Yogarejse med Annika Johansson til Kap Verde

26/3 – 2/4 2020
6.295,- pr. person
Afrejse fra København

En yogarejse til Kap Verde er det perfekte valg for dig, der søger en varm og solsikker yogaferie uden at skulle behøve at tænke på tidsforskel og jetlag. Her kan du nyde det vestafrikanske klima, hvor skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb.

Program

Programmet byder på 1½ times yoga hver morgen og aften på grønne græsområder. Måske laver vi også yoga på stranden en morgen. Fokus vil om morgenen være på at vække kroppen, og du vil blive guidet ind i yoga flow/vinyasa. Aftentimerne vil byde på forskellige fokus med balance, yin yoga, åndedræt/pranayama, meditation og fordybelse.

Undervisningen tilpasses gruppens behov, og tema og fokus vil derfor bygges op i løbet af ugen. Du vil dag efter dag opdage, at du begynder at mærke kroppen på nye måder. At mærke og lytte til kroppen vil give dig mulighed for at skabe varige forandringer gennem krop og sind, som du kan tage med hjem fra yogaferien.

I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen ved hotellets poolområde eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten eller medbringe en bog og slappe af og nyde freden.

Hvis du vil ud og opleve øen på egen hånd, kan du leje en cykel på hotellet eller tage på udflugt sammen med Spies, hvor man f.eks. besøger den lille fiskerby Palmeira, bugten Burracona med den naturlige pool, hovedbyen Espargos og saltminen Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp.

Annika samler dem fra gruppen, som ønsker at spise og hygge sig sammen over aftensmåltidet, så ingen behøver at være alene, selv om man rejser alene – medmindre man selv vælger det. På turen respekteres frihed, ro og samvær.

Instruktør på rejsen

Annika Johansson er instruktør på rejsen: ”Jeg lægger i min yogaundervisning vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær. Mindful yoga! Du vil blive guidet ind i hvert enkelt led i kroppen og helt ind i dit hjerte. Min egen yogalærer Søren Rasmussen fra Yoga Skolen i Helsingør udtaler: ”Annika viser som underviser mennesket vejen til sit hjerte”. At undervise er mit kald!

Praktisk info

Prisen er 6.295,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaundervisning i alt 10 gange

Udrejse fra København 26/3 kl. 07.55, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 15.00
Hjemrejse fra Kap Verde 2/4 kl. 16.00, ankomst i København kl. 01.30 (3/4)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.700,-

Tillæg for halvpension: 1.200,-

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Egen yogamåtte skal medbringes.

Kap Verde har indført en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.


Tilmeld

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
grupper@spies.dk