Forudbestil et besøg af Lollo eller Bernie

Forudbestil et besøg af Lollo eller Bernie

Bestil et besøg af den danseglade giraf Lollo eller hendes krammeglade bjørneven Bernie og giv en gave, der med garanti vil blive værdsat af feriens mindste deltagere! Besøget skal forudbestilles hjemmefra mindst en uge før ankomst til hotellet, men bestil gerne i god tid, da der er et begrænset antal pladser.

Efter ankomst til hotellet kontakter du Help Desk for at aftale, hvornår Lollo eller Bernie skal komme på besøg. Du kan vælge mellem et antal forudbestemte besøgstider, der på næsten alle hoteller ligger både om morgenen og eftermiddagen på de fleste af ugens dage. Du skal kontakte Help Desk senest en dag inden, I ønsker besøget. Her vælger du også, om det er Lollo eller Bernie, der skal overraske de små med et besøg. Herefter vil Lollo eller Bernie besøge jeres lejlighed/værelse på den aftalte tid og tilbringe lidt tid sammen med barnet/børnene. Besøget varer cirka 10 minutter – og hvem ved, måske har Lollo eller Bernie en lille overraskelse med... Alle børn som bor på værelset, er selvfølgelig meget velkomne til at hilse på den specielle gæst. Bemærk, at Lollo og Bernie aldrig kommer på besøg samtidig, heller ikke selv om du bestiller flere pakker.

Besøget kan bestilles til børn under 12 år. Pris ca. 145 kr.

Bestil samtidig med din rejse eller før afrejse på Min side eller på telefon 70 10 42 00. Bor du i en Lollo & Bernie Suite, indgår besøget helt automatisk.