Yoga og mindfulness på Madeira

Yoga, vandring og mindfulness med Jane Rosengren på Madeira

Hvornår: 17/5 - 24/5 2021

Pris: fra 8.245,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse fra: København

Funchal danner den perfekte ramme om et yogaretreat. Her får du en uge fyldt med fordybelse og nærvær, vandringer, ro, skøn natur og hyggeligt samvær – alt sammen pakket ind i lækre omgivelser.

 • Yoga om morgenen og BodyMindness om aftenen
 • Guidede vandreture
 • Undervisning med udgangspunk i dig
Værelse på Alto Lido
Spa på Alto Lido

Program

Find din indre ro på naturskønne Madeira.
Gør noget godt for dig selv og rejs med til Madeira, som er et rigtigt fint postkortmotiv med naturskønne vandrestier, kuperet natur, blomsterpragt og den fantastiske hovedby, Funchal.

Morgenprogram hver morgen
7:00: Morgenbad
8:00: Morgenyoga, 30 min.
9:00: Morgenbuffet med bl.a. friskpresset appelsinjuice fra de lokale plantager

Aftenprogram hver aften
17:00: BodyMindness, 2 timer
19:30: Middag, buffet på hotellet med alverdens gode ting eller middag ude i byen

Hver anden dag mellem morgen og aftenyoga tager vi ud på guidede vandreture. Hver anden dag mellem yogaklasserne er til egen dispostion.

Det er din ferie, så du deltager i det, du har lyst til. Vi hjælper dig med at udrense kroppen med den blideste yoga, vandreture, åndedrætsøvelser og selvmassage med en udrensende effekt. Efter yogaferien vil du opleve styrke og klarhed, føle dig mere frisk, se sundere ud og måske lidt smallere om livet.

Deltagerforudsætninger: Ingen. Alle kan være med uanset køn, højde og drøjde. Vi tager hensyn til dine skavanker, hvis du har nogen. Dog stiller vandreturene krav til, at du går rimeligt ubesværet.

Vandreture

Der er planlagt tre smukke vandreture på denne rejse, der alle er ca. 6 km. lange.

På vandringen langs Levada da Referta kan vi se vinmarker, som bruges til den berømte madeiravin. Man kan nyde udsigten over byen Porto da Cruz og de smukke klipperformationer Penha de D´Aguia, som giver ro og energi.

Levada dos Prazeras begynder ved byen Chaleta på den sydlige kyst af Madeira. Her er godt vejr næsten 365 dage om året. Vi vandrer gennem 2 skove. Den eksotiske skov består af pinje og andre importerede planter og trær. Den anden skov består af Acacias, som hører til de endmuske laurissilvaplanter og -træer, som kun findes på Madeira.

Levada do Norte er øens længste og ældste levada og bygget for flere århunderede siden. Hovedformålet med denne levada er at transportere vand fra nordsiden af Madeira til den varme sydside med meget landbrug. På denne vandring kan vi bl.a. nyde den fantastiske udsigt over Atlanterhavet og byerne Campanario og Ribera Brava.

Din instrukør

Instruktør på rejsen

Din yogalærer er Jane Abigail Rosengren. Jane er uddannet coach (20+ års erfaring), har 3 yogalæreruddannelser og har udviklet konceptet BodyMindness®. Janes yogastil er meget blid, og vi arbejder intenst med rygsøjlen, skuldre/nakke og hofte/lænd og forbereder kroppen grundigt på alt, hvad vi udfordrer den med, så du kun kommer styrket herfra. Du vil opleve, at der er rigtig god tid og den blideste yoga fører dig ind i din krop og helt hjem, hvor du hører hjemme. Jane er erfaren yogalærer og coach, så derfor kalder hun sin yoga for BodyMindness - vi kommer nemlig hele vejen rundt om dig.

Her skal du bo

Alto Lido på Madeira

Alto Lido er et flot og moderne hotel med en god beliggenhed i udkanten af Funchal og i gåafstand til havbadene. Hotellet har et indbydende poolområde og en stor indendørspool med et glastag, der åbnes i fint vejr. Vil du træne, er her et lille motionsrum, og her findes også en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling. Alto Lido har desuden to barer og en hyggelig restaurant.

Praktisk information om rejsen

Praktisk info

Prisen er 8.580,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse t/r med Sunclass Airlines
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 6 x yogaundervisning
 • 3 x vandringer
 • 6 x BodyMindness á 2 timer
 • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse
Prisen for et enkeltværelse er 10.480,- Halvpension kan tilkøbes for 1.260,-
Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Vær også opmærksom på

 • Egen yogamåtte, tæppe, vandresko og varme sokker skal medbringes.

Om flyrejsen

Afrejse 17/05 fra København kl. 07.00, ankomst på Madeira kl. 10.50.
Hjemrejse 24/05 fra Madeira kl. 12.05, ankomst i København kl. 17.50.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10-14)
sport@spies.dk