Sommerferie i storbyen

Sommerstemning i storbyen

Vil du have både storbypuls og havudsigt til sommer? Mange storbyer er perfekte til sommerferie, fordi du her får en dejlig cocktail af caféliv, kultur og afslappet atmosfære på stranden. Her er et udvalg af vores bedste storbyer til sommerferie med mulighed for at kombinere både strand, fortovscaféer og storbystemning.

Storbyer med strand

Storbyer med muligheder for et afbræk på stranden

Barcelona

Du kender sikkert Barcelona som byen med Gaudi, Sagrada Familia og de mange tapasbarer. Samtidig er byen måske det bedste valg, hvis du ønsker en sydeuropæisk storbyferie med lækkert strandliv.

>Spies' guide til Barcelona

Nice

Gå en tur langs strandpromenaden og nyd det azurblå hav og maden, der serveres "à la Provençale". Med Spies kan du vælge at bo med byens bedste beliggenhed på den berømte strandpromenade Promenade des Anglais, hvor du kan nyde den flotte udsigt over havet.

Dubrovnik

I Kroatiens mest berømte by mødes du af pittoreske omgivelser, en middelalderlig ringmur og stræder og pladser fyldt med caféer og restauranter. Her er desuden gode muligheder for et dyp i det klare badevand.

Palma

Palma byder på Mallorcas største udvalg af kultur, shoppingmuligheder og underholdning med stranden inden for bekvem rækkevidde. Her mødes gammelt og nyt - her finder du såvel middelaldergyder med specialbutikker, caféer og tapasbarer.

Lissabon

Nyd et glas sval vinho verde på en af byens stemningsfyldte pladser og nyd synet af de flotte, gamle sporvogne. Når du trænger til et afbræk, så tag et smut forbi en af de mange fantastiske strande omkring byen, hvor du har meget for dig selv.

Tel Aviv

Det er svært ikke at falde for den cool storby Tel Aviv med den afslappede ”det går nok”–attitude. Strejf omkring i de chikke bohémekvarterer, gør et røverkøb på de charmerende markeder og nyd livet på byens dejlige strande.

Udvalgte tilbud

Hvilken type hoteller foretrækker du?

Storbyhoteller: Find din type

Vil du bo lækkert på budget? Skal børnene med på ferie? Er du til drinks i hotelbaren eller afslapning på tagterrassen? Find det rigtige hotel til netop din storbyferie.