Yoga og mindfulness på Kap Verde med Trine Winther

Afrejse: 2/2 - 9/2 2021
Pris: 6.999,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Trine Winther til Kap Verde, hvor solen, havet og de brede sandstrande danner ramme om en uges afslappet og skøn yogarejse.

Denne uge på solskinsøen Kap Verde vil forkæle din krop og sjæl med en følelse af velvære, glæde, nærvær og ro.


Tilmeld dig rejsen

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte på denne rejse. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagerere.

Praktisk info

Prisen er 6.999,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yogaundervisning i alt 10 gange
 • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: fra 1.800,- Tillæg for halvpension: 1.200,-

Program

Ugens program byder på undervisning i yoga og mindfulness formiddag og eftermiddag. Undervisningen vil også guide dig i, hvordan du kan bruge yoga og mindfulness i din hverdag og i naturen, så det passer til dig og dit temperament.

Læs mere Yoga og mindfulness vil hjælpe dig til at lære dig selv bedre at kende, forbinde krop og sind og give dig en større bevidsthed om, hvad der gør dig godt og mindre godt i livet. Det betyder, at du gennem yoga og mindfulnesspraksis kan øge din livskvalitet, livsglæde og evne til at være sansende, oplevende og til stede i nuet. I løbet af ugen vil du blive introduceret for emner som meditation (kærlighedsmeditation og “giv slip”- meditation), åndedrættets unikke egenskaber, nervesystemets respons, sansning, refleksion og de syv energicentre (chakra) med det formål at guide og inspirere dig til at finde den korteste vej til glæde og trivsel i dig selv. Der tages udgangspunkt i, at det meste af det vi søger og har brug for, kan findes i os selv og lige omkring os, og at vi måske skal anstrenge os mindre og hengive os mere.
 
Undervisningen vil primært foregå udendørs på græsset eller på stranden. På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen. Vi vil mærke, at vi har jordforbindelse og vil nyde naturen og den friske luft omkring os.
 
I løbet af ugen vil der også være et foredag om værdiarbejde, hvor vi finder frem til vores kerneværdier ved hjælp af et oplæg af små øvelser. Hvorfor er viden og kerneværdier vigtige? Lær dig selv bedre at kende. Når du afstemmer forventninger til livet med større bevidsthed , opnår du større meningsfuldhed og tilfredshed.
 
Vi byder dagen velkommen med 90 minutters udendørs hatha/vinyasa yoga og mindfulness. Herefter kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet i fællesskab med de øvrige deltagere eller i dit eget selskab. Om eftermiddagen mødes vi igen til 90 minutters blid og mere fordybende yin yoga og mindfulnesspraksis under åben himmel.
 
Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af ved poolen eller hygge dig med de øvrige deltagere. Vi arrangerer fælles middag og hygge i løbet af ugen for dem, der har lyst. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
 
Om aftenen er der fælles spisning for dem, der har lyst. Husk, at alle aktiviteter er tilbud, som du kan vælge til og fra, som du har lyst til og brug for. Det er din ferie og dig, der bestemmer, hvad den skal indeholde.
 
Hvis du vil ud og opleve øen på egen hånd, kan du leje en cykel på hotellet eller tage med på udflugt sammen med Spies, hvor du bl.a. kan komme til den lille fiskerby Palmeira, Burracona med den naturlige pool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. I området omkring Santa Maria findes desuden flere steder, hvor man kan surfe og dykke.
Skjul

Praktisk info

Prisen er 6.999,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Yogaundervisning i alt 10 gange
 • Klimakompensation

Afrejse fra København 2/2 kl. 09.15, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 16.20
Hjemrejse fra Kap Verde 9/2 kl. 18.20, ankomst i København kl. 02.50 (10/2)


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.800,-
Tillæg for halvpension: 1.200,-

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte på denne rejse. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagerere.

Kap Verde opkræver en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.


Spørgsmål og yderligere information

Thomas Henriksen, Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage kl. 10-16)
sport@spies.dk