Oplev London

Oplev London

Du kender måske store turistattraktioner som Big Ben, Madame Tussauds og London Eye. Men byen, som er blevet Europas og verdens smeltedigel, har langt mere at byde på.
Se vores tips, der fører dig uden om turistfælderne og giver dig chancen for at opdage steder og pubber, som vil give dig den ægte fornemmelse af London.

RESTAURANTER

Smag på Peru

1 Redchurch Street, Shoreditch, E27 DJ (se kort)

På restaurant Andina får du en smagsprøve på det ægte peruvianske køkken. Her serveres, foruden forskellige udgaver af nationalretten ceviche, et udvalg af lækre grillretter og mad fra det peruvianske gadekøkken.

Specialiteter fra Sri Lanka

49 Frith Street, W1D 4SG (se kort)

Hoppers er et skønt lille sted, som i et par timer får dig til at føle dig hensat til Sri Lanka. Prøv f.eks. deres egg hoppers, som er rispandekager eller risnudler med kokosmælk, eller en af de mange andre srilankanske retter, der er fulde af smag.

Michelin-tapas

26-27 Dean Street, W1D 3LL (se kort)

På Barrafina kan du sidde på en barstol og se de spanske kokke lave de mest lækre tapas. Er velfortjent blevet belønnet med en Michelinstjerne.

Burger og hummer

Flere filialer i London (se kort)

Minikæden Burger & Lobster har en lille, men lækker menu. Vælg mellem burgere og dampet eller grillet hummer - eller en kombi af begge dele.

Vegetarisk brasserie

21 Warwick Street, W1B 5NE (se kort)

Nopi er et trendy brasserie med flisevægge, marmorgulve og et menukort med velkrydrede asiatiske retter med et moderne twist.

Konditorier

Smag den bedste kaffe, lækreste chokolade eller de mest farvestrålende macarons - London byder på masser af muligheder for at få tilfredsstillet den søde tand. Her er nogle af vores favoritter.

SHOPPING

Butikken med de nyeste trends

131-141 King's Rd, Chelsea (se kort)

Anthropologie er en stor og indbydende butik med tøj, sko, smykker og boligsudstyr i boho chic-stil. Har tit anderledes og spændende udstillinger med nye, hotte designere.

Ikonisk stormagasin

Regent Street, W1B 5AH (se kort)

Liberty er nok Londons flotteste stormagasin med sin facade i Tudor-stil. Udbuddet af tøj og boligudstyr er eksklusivt og tæller såvel britiske klassikere som nye, spændende designere.

Gaver og gadgets

705 Fulham Road, SW6 5UL (se kort)

Tinc har alt fra penalhuse over vanddunke til sjove gadgets og er det helt rigtige sted at gå hen, hvis du vil finde en farvestrålende gave med et barnligt twist.

Cool indretning

131 Shoreditch High Street, E1 6JE (se kort)

House of Hackney bugner af originalt design kreeret af en britisk designduo. Her kan du få alt inden for boligindretning og brugskunst – fra tapet og stof til puder, glas og lamper.

OPLEVELSER

Designmuseum

Cromwell Road, SW7 2R (se kort)

V&A er et stort og flot museum med bl.a. skulpturer, keramik, smykker og kunst fra hele verden. Tit kan man også se spændende særudstillinger, og her findes en hyggelig café.

London fra vandsiden

På en sejltur langs Themsen kommer man forbi mange af Londons seværdigheder. Der tilbydes ture både om dagen og om aftenen samt særlige sejlture med musik og dans ombord.

For haveelskeren

Richmond, Surrey, TW10 7AB (se kort)

Petersham Nurseries er et must for alle med grønne fingre. Her kan du slentre rundt blandt frodige planter, måske nyde et nyde et stykke kage i The Teahouse eller et måltid mad i caféen. For nylig åbnede en hyggelig filial i Covent Garden.

360-graders udsigt

32 London Bridge Street, SE1 9SG (se kort)

Tag elevatoren 244 meter op i skyskraberen The Shard og oplev udsigten over London i 360-grader – udsigten herfra er bedre end fra London Eye. Du kan også nyde en god middag eller en cocktail i en af The Shards restauranter eller barer.

Markeder

London er berømt for sine gademarkeder. Her er tre gode tips.

REJS TIL LONDON

Rejs med Spies til London! Vi har et hav af hoteller at vælge imellem, og du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.