Casa Cook Kos

Yogarejse med Mai Pham til Casa Cook på Kos

8/5 – 15/5 2020
10.995,- pr. person inkl. halvpension
Afrejse fra København

At tage på yogarejse med Mai Pham fra Temple Yoga er en stor kærlighedserklæring til krop og sind – det er ren forkælelse for alle sanser. På rejsen vil vi bruge værktøjer som yoga, mindfulness, sol, havvand og spa, der alt sammen er healende for kroppen.

Program

Vi starter med at vække kroppen med 90 minutters dynamisk yoga, inden den lækre morgenmad/brunch nydes. Til morgenyogaen bliver du introduceret til både hatha yoga og vinyasa flow – en vitaliserende yoga med fokus på muskelstyrke, balance og stræk.

I dagtimerne kan du finde en plads i solen i en liggestol på poolområdet eller nyde en svømmetur i havet. Hotellet tilbyder desuden hamam og forskellige lækre spabehandlinger mod betaling. Du kan også leje en cykel på hotellet og udforske nærområdet eller tage en taxa ind til den charmende Kos by. Vil du se mere af det smukke område på hesteryg, arrangerer hotellet gerne dette for dig.

Sen eftermiddag skal du forkæles med 90 minutters yin yoga, hvor du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i stillingerne. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibanerne) bliver stimuleret, energiblokeringer bliver løsnet op, og der kommer et øget energi flow i kroppen – hvilket alt sammen betyder en helende effekt for kroppen og organerne.

Til hver yogasession bliver du introduceret for en kort meditation, en pranayama (åndedrætsteknik) og en afspænding. På denne yogarejse lærer du at trække vejret rigtigt, og du lærer også, hvordan du kan praktisere mere mindful yoga ved at have åndedrættet med hele vejen. Du bliver introduceret til yin og yang, traditionel kinesisk medicin (TMC) og meget mere. Det bliver en skøn yogarejse, hvor du mærker din krop og mærker dig selv – og måske får masser af nye idéer og ny inspiration til en sundere hverdag, når du kommer hjem.

Undervisningen foregår på en overdækket yogaterrasse på stranden med udsigt til havet. Blæser det for meget, går vi i læ på hotellets anden yogaterrasse. Uanset hvor yogaen praktiseres, er det i smukke omgivelser.

Om aften er der fællesspisning med en 3-retters menu. Hotellets restaurant går meget op i, at maden er tilberedt af nærproducerede råvarer. Der er også gode lokale vegetariske/veganske retter på menuen, og der tages højde for allergier. Mai Pham lægger meget vægt på det sociale samvær med gode snakke om yoga, sundhed og livet, men der er også tid til stilhed, og du bestemmer helt selv, hvor meget eller hvor lidt social, du har lyst til at være. Rejser du alene, vil du møde mange skønne nye mennesker – du vil ikke føle dig alene.

På denne yogarejse sørger Mai Pham for, at du praktiserer yoga med det bedste yogaudstyr. Derfor medbringer Mai sit eget yogaudstyr bestående af yogamåtte, tæppe, øjenpude og yogablok – i bedste Temple Yoga-stil. Du kan have alt udstyret i en stor Temple Yoga-kanvastaske, som bliver udleveret ved ankomsten. Denne yogarejse er skræddersyet til dig, der ønsker en yogarejse af høj kvalitet – Casa Cook Kos-yogarejsen tilbydes kun af Mai Pham/Temple Yoga.

Når vi ankommer til den skønne ø fredag formiddag, bliver vores rejsegruppe kørt i egen bus til hotellet. Det er kun en lille køretur på 15-20 minutter.

Eksempel på program:
Dag 1 – Ankomst og afslapning, eftermiddagsintro og yoga nidra, fællesspisning
Dag 2 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 3 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 4 – Yogafri morgen, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 5 – Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 6 – Morgenyoga, tid på egen hånd, yogafri eftermiddag, fællesspisning
Dag 7 - Morgenyoga, tid på egen hånd, eftermiddagsyoga, fællesspisning
Dag 8 – Hjemrejse

Praktisk info

Prisen er 10.995,- pr. person

I prisen indgår:

 • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r (direkte fly)
 • Mad ombord på flyet
 • 20 kg bagage på flyet
 • Bus fra lufthavn til hotel t/r (vi får vores egen bus)
 • Delt dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Aftensmad fra menu (3 retter)
 • 11 x yogaundervisning
 • En stor Temple Yoga-taske i 100 % økologisk kanvas
 • Temple Yoga medbringer selv yogaudstyr (yogamåtte, tæppe, øjenpude, blok)
 • Klimakompensation for CO2-udledning

Afrejse fra København 8/5 kl. 07.00, ankomst på Kos kl. 11.20.
Hjemrejse fra Kos 15/5 kl. 12.40, ankomst i København kl. 15.05.


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 3.400,-. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Beløbet er 4 euro pr. værelse pr. nat.


Tilmeld

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk