Yogarejse til Tyrkiet

Yogarejse til Rhodos - oktober 2017

Rejs med yogalærer Winni Petersen til Rhodos, hvor det lækre voksenhotel Sunprime Miramare danner rammen om en uge i yogaens tegn. Her får du fred og ro samt skøn yogatræning på græsset med fuld havudsigt. Yogaen vil være et fint potpourri af hatha, hatha flow, vinyasa og yin yoga. Winni vil sørge for, at alle får udbytte af træningen, uanset om du er nybegynder eller ganske erfaren yogaudøver. Der er afrejse i april og oktober 2017.

Programmet

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt – ved solopgang og sen eftermiddag. Undervisningen er baseret på hatha yoga, og vi leger også lidt med at stå på hovedet. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket. Hvad enten du er mand/kvinde, ung/ældre, med/uden skader, smidig eller stiv som en pind – så vil der være plads til dig på holdet! Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det. Undervisningen foregår udendørs på græsset og kan i enkelte tilfælde blive flyttet til senere på dagen, hvis der mod forventning skulle falde regn. Da gruppen vil være på maks. 20 personer, er der rig lejlighed til at være social, og vi spiser sammen morgen og aften. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det.

Yogarejse i skønne omgivelser

Hotellet

Vi bor på voksenhotellet Sunprime Miramare. Det store hotelområde strækker sig over godt 1 km med gangstier, der bugter sig gennem en frodig have. Lave lejlighedsbygninger og bungalows ligger spredt på området, og her er masser af plads til dig, der ønsker at slappe af i fred og ro. I hotellets spaafdeling tilbydes en række velgørende behandlinger, og der er også tid til at koble af i en liggestol og nyde den fantastiske udsigt over havet.
Læs mere om hotellet



Instruktør på rejsen - Winni Petersen

Din yogalærer på rejsen er Winni Petersen, hvis undervisning er baseret på hatha yoga, men også er inspireret af andre grene af yogaen. Winni deltager løbende i yogakurser og har senest bestået den internationalt godkendte Yoga Alliance læreruddannelse E-RYT 200 i Indien. Ligeledes har hun i Indien i 2014 taget E-RYT 500, som er den højeste yogalæreruddannelse, man kan tage.

'Gennem min uddannelse og mine yogarejser rundt om i verden har jeg mødt mange fantastiske yogalærere, som har inspireret mig på mange måder med deres smittende undervisningsform og visdom. Mit ønske er at videregive denne viden og disse oplevelser gennem min undervisning.'

Læs mere om Winni Petersen




Vi flyver fra København og billund

Rejsedetaljer:
Afrejse fra Billund kl. 06.00, ankomst på Rhodos kl. 10.35
Hjemrejse fra Rhodos kl. 23.30, ankomst i Billund kl. 02.10

Afrejse fra København kl. 07.10, ankomst på Rhodos kl. 11.35
Hjemrejse fra Rhodos kl. 23.40, ankomst i København kl. 02.15

I rejsens pris indgår:

  • Fly med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord
  • 30 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 1-værelses Junior Suite med balkon eller terrasse
  • Seks dages yogaprogram

Rejs 1. - 8. oktober 2017
Pris pr. person 7.995,-


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt 1-værelses Junior Suite.
Tillæg for enkeltværelse: 2.100,- (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.)

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Enkelte undervisningtimer kan blive flyttet eller aflyst, hvis der mod forventning falder regn.

Spørgsmål og yderligere information: Kontakt Thomas Henriksen på tlf.: 7070 1051 eller mail: sport@spies.dk

Alle sportsrejser