Yogarejse

Yogarejse med Winni Petersen til Lefkas

1/6 - 8/6 2020
7.295,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra København

Rejs med Winni Petersen til den grønne ø Lefkas. Her danner Det Ioniske Hav og bjergene på fastlandet ramme om en uges skøn yogaferie.

Program

På rejsen dyrker vi yoga to gange dagligt – ved solopgang og sen eftermiddag. Undervisningen er baseret på hatha yoga, og vi leger også lidt med at stå på hovedet. Rejsen bliver fyldt med fordybelse og nærvær, hvor vi mærker steder i kroppen og sindet, som vi måske aldrig tidligere har mærket.
Hvad enten du er mand/kvinde, ung/ældre, med/uden skader, smidig eller stiv som en pind – så vil der være plads til dig på holdet! Programmet sammensættes, så alle får noget ud af det.
Undervisningen foregår udendørs i yogapavillonen med smuk udsigt – eller indendørs, hvis vejret mod forventning ikke tillader os at være ude.
Midt på dagen kan du trække dig tilbage og slappe af ved poolen og havet, nyde behandlinger i spaafdelingen eller hygge dig med de øvrige deltagere. Vi arrangerer fælles middag og hygge i løbet af ugen for dem, der har lyst.
På hotellet er der forskellige træningsmuligheder. Her findes et motionsrum med havudsigt, og du kan bl.a. spille tennis, låne en kano eller prøve stand up paddle surfing. Spies tilbyder desuden mod betaling guidede cykelture på den smukke ø.

Praktisk info

Prisen er 7.295,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Yogaprogram

Afrejse fra København 1/6 kl. 16.05, ankomst på Lefkas kl. 20.00
Hjemrejse fra Lefkas 8/6 kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.05


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 2.500,-


Tilmeld

Skatter og afgifter

De græske myndigheder indførte en skat på hotelovernatninger pr. 1. januar 2018. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in.
Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse. Skattesatsen for Porto Galini (kategori 5) er 4 euro pr. lejlighed pr. nat.

Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales. Medbring egen yogamåtte.
Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk