Yogarejse med Charlotte Larsson til Mallorca

15/9 - 22/9 2020
7.479,- pr. person
Afrejse fra København

Nyd efteråret på skønne Mallorca krydret med nærende, vitaliserende, styrkende og genopladende træning i yoga, yin yoga og living yolates.

Program

Der er yogaundervisning 1½-2 timer formiddag og eftermiddag. Du bliver undervist i både i dynamisk styrkende yoga og i yin yoga, hvis formål er at løsne bindevæv samt at skabe elasticitet og hvile i forskellige stillinger. Charlotte inkluderer akupressur i hendes de-stress/yin yogaundervisning for at supplere den fysiske træning op med teknikker, du selv kan udføre efter eget behov. Du bliver styrket, får teknikker til at skabe ro og bliver bedre i situationer, som kræver ekstra gennemslagskraft.

Undervisningen foregår udendørs på en skøn terrasse med smuk udsigt over havet. Er vejret ikke til udendørs træning, flyttes træningen dog indendørs til et lyst lokale. Når der ikke er yogatræning, kan du finde en plads i solen på et af hotellets poolområder eller bade fra klipperne i det krystalklare hav lige neden for hotellet. Du kan også tage en taxi til hyggelige Palma, som byder på både butikker, lækre tapasrestauranter og afslappet storbyliv.

Midt på ugen holder vi en yogafri dag, hvor du kan restituere eller tage på udflugt. Alt i programmet er frivilligt, og du deltager i præcis det, du har lyst til. Det er din ferie og dig, der bestemmer tempoet.

Praktisk info

Prisen er 7.479,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt 2-værelses lejlighed
  • 6 dages yogaprogram
  • Klimakompensation

Afrejse fra København 15/9 kl. 07.00, ankomst på Mallorca kl. 09.55
Hjemrejse fra Mallorca 22/9 kl. 20.25, ankomst i København kl. 23.25


Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses lejlighed.
Pris for at bo alene: fra 9.479,-.

Alle niveauer af yogaudøvere er velkomne. Der er maks. 20 pladser på denne rejse.

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter: 3,30 EUR.


Tilmeld

Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Du hører fra os inden for 1-2 hverdage, om du har fået plads på rejsen.

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Iversen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk