Yogarejse med Winni Petersen til Kap Verde

Dato: 2. – 9. marts 2021
Pris: 8.995,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Winni Petersen til Kap Verde, hvor solen, havet og de brede sandstrande danner ramme om en uges afslappet og skøn yogaferie.

Glæd dig til en ferie, der vil forkæle din krop og sjæl med en følelse af velvære, glæde, nærvær og ro. Når du vender hjem vil du have en større forståelse for, hvordan du kan bruge yoga og mindfulness i din hverdag og i naturen, så det passer til dig og dit temperament.


Tilmeld dig rejsen

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagerere. Medbring egen yogamåtte på denne rejse.

Praktisk info

Prisen er 8.995,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaundervisning i alt 10 gange
  • Klimakompensation

Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: fra 2.200,- Tillæg for halvpension: 1.200,-

Program

Ugens program byder på undervisning i yoga og mindfulness formiddag og eftermiddag. Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt (i alt 10 gange) af ca. 1½ times varighed – om morgenen i solopgangens skær og igen sen eftermiddag. Yogaen vil være baseret på hatha yoga, lange rolige yin stræk, guidet meditation, forskellige åndedrætsøvelser til beroligelse af kroppen og sindet samt skøn guidet afspænding. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket.

Læs mere Undervisningen vil primært foregå udendørs på græsset eller på stranden. På Kap Verde skinner solen omkring 350 dage om året, og regn er et stort set ukendt begreb. Dog blæser der som regel en svalende vind på øen. Vi vil mærke, at vi har jordforbindelse og blot nyde naturen og den friske luft omkring os.
 
Der er rig lejlighed til at være social på rejsen og dem, der har lyst, spiser sammen i restauranten morgen og aften. Vil du hellere have tid for dig selv, er der også gode muligheder for det. Rejser du alene, skal du ikke bekymre dig – du vil aldrig være alene, medmindre du selv vælger det.
 
I løbet af ugen vil Winni lave et par fælles ture for dem, der har lyst. Ellers tilbringes eftermiddagene på egen hånd, evt. på den skønne hvide sandstrand med en god bog eller til en snak om yogatimens oplevelser.
Hvis du vil ud og opleve øen på egen hånd, kan du leje en cykel på hotellet eller tage med på udflugt sammen med Spies, hvor du bl.a. kan komme til den lille fiskerby Palmeira, Burracona med den naturlige pool, hovedbyen Espargos samt Salinas, hvor man stadig udvinder salt, og hvor vandet er så salt, at du flyder op til overfladen, hvis du tager dig et dyp. I området omkring Santa Maria findes desuden flere steder, hvor man kan surfe og dykke.
Skjul

Yogaundervisning på Dunas De Sal
Stranden ved Dunas de Sal

Vær opmærksom på

Kap Verde opkræver en turistskat, som skal betales på stedet. Beløbet er ca. 2 EUR pr. person/nat og skal betales af alle fra 16 år og opefter for maks. 10 nætter. Skatten betales direkte til hotellet og er ikke inkluderet i rejsens pris.

Sunclass Airlines

Flyinformation

  • Afrejse fra København 2/3 kl. 09.15, via Göteborg, ankomst på Kap Verde kl. 16.20
  • Hjemrejse fra Kap Verde 9/3 kl. 18.20, ankomst i København kl. 02.50 (10/3)

Tilmeld dig rejsen

Spørgsmål og yderligere information

Thomas Henriksen, Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage kl. 10-16)
sport@spies.dk