Yogarejse til Gambia med Trine Winther

REJSEN ER UDSOLGT

18/11 - 25/11 2019
9.300,- pr. person
Afrejse fra København

Rejs med til solsikre Gambia og oplev en anderledes, spændende og helt unik yogauge i Gambia sammen med yogalærer Trine Winther. En yogarejse til Gambia bliver en spændende blanding af naturoplevelser, folkeliv, lokal kogekunst og masser af yoga og mindfulness i palmernes skygge.

Program

Ugens program byder på undervisning i yoga og mindfulness formiddag og eftermiddag. Undervisningen vil være præget af stilarterne hatha, yin og vinyasa yoga samt meditation og åndedrætsøvelser. Du vil opleve, at du gennem yoga og mindfulness udvider din bevidsthed og styrker dit nærvær, både i forhold til dig selv og dine omgivelser. Gennem yogatræning får du også mulighed for at lære din krop endnu bedre at kende og forkæle den med alt fra styrke og mobilitet til afspænding, omsorg og ro. Glæd dig til en hel uge som livsnyder. Undervisningen vil foregå udendørs på stranden i palmernes skygge eller på græsset ved hotellet.

Midt på ugen tager vi sammen ud på det lokale marked i Brusubi, hvor vi køber ind til dagens ”cooking class”, og hvor der skal pruttes om priserne på alle varer. Maden tilbereder vi på traditionel vis, og vores dygtige kok, Aida, vil trin for trin fortælle og vise os, hvordan vi skal lave den gambiske mad, inden vi selv skal afprøve vores nyerhvervede kundskaber. Maden spiser vi naturligvis sammen ledsaget af lokale drikkevarer som f.eks. baobabjuice. Måltidet rundes af med en eksotisk frugtsalat fra lokalområdet.

Du kan også vælge selv at udforske Gambia på en af de mange spændende udflugter, som Spies tilbyder.

Glæd dig til at opleve vores hotel, som bl.a. har en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling – det er muligt at forudbestille flere forskellige spapakker hjemmefra. Hotellet tilbyder også holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her findes desuden et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Al træning er gratis. Der løber også en lang strand lige neden for hotellet – perfekt til en løbe- eller slentretur i vandkanten.

På rejsen er der rig lejlighed til at være social, ligesom du kan vælge dit eget selskab og alenetid, som det passer dig bedst dag for dag. Der er også mulighed for at spise sammen morgen og aften i restauranten, hvis du har lyst til det. Alle aktiviteter på ugen er valgfri, så du kan selv vælge til og fra alt efter, hvad der passer bedst til dine behov. Aftenerne er dejlig stille, og du vil falde i søvn i en god seng til lyden af havet.

Instruktør på rejsen

Trine arbejder til daglig som sygeplejerske, børnebehandler, massageterapeut, mindfulnessinstruktør, ernærings- og livsstilscoach, alternativ behandler og personlig træner. Hun har gennem de sidste 30 år undervist i de fleste fitnessstilarter samt yoga og Less Mils BodyFlow. Trine er kendt for sit sprudlende humør, sin smittende energi, sit store engagement og sin træningsteknik på højt niveau. Hun er en meget dygtig og passioneret instruktør og har siden 2012 været underviser på fitness-, yoga- og mindfulnessrejser.

Praktisk info

Prisen er 9.300,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • 30 kg bagage
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 1-værelses Prime Pool Suite med terrasse og direkte pooladgang
  • Morgenmad
  • Yogaprogram
  • Cooking class
  • Klimakompensation

Afrejse d. 18/11 fra København kl. 13.50 ankomst til Banjul kl. 20.00
Hjemrejse d. 25/11 fra Banjul kl. 22.00 (via Helsinki) ankomst til København kl. 09.30 (26/11)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Pris pr. person i enkeltværelse: fra 12.800,-

Tillæg for All Inclusive pr. person: 1.595,-

Der er maks. plads til 20 deltagere på rejsen – hurtig reservation anbefales.
Egen yogamåtte skal medbringes på rejsen.


REJSEN ER UDSOLGT

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk