Yogarejse med Winni Petersen til Gambia

Rejsen er udsolgt

27/1 -3/2 2020
10.278,- pr. person
Afrejse fra København

Skal vinterens yogarejse være solsikker, så skal du rejse med Winni Petersen til Gambia. Din rejse til Gambia bliver en spændende blanding af naturoplevelser, folkeliv, skøn yoga og masser af sol på de kilometerlange strande ud til Atlanterhavet.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt af cirka halvanden times varighed – om morgenen i solopgangens skær samt sen eftermiddag. Yogaen vil primært være hatha yoga, lange rolige yin stræk samt vinyasa flow, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser og guidet afspænding. Vi vil også prøve at stå på hovedet, og der vil være mulighed for næseskylning for dem, der har lyst. Winni har næseskyller med til alle. Undervisningen vil foregå udendørs på stranden under palmernes skygge eller på græsset ved hotellet.
Hotellet har en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling - det er muligt at forudbestille flere forskellige spapakker hjemmefra. Hotellet tilbyder også holdtræning med SATS-uddannede instruktører, og her findes desuden et motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Al træning er gratis. Der løber også en lang strand lige neden for hotellet - perfekt til en løbe- eller slentretur i vandkanten.
Efter en lang dag på stranden er det skønt at slå sig ned ved hotellet og slappe af med en lækker juice før middagen. På denne tid af dagen, lige før den fantastiske solnedgang, samles turister og lokale på stranden for at spille fodbold og beachvolley. Aftenerne er stille, og du vil falde i søvn i en god seng til lyden af havet.
Der er rig lejlighed til at være social; vi spiser sammen morgen og aften i restauranten. Har du mere lyst til at have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
I løbet af ugen kan du opleve Gambia - enten ved at tage med Winni på tur, eller ved at vælge en af de mange spændende udflugter, som Spies tilbyder.

Praktisk info

Prisen er 10.278,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse t/r
  • 30 kg bagage
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad
  • 10 x yogasessions

Afrejse d. 27/1 fra København kl. 13.50 ankomst til Banjul kl. 20.00
Hjemrejse d. 3/2 fra Banjul kl. 22.00 (via Helsinki) ankomst til København kl. 09.30 (4/2)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Pris pr. person i enkeltværelse: fra 13.373,-

Der er maks. plads til 20 deltagere på rejsen – hurtig reservation anbefales.
Egen yogamåtte skal medbringes.


Venteliste til rejsen

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk