Yogarejse med Ditte Parby til Kreta

Hvornår: 22/4 – 29/4 2021

Pris: 3.545,- pr. person

Afrejse fra: Billund og København

Nyd foråret på dejlige Kreta og få en uges skøn yoga med fuld havudsigt fra en dejlig yogaterrasse.

💛 Yogaprogram for nye og garvede yogier
💛 Erfaren yogainstruktør
💛 Dejligt hotel i den hyggelige fiskerby, Makrigialos

Tilmeld dig rejsen her

Der er maks. 20 pladser på denne rejse, og vi anbefaler derfor hurtig reservation. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere. Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne.

Makrigialos by

Du er garanteret græsk charme i Makrigialos

Ocean Beach Club på Kreta

Der er tid til ro og afslapning på hotellet

Bjerge ved Makrigialos

Bjergene ved Makrigialos indbyder til vandreture

Program

Ugen byder på et skønt yogaprogram med morgen- og eftermiddagsyoga hele ugen, dog med en enkelt formiddag og en enkelt eftermiddag fri, hvor du kan tage på udflugt og se lidt af hotellets smukke omgivelser. Undervisningen foregår udendørs på en stor tagterrasse med smuk udsigt over havet.
 
Læs mere Hver yogaklasse har et tema eller et fokus, så hele kroppen får godt med opmærksomhed. Ditte sørger for, at alle kan være med – såvel garvet yogi som nybegynder – og vi laver flere gentagelser, så du kan tage meget af yogaen "med hjem i kufferten".
 
I det hele taget skal vi bare nyde at have god tid og mulighed for at trække vejret frit under den blå himmel med masser af varmt solskin, så krop og sind bliver godt styrket, afspændt og smidiggjort.
 
I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen ved et af hotellets poolområder eller gå ned på stranden og nyde en svømmetur i det klare vand. Du kan også slentre en tur i strandkanten, tage på vandretur i bjergene eller medbringe en bog og slappe af i den lille fredelige fiskerby Makrigialos.
 
Hotellet har en god restaurant med smuk udsigt. Det er muligt at tilkøbe måltidspakker og deltage i hyggelig fællesspisning med yogagruppen, hvis du har lyst til det. Alt i programmet er frivilligt, og du deltager i præcis det, du har lyst til. Det er din ferie og dig, der bestemmer tempoet.
Skjul

Din instrukør

Ditte Parby er instruktør på denne rejse

Instruktør på rejsen

Ditte Parby er erfaren yogalærer, der har undervist et hav af yoga- og pilatesklasser i løbet af de sidste 15 år. Med et interessant cv i bagagen underviser Ditte nærværende og inspirerende yogaklasser med smil og hjertevarme. Ditte ser det som sin fornemste opgave at tilrettelægge sine klasser, så alle føler sig mødt, trygge og godt tilpas – uanset alder og niveau. ”At undervise i yoga er min største passion, og yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind.”

Her skal du bo

Praktisk information om rejsen

Hvad indgår i rejsen?

Prisen er 3.545,- pr. person

 • Fly med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 30 kg bagage inkl. 6 kg håndbagage
 • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
 • Delt 2-værelses Club Suite med balkon
 • Seks dages yogaprogram
 • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses Club Suite.

Valgfrie tillæg

 • Pristillæg for at bo alene: fra 500,-.
  Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.
 • Priser på måltidspakker og andre værelsestyper kan ses ved tilmelding.

Vær også opmærksom på

 • Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 2 timer og 15 minutter (plus pause undervejs). Køreturen går ad naturskønne og nogle steder snoede veje. Omkring halvvejs vil der være et stop, hvor du kan købe drikkevarer og snacks eller benytte toilettet.
 • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.
 • Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.
 • Medbring egen yogamåtte.
 • Vi tager forbehold for ændringer i programmet, og tillader vejret ikke, at der trænes udendørs, kan træningen blive flyttet til andre tidspunkter på dagen, hvor det vil være muligt at benytte de indendørs faciliteter.

Skatter og afgifter: De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesatsen for Ocean Beach Club (kategori 4) er 3 euro pr. lejlighed pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver direkte til Kreta fra København og Billund.

Fra København:
Afrejse fra København 22/4 kl. 06.00, ankomst på Kreta kl. 10.20
Hjemrejse fra Kreta 29/4 kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00

Fra Billund:
Afrejse fra Billund 22/4 kl. 07.00, ankomst på Kreta kl. 11.30
Hjemrejse fra Kreta 29/4 kl. 12.50, ankomst i Billund kl. 15.30

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk