Yogarejse med Kirsten Slots til Lesbos

9/7-16/7 2020
6.689,- pr. person
Afrejse fra København

Oplev en afstressende ferie med yoga og meditation på Lesbos – et perfekt fredfyldt paradis, hvor du kan restituere krop og sjæl og vende tilbage til din hverdag fuld af energi og ny inspiration.

Program

Yogaundervisningen foregår i roligt tempo fra kl. 9 til 12 under åben himmel på et højdedrag i en duftende pinjelund, hvor der er luftigt og svalt. De smukke omgivelser befordrer i sig selv den indre ro og glæde, der er essensen af yoga. Denne rejse er velegnet både for begyndere, som vil have en introduktion til yoga, og for øvede, der ønsker fordybelse. Undervisningen er mindfulness-baseret og et miks af hatha og yin. Kirsten har 35 års erfaring med yoga og meditation og tilrettelægger undervisningen, så der tages individuelle hensyn. Midt på ugen er der en hel fridag uden undervisning.

Læs mere Den hyggelige middelalderby Molyvos med brolagte stræder, smuk arkitektur og små familieejede tavernaer danner rammen om en "bare være-uge”, hvor du kan nyde de smukke omgivelser og det lækre køkken, der er berømt i hele Grækenland.
 
Kirstens rejser er kendt for et trygt og afslappet socialt klima, hvor alenerejsende danner venskaber på kryds og tværs i gruppen og følges ad til stranden, udflugter m.m. Der bliver arrangeret fællesspisninger, og du bestemmer selv, hvor meget du vil deltage i middage og andre sociale arrangementer, der ligger ud over undervisningen. Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Kirsten.
Skjul

Praktisk info

Prisen er 6.689,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yoga
  • Klimakompensation

Afrejse fra København kl. 07.55, ankomst på Lesbos kl. 12.00
Hjemrejse fra Lesbos kl. 13.20, ankomst i København kl. 15.25


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 900,-.

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.
Egen yogamåtte skal medbringes.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Følgende skattesats gælder pr. værelse pr. nat: 1,5 EUR.


Tilmeld

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk