Yogarejse

Yogarejse med Kira Løve til Gran Canaria

REJSEN ER UDSOLGT

24/7 - 31/7 2019
8.200,- pr. person
Afrejse fra København, Billund og Aalborg

Rejs alene, sammen med andre, på yogaferie til Gran Canaria i juli. I selskab med andre singlerejsende kan du fordybe dig i yogaen og deltage i en smuk vandretur i bjergene. Det bliver en uge med masser af yoga, hyggeligt samvær, mulighed for aktive oplevelser og afslapning i smukke omgivelser.

Program

På rejsen vil Kira undervise i en blanding af forskellige typer yoga. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk samt guidede åndedrætsøvelser om eftermiddagen.
Rejsen er tænkt som en aktiv afslapningsferie. Tanken er, at hvis du gerne vil godt i gang med yogaen – eller vil booste din yogapraksis – så kan du tage med på denne tur og komme ind i en god rutine, som du kan tage med hjem og fortsætte med efter sommerferien. Kira vil give en masse tip til, hvordan du tager din yogapraksis til et nyt niveau, uanset hvad dit udgangspunkt er. Det er det gode ved yogaen: Vi kan lave yoga sammen, selv om nogle er nybegyndere, og andre er letøvede - undervisningen tilpasses din krop og dine behov.
Undervisningen foregår udendørs på hotellets område under åben himmel. Gran Canaria har et mildt og behageligt klima året rundt, og gennemsnitstemperaturen i juli er 25 grader.
På hotellet er der forskellige træningsmuligheder. Der findes tennisbane og fitness, og en skandinavisk SATS-instruktør tilbyder gratis holdtræning, f.eks. core og vandgymnastik. Hotellet har desuden en minibus, der kører gratis mellem hotellet og stranden cirka fire gange dagligt.
I løbet af ugen arrangerer vi imellem yogaundervisningen en vandretur, som man kan deltage i, hvis man har lyst. Denne udflugt er mod egenbetaling.
Yogarejsen giver mulighed for aktivitet, afslapning og opladning samt plads til, at du kan være der, hvor du er – og være den, du er. Der er mulighed for at spise sammen om aftenen, hvis du har lyst. Du bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt du deltager i, og hvor social du vil være. Det er din yogaferie!

Praktisk info

Pris fra 8.200,- pr. person
I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 30 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 1-værelses Classic Suite med balkon mod Maspalomas
  • Yogaprogram

Afrejse fra København 24/7 kl. 07.30, ankomst på Gran Canaria kl. 11.50
Hjemrejse fra Gran Canaria 31/7 kl. 13.10, ankomst i København kl. 19.20

Afrejse fra Billund 24/7 kl. 08.20, ankomst på Gran Canaria kl. 12.30
Hjemrejse fra Gran Canaria 31/7 kl. 13.50, ankomst i Billund kl. 19.40

Afrejse fra Aalborg 24/7 kl. 08.10, ankomst på Gran Canaria kl. 12.35
Hjemrejse fra Gran Canaria 31/7 kl. 13.40, ankomst i Aalborg kl. 19.50


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt 1-værelses Classic Suite.
Tillæg for at bo alene: 400,-

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Yogamåtte kan lejes på hotellet.

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.


REJSEN ER UDSOLGT

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk