Yogaretreat til Tenerifes bjerge med Karina Helsted Moe

26/1 – 2/2 2020
Fra 12.734,- pr. person inkl. helpension
Afrejse fra København og Aalborg

Nyd roen og naturen og fordyb dig i yogaen på dette retreat højt oppe i Tenerifes bjerge.

Fincaen Mandala de Masca er skabt af yogier til yogier og byder dig velkommen til en skøn yogauge med instruktør Karina Helsted Moe samt en medunderviser. Vi sørger for alt – en nem og bekvem rejse, alle måltider og yogaundervisning i stille og storslået natur – så du bare kan slappe af og få det optimale ud af din yogarejse.

Program

Der er yoga hver morgen og eftermiddag på nær to eftermiddage, hvor du kan tage på udflugt eller vandretur. En af aftenerne kan du også vælge at være med til en åndedrætsterapi-session – det koster 200,- at deltage. Midt på ugen tager vi sammen på en dejlig vandretur med lokalguide i nationalparken. Der vil også være transport til/fra kysten to gange om ugen, hvis du har lyst til at slappe af på stranden, gå rundt i den lille badeby eller vandre langs stranden.

Turen er for dig, der vil på en anderledes ferie, og som har lyst til at møde nye sider i dig selv. Du skal være i nogenlunde fysisk form, have et positivt sind og være nysgerrig og åben over for at tage imod yogaens enestående mulighed for transformation. Vi arbejder meget dybt med kroppen, og du lærer at udnytte din fulde åndedrætskapacitet. På ferien kommer du til at møde alle sider af yogaen: der, hvor det er stille og indadvendt; der, hvor du får løsnet dybt til dit åndedræt; og der, hvor yogaen udfordrer og styrker din krop og giver dig sved på panden. Vi arbejder hen imod en mere intuitiv yogaform, hvor du begynder at kunne mærke, hvad din krop har brug for. Det handler om at lære at give helt slip og fuldkommen overgive sig til koppens iboende intelligens. Yogaklasserne slutter med mindfulness meditation, visualiseringer og afspænding. Visualiseringerne bliver brugt til at hente informationer frem fra det ubevidste. Meditationerne varer mellem 20 og 30 minutter både morgen og aften.

Undervisningen vil nogle dage foregå på den udendørs yogaterrasse, og skulle der blive brug for det, går vi ind i den hyggelige yogashala. Der er både yogamåtter og udstyr til låns. Temperaturen tidligt om morgenen kan være fra 12 grader, så medbring lunt tøj til morgenyogaen. I løbet af dagen kommer temperaturen op på omkring 16-20 grader, når solen er fremme. Der serveres nærende vegetariske og veganske måltider, som spises i hyggeligt fællesskab.

Praktisk info

Prisen er 12.734,- pr. person

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Sunclass Airlines
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse
  • Helpension med drikkevarer (vegetarisk)
  • Snacks, juice og te i løbet af dagen
  • Yogatræning
  • Vandretur med lokalguide

Vi flyver direkte fra København og Aalborg

Afrejse d. 26/1 fra København kl. 08:00, ankomst til Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse d. 2/2 fra Tenerife kl. 13.40, ankomst i København kl. 19.55

Afrejse d. 26/1 fra Aalborg kl. 07.55, ankomst til Tenerife kl. 12.20
Hjemrejse d. 2/2 fra Tenerife kl. 13.30, ankomst i Aalborg kl. 19.40


Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.
Tillæg for enkeltværelse: 3.995,-. Der er et meget begrænset antal. Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn, der også rejser alene.

Der er maks. 18 pladser på denne rejse – hurtig reservation anbefales.


Tilmeld

Spørgsmål og yderligere information

Ulla Jørgensen
Tlf.: 7070 1051
sport@spies.dk