddannelsen og går løbende i supervision og fordyber hele tiden sin egen praksis.

Instruktør på rejsen

Søren Frieboe er sanger, musiker, underviser og komponist og har arbejdet med selvudvikling, meditation, massage og lydhealing siden 1990. Søren er oprindeligt uddannet på Musikinstituttet ved Aarhus Universitet og har studeret i USA hos Mark Murphy og Bobby McFerrin. Søren laver workshops i stemmebrug og hjertesang (korsang med åbent hjerte), lydrejser og lydhealing i hele landet. Han har arbejdet sammen med bl.a. Majbritte Ulrikkeholm, Basyani Andrea, Signe Marie Lindstrøm og mange andre. "Jeg arbejder med at åbne menneskers ører og hjerter for deres egen stemmes kvaliteter, stemmens sjælelige perspektiv og glæden ved at synge sammen med andre". På turen kan du få massage og lydhealing af Søren.

Praktisk info

Prisen er 11.795,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Thomas Cook
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Helpension med drikkevarer (vegetarisk)
  • Snacks, juice og te i løbet af dagen
  • Yogatræning
  • Vandretur med lokalguide

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse fra Aalborg kl. 07.45, ankomst på Tenerife kl. 12.10
Hjemrejse fra Tenerife kl. 13.30, ankomst i Aalborg kl. 19.40


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 1.250,- (to enkeltværelser deler et badeværelse) Obs! Meget begrænset antal. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Der er maks. 18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

Check-out på afrejsedagen er kl. 10.


Tilmeld

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk