Vores miljøarbejde på Sunprime Hotels

Sunprime Hotels arbejder i henhold til EU-Ecolabels' miljøkriterier, som er en fælles europæisk miljømærkning for hoteller. Mange af vores familiehoteller, Sunwing Family Resorts, har allerede opfyldt kriterierne og bærer nu det eftertragtede miljømærke. Vores mål er, at Sunprime-hotellerne snart gør det samme. Derfor arbejder vi målrettet efter et omfattende program, som sigter mod en mindsket miljøpåvirkning inden for områderne energi, vand, kemikalier og affald.

Hvad kan du som gæst bidrage med?

Der er også ting, du som gæst kan gøre for at hjælpe os i miljøarbejdet. Det kræver ingen større anstrengelser, men din indsats er meget værdifuld for miljøet.

  • Brug lagner og håndklæder flere gange. Sengetøj og håndklæder udskiftes ikke automatisk, hver gang der bliver gjort rent på værelset. Når du som gæst vil have rent sengetøj og håndklæder, lægger du dem i vasketøjskurven på badeværelset. Det er en betydelig hjælp til at spare store mængder elektricitet, vaskemiddel og vand.
  • Spar på vandet. Hvis bare 500 mennesker slukker for vandhanen, når de børster tænder, sparer vi ca. 50.000 liter vand om ugen.