Storbyferie med juleshopping
Julemarked i Tallin

Storbyferie med juleshopping

Skift stressende indkøb af julegaver i gråvejrs-Danmark ud, med hyggelig juleshopping i London, Rom eller måske New York. Det er nemt, trygt og billigt og den direkte vej til at komme i julestemning. Med Spies er der nemlig tænkt på det hele og så bor du altid centralt, så du kan gå direkte til alle de stemningsfyldte julemarkeder.
 

UDVALGTE JULEMARKEDER

Berlin - økojul og kirkemarked

Berlins julemarkeder er en god anledning til juleshopping og til at komme i julestemning. Oplev bl.a. det store julemarked i kirkeruinerne ved Kaiser Wilhelm Gedächtniskirke og smag på økologiske julegodter på Kollwitzplatz.

Rom - julemarked og kulturhistorie

Den italienske hovedstad er fyldt med små boder, der sælger italienske julespecialiteter og overdådige juledekorationer. Gå ikke glip af det største af alle julemarkederne på Piazza Navona, som er en kulturinstitution i sig selv.

Tallin – historisk atmosfære

Tallins rådhusplads har været byens hjerte i over 800 år. Pladsens gotiske arkitektur og middelaldercharme danner perfekt ramme om et af Europas hyggeligste julemarkeder.

Paris - marché de noël

Rejser du til Paris i julen, er der ikke noget så hyggeligt, som at besøge julemarkederne (marché de noël), hvor du kan smage på franske specialiteter og købe forskellige kunsthåndværk med hjem som julegaver.

Prag - jul med barokstil

Lad det blive jul på det smukke torv i Prags gamle bydel, der i bedste barokstil emmer af brostensbelagt hygge, smag på hjemmelavede julelækkerier og shop løs i byens mange lokale specialiteter.

Wien - overdådig pynt og Glühwein

Lad dig forføre af den søde duft af peberkager, julemad og glühwein på Wiens mange julemarkeder. Besøg det smukke marked foran rådhuset, og giv julestemningen et ekstra pift med en tur i operaen.

New York - julemarkeder overalt

Når julen nærmer sig, skyder julemarkederne op på næsten enhver åben plads i New York. Her kan du virkelig gøre nogle fund, så hold dig ikke tilbage for at købe julegaverne med hjem herfra

London - juleshopping og skøjteture

Shop i Londons smukt juleudsmykkede butikker eller find en anderledes julegave på Covent Garden Christmas Market. Nyd en skøjtetur i Hyde Parks Winter Wonderland samt julegodter på Real Food Christmas Market.