Spies Sports-uge på Mallorca

Yoga med Annika Johansson

Yogarejse med Annika Johansson til Mallorca

Hvornår: 30/4 – 7/5 2024
Pris: 7.795,- pr. person inkl. halvpension
Afrejse fra: Billund, København og Aalborg

Rejs med Annika Johansson til naturskønne område, Pollensa Bay på Mallorca. Et skønt og roligt lille sted ved kysten på den nordøstlige del af øen. Her er du langt væk fra masseturismen, og kan nyde din ferie på vores skønne voksen hotel Sunprime Pollensa Bay.

Rejsen er både velegnet til dig, der rejser alene, og til dig, der rejser sammen med en partner eller ven, som ikke nødvendigvis deler din interesse for yoga. Samme uge tilbyder vi nemlig en vandrerejse og en cykelrejse med Bo Hamburger. Alle bor på samme hotel, uanset om man deltager i yoga-, cykel- eller vandrerejsen.
Læs mere om Spies Sports-uge

Program

På denne yogarejse vil du inviteres ind i alle små og store led. Du vil have muligheden at udforske forskellige åndedrætsteknikker. Der vil være små flows, hvor øvelser sættes sammen i samspil med åndedrættet, men uden et mål om at det nødvendigvis skal sved på panden. Der tilbydes 1½ times yoga hver morgen og sen eftermiddag. Det bliver ikke poweryoga, men du vil i løbet af ugen finde programmer med liggende, siddende, stående øvelser, øvelser i flow, balancestillinger, pranayama og meditation. Annika vil give dig viden omkring dit nervesystem, kranienerver og basere hendes instruktioner fra både hjernens og kroppens perspektiv.
Annika vil gerne tilbyde dig yoga med dybte, uden at du er på et retreat, men hvor du samtidig kan nyde yoga med et smil og lidt humor.

For Annika handler en yogarejse ikke om at blive god eller dygtig til yoga. For Annika er yoga en måde at lære sin krop bedre at kende. Yoga har for hende været en måde at lære at lytte til sin krop og se samspillet mellem krop og sind. Tankemønster og følelser kan dukke op i stilheden i yoga eller dukke op i yogaens bevægelser. Alt afhængig af dit nærvær og opmærksomhed.
Måske har tanker, historier, oplevelser, følelser, overbevisninger sat sig som et aftryk i din krop? Måske kroppens måde at bevæge sig former dine tanker og sindstilstand?

Undervisningen foregår ude på græsset med let skygge eller indendørs i yogasalen.

Vi dyrker yoga morgen og eftermiddag hele ugen, dog med en enkelt dags pause, som du kan bruge som du har lyst. Der er både mulighed for at tage på en vandring med lokalguide, leje en cykel og udforske området, eller gå en tur ind til den gamle by, hvor der findes et godt udvalg af butikker, restaruanter og cafáer.

I dagtimerne kan du finde en plads i solen eller skyggen ved hotellets hyggelige poolområde eller på standen. Hotellet tilbyder gratis SATS holdtræning til dem, som ønsker mere træning. Der er også cykeludlejning på hotellet.

En del af Spies Sports-uge

Rejser du med en ven eller veninde som ikke deler din interesse for yoga, er der andre gode muligheder for aktiviteter, da vi samme uge afholder både en vandrerejse og en bikecamp med Bo Hamburger på samme hotel. Scenen er altså sat for en hyggelig uge med godt socialt samvær på tværs af interesser.

Din instruktør

Annika Johansson

Annika Johansson

Annika Johansson er instruktør på rejsen, og har igennem mange år været fast samarbejdspartner med Spies.
”For mig handler en yogarejse ikke om at blive god eller dygtig til yoga. For mig er yoga en måde at lære min krop bedre at kende. Yoga har for mig været en måde at lære at lytte til min krop og se samspillet mellem krop og sind. Jeg tilbyder yoga med dybde, uden at du er på et retreat, men hvor du samtidig kan nyde yoga med et smil og lidt humor.”

Her skal du bo

Sunprime Pollensa Bay

Sunprime Pollensa Bay ligger få skridt fra stranden i et roligt boligområde i starten af den smukke Pollensabugt på Mallorcas nordøstkyst. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over havet. Hotellet byder på små, lyse og velindrettede værelser. Vil du slappe af ved poolen, kan du nyde den smukke udsigt over bugten.

Praktisk information om rejsen

Prisen er 7.995,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 25 kg bagage på flyet samt 5 kg. håndbagage
  • Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Halvpension
  • Yogaprogram

Prisen er pr. person, når to personer deler værelse.

Valgfrie tillæg

  • Tillæg for at bo alene i værelset: fra 1.500,-

Vær opmærksom på

  • Der er maks. 20 pladser på denne rejse – hurtig tilmelding anbefales. Rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.
  • Vi tager forbehold for ændringer i programmet. Da vi ikke er herre over vind og vejr, kan træningstiderne blive flyttet til andre tider på dagen.

Flyrejsen

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Mallorca kl. 11.50
Hjemrejse fra Mallorca kl. 22.30, ankomst i København kl. 01.00

Afrejse fra Billund kl. 07.20, ankomst på Mallorca kl. 10.10
Hjemrejse fra Mallorca kl. 20.20, ankomst i Billund kl. 23.15

Afrejse fra Aalborg kl. 16.00, ankomst på Mallorca kl. 19.00
Hjemrejse fra Mallorca kl. 11.25, ankomst i Aalborg kl. 14.35

Vi tager forbehold for flytidsændringer.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 mandag-fredag kl. 10-12
sport@spies.dk