Arbejde på Sunwing Family Resorts


Er du interesseret i at arbejde i udlandet, og har du arbejdserfaring med børn, sport, underholdning, konference, servering eller køkken?

Vi søger dig som:

  • Er mellem 20 og 30 år.
  • Elsker at være i begivenhedernes centrum og har en brændende interesse for service og det at arbejde med mennesker.
  • Har gymnasieuddannelse og relevant uddannelse/erfaring inden for det felt, hvor du søger.
  • Har gode egenskaber i dansk og engelsk og gerne et yderligere sprog såsom græsk, spansk, thai eller tyrkisk.
  • Har udlandserfaring.
  • Kan arbejde i en hel sæson.

Sommersæsonen varer fra marts/april til oktober/november. Vintersæsonen varer fra oktober/november til april.

Udskriv siderne fra pdf-dokumentet nedenfor, udfyld dem og send dem til os med almindelig post. Alternativt kan du sende dit CV og din personlige ansøgning til

Fitnessinstruktør

Du er gruppetræner og har evnen til at give det lille ekstra! Du er SAFE-uddannet instruktør og har erfaring med programmer som Step, StramOp, Dans, Core og Yoga. Det er desuden en fordel, hvis du også er uddannet inden for styrketræning og vandgymnastik. Du skal have stor interesse for sports- og børneaktiviteter.

Børne- og ungdomsaktiviteter

Du er uddannet pædagog, børnehaveklasselærer eller fritidsleder med mindst to års erfaring. Vi søger desuden personale med praktisk erfaring inden for arbejde med børn og unge i grupper, for eksempel idrætsledere eller spejderledere.

Showteam

Vi søger personer med talent for sang og dans. Uddannelse inden for show, dans og sang er en fordel. Send demobånd, -cd eller -video sammen med ansøgningsskemaet. Gerne både en stille og en ”up-tempo”-sang.

Sound & light/dj

Uddannelse eller erfaring inden for PA-teknik. Du kan håndtere et digitalt lysbord med DMX. Stor interesse for og kundskaber i populær- og dansemusik er en fordel.

Hudterapeut

Du har en dækkende uddannelse og gerne et par års erhvervserfaring på området. Er du også uddannet massør, er det en fordel. Vi arbejder med Decleors produkter.

Resort Service

Du er uddannet eller har erhvervserfaring inden for receptionsarbejde. Kundskaber i græsk, spansk, thai eller tyrkisk er et krav. Erfaring med hoteldatasystemet Fidelio er en fordel.

Konference

Erfaring med gruppearrangementer, kongresser eller salg er en meget stor fordel. Det samme er kundskaber i spansk eller græsk. Visse kundskaber inden for økonomi og it er påkrævet. Arbejdstempoet kan være højt, hvilket stiller høje krav til din administrative formåen. Gruppernes størrelse er mellem 20 og 400 personer.

Servitrice/tjener

Uddannelse som tjener. Mindst to års erhvervserfaring med restaurationsservering. Kundskaber i græsk, spansk, thai eller tyrkisk og edb-systemet Micros er en fordel.