Easy Travel - slip for kø i lufthavnen, når du skal hjem

Easy Travel

Det skal være nemt at rejse. Derfor har vi skabt Easy Travel med en række smarte løsninger til dig, der bor på Sunwing Family Resorts og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines. Med Easy Travel kan du have 10 kg ekstra bagage med, tjekke din bagage ind på hotellet på hjemrejsedagen, og har du bestilt bustransfer, er der direkte transport mellem lufthavn og hotel.

10 kilo extra bagagevikt/ Emballage

10 kg ekstra bagage

Du kan tage hele 30 kg bagage med på både ud- og hjemrejsen. Det gælder også, hvis du har bestilt en kombinationsrejse, hvor dit Sunwing-hotel kombineres med et andet hotel/rejsemål. Medbringer du en barnevogn eller klapvogn på flyet, tilbyder vi en plasticpose, der beskytter den under flyrejsen (kan også bruges på hjemrejsen).
Læs mere om de almindelige bagageregler

Direkte transfer

Direkte transfer

Har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og Sunwing Family Resorts, bliver du kørt direkte til hotellet uden stop ved andre hoteller. Til/fra Sunwing Makrigialos Beach på Kreta er der et stop undervejs, hvor du kan benytte toilettet eller købe drikkevarer og snacks.

Bagage check-in på hotellet

Bagage check-in på hotellet

På hjemrejsedagen kan du tjekke din bagage ind på hotellet. Du møder op med bagagen samt billet og pas, får udleveret boardingkort og afleverer din bagage. På denne måde kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og gaten, når du kommer til lufthavnen. Gælder ved flyafgange efter kl. 11 (kl. 13 i Thailand) samt ved alle flyafgange fra Gran Canaria (ved afgange før kl. 11 tjekkes bagagen ind aftenen før). Obs! Gælder ikke i Tyrkiet grundet særlige regler.

Hvad gælder for mit Sunwing-hotel?


Hotel Rejsemål
Bagage check-in*
10 kg ekstra
bagage**
Direkte
transfer
Periode
Sunwing Alcudia Beach Mallorca
April-oktober
Sunwing Arguineguín Seafront Gran Canaria
Hele året
Sunwing Bangtao Beach Thailand
December-april
Sunwing Cala Bona Beach Mallorca
April-oktober
Sunwing Fañabé Beach Tenerife
Oktober-april
Sunwing Kallithea Beach Rhodos
April-oktober
Sunwing Kamala Beach Thailand
December-april
Sunwing Makrigialos Beach Kreta
April-oktober
Sunwing Sandy Bay Beach Cypern
April-oktober
Sunwing Side Beach Tyrkiet
April-oktober

*Tidspunkt for check-in af bagage findes på informationssitet MySunwing og i hotellets Help Desk. Check-in af bagage på hotellet foregår som regel om morgenen/formiddagen uanset afrejsetidspunkt. Af sikkerhedshensyn kan bagage, der er større end normalt, ikke tjekkes ind på hotellet. Meget stor eller tung bagage skal tjekkes ind som specialbagage i lufthavnen.

**Vær opmærksom på, at hvis du flyver med et andet flyselskab end Thomas Cook Airlines på enten ud- eller hjemrejsen, er det bagagereglerne for dette flyselskab, som gælder.