Yogarejse til Kap Verde med Annika Johansson

19/1 - 26/1 2021
7.299,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Annika Johansson til Kap Verde, hvor solen, havet og de brede sandstrande danner ramme om en uges afslappet og skøn yogarejse.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt (i alt 10 gange) af ca. 1 ½ times varighed – om morgenen i solopgangens skær og igen sen eftermiddag. Læs mere Yogaen vil være baseret på hatha yoga, lange rolige yin stræk, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser, som beroliger kroppen og sindet, samt skøn guidet afspænding. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket. Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.
Undervisningen vil primært foregå udendørs på græsset eller stranden. På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen. Vi vil mærke, at vi har jordforbindelse, og vi vil nyde naturen og den friske luft omkring os.
Der er rig lejlighed til at være social. Dem, der har lyst, spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det. Eftermiddagene tilbringes på egen hånd, måske på en af de skønne hvide sandstrande med en god bog eller til en snak om yogatimens oplevelser.
 
Hvis du vil ud og opleve øen på egen hånd, kan du leje en cykel på hotellet eller deltage i en af Spies’ udflugter. Du kan blandt andet komme til den lille fiskerby Palmeira, naturfænomenet Buracona med den naturlige lavapool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. I området omkring Santa Maria findes flere surf- og dykkervenlige steder.
Skjul

Annika Johansson er instruktør på denne rejse

Instruktør på rejsen

Annika Johansson er instruktør på rejsen. ”Jeg lægger i min yogaundervisning vægt på, at du inviteres ind i et meditativt flow, hvor åndedræt og bevægelse forenes ved hjælp af opmærksomhed, sansning og nærvær. Du vil blive guidet ind i hvert enkelt led i kroppen og helt ind i dit hjerte. Min egen yogalærer Søren Rasmussen fra Yoga skolen i Helsingør udtaler: ”Annika, som underviser, viser mennesket vejen til sit hjerte”. At undervise er mit kald!”.

Praktisk info

Prisen er 7.299,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaundervisning i alt 10 gange
  • Klimakompensation

Afrejse fra København 19/1 kl. 09.15, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 16.20
Hjemrejse fra Kap Verde 26/1 kl. 18.20, ankomst i København kl. 02.50 (27/1).


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.800,-

Tillæg for halvpension: 1.200,-

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Egen yogamåtte skal medbringes.

Kap Verde har indført en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.

Tilmeld dig rejsen her


Spørgsmål og yderligere information

Thomas Henriksen, Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
grupper@spies.dk