Vi følger altid Udenrigsministeriets vejledninger, og derfor aflyses alle yogarejser frem til og med 13. april (for rejser til Grækenland og Cypern gælder det til og med 30. april).

Vi kontakter alle vores gæster, som er berørt af dette efter tur ud fra afrejsedato, så du behøver ikke kontakte os for at få ændret eller annulleret din rejse.
Læs flere informationer om coronavirus

Yogarejse til Kreta med Ditte Parby

Rejsen er udsolgt - skriv dig på venteliste her

23/4-30/4 2020
5.494,- pr. person
Afrejse fra København og Billund

Nyd en forårsrejse til smukke Kreta og få en uges yoga med fuld havudsigt fra en dejlig yogaterrasse.

Program

Ugen byder på et skønt yogaprogram med morgen- og eftermiddagsyoga hele ugen, dog med en enkelt formiddag og en enkelt eftermiddag fri, hvor du kan tage på udflugt og se lidt af hotellets smukke omgivelser. Undervisningen foregår udendørs på en stor tagterrasse med flot udsigt over havet.

Hver yogaklasse har et tema eller et fokus, så hele kroppen får godt med opmærksomhed. Ditte sørger for, at alle kan være med – såvel garvet yogi som nybegynder – og vi laver flere gentagelser, så du kan tage meget af yogaen "med hjem i kufferten".

I det hele taget skal vi bare nyde at have god tid og mulighed for at trække vejret frit under den blå himmel med masser af varmt solskin, så krop og sind bliver godt styrket, afspændt og smidiggjort.
I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen ved et af hotellets poolområder eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten, tage på vandretur i bjergene eller medbringe en bog og slappe af i den lille fredelige fiskerby Makrigialos.
Hotellet har en god restaurant med flot udsigt. Det er muligt at tilkøbe måltidspakker og deltage i hyggelig fællesspisning med yogagruppen, hvis du har lyst til det. Alt i programmet er frivilligt, og du deltager i præcis det, du har lyst til. Det er din ferie og dig, der bestemmer tempoet.

Instruktør på rejsen

"At undervise i yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen, og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever, giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg lever! Jeg har igennem de sidste 25 år beskæftiget mig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er imidlertid min største passion, og yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind."

Praktisk info

Prisen er 5.494,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 30 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 2-værelses lejlighed med balkon og havudsigt
  • 6 dages yogaprogram
  • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved to personer i delt lejlighed.
Prisen for at bo alene i lejligheden er fra 6.244,-.

Se priserne under ”Tilmeld” for tilkøb af måltider og andre lejlighedstyper.


Afrejse fra København 23/4 kl. 16:50, ankomst på Kreta kl. 21.10
Hjemrejse fra Kreta 30/4 kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00

Afrejse fra Billund 23/4 kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30
Hjemrejse fra Kreta 30/4 kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30

Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.


Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.
Prisen er pr. person ved 2 personer i delt lejlighed.
Prisen for at bo alene i lejligheden er 6.678,-.

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks. 20 pladser på rejsen. Pladserne tildeles efter først-til-mølle. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 3 EUR pr. lejlighed pr. nat.

Vi tager forbehold for ændringer i programmet. Tillader vejret ikke, at der trænes udendørs, kan træningen blive flyttet til andre tidspunkter på dagen, hvor det vil være muligt at benytte de indendørs faciliteter.

Venteliste

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk