Yogarejse med Karina Helsted Moe til Madeira

REJSEN ER UDSOLGT

18/11- 25/11 2019
9.243,- pr. person
Afrejse fra København

Tag væk fra vinterens kulde og mørke til et spa- og yogaophold på Madeira, som er kendt for sine mageløse vandreruter langs de mange vandingskanaler, der snor sig gennem bjerglandskabet.

Program

Der er yoga hver morgen og eftermiddag på nær to eftermiddage, hvor du kan tage på vandretur. Den ene af eftermiddagene kan du også vælge at være med til en åndedrætsterapi-session mod betaling.

Vi bor på et nybygget og moderne hotel, hvor der er mulighed for afslapning ved poolområdet eller ved havbadet. Du kan også forkæle dig selv i den indbydende spaafdeling. Hotellet tilbyder en række sportsaktiviteter som for eksempel kajak, SUP-board og prøvedyk i hotellets dykkercenter.

På Madeira kan du opleve storslåede udsigter, bratte klippeskråninger, vandfald og mange tropiske planter. I løbet af ugen vil der være mulighed for tilkøb af aktive udflugter som for eksempel en cykeltur og flere forskellige vandreture. Hotellet samarbejder med Lokoloko, som har et stort udbud af aktive tilbud. Du kan læse mere her: www.lokolokomadeira.com.

Instruktør på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Karina Helsted Moe, som er uddannet psykoterapeut MPF, yogalærer og fysioterapeut. Karina har en godkendt Yoga Alliance-uddannelse i vinyasa flow yoga og har færdiggjort Danmarks første 500 timers Yoga Alliance-uddannelse på Sattva Yoga. Hun har taget første halvdel af Transformational Breath-uddannelsen og går løbende til supervision samt fordyber sin egen praksis.

Praktisk info

Prisen er 9.243,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Yoga program

Afrejse fra København 18/11 kl. 08.00, ankomst på Madeira kl. 11.40
Hjemrejse fra Madeira 25/11 kl. 13.00, ankomst i København kl. 18.45


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: fra 1.300,-.

Der er maks. 20 pladser på denne rejse. Der er yogamåtter til rådighed på hotellet.


REJSEN ER UDSOLGT

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk