Sunwing Inclusive - gratis for børn under 12 år!

Sunwing Inclusive

Gør det nemt at spise godt...

Med Sunwing Inclusive får du morgenmad hver dag samt frokost- og middagsbuffet fem dage om ugen. Nogle hoteller serverer frokost og middag på faste dage, mens det er valgfrit på andre hoteller. Se, hvad der gælder i netop din ferie på hotellets egen informationsside - linket finder du under fanebladet "Hotelfakta". Når du bestiller Sunwing Inclusive, har du altså to dage om ugen, hvor du kan gå ud at spise uden at gå glip af måltider, du allerede har betalt for.

Der er et begrænset antal pladser, så bestil i god tid inden afrejse. Børn under 12 år spiser altid gratis i selskab med en betalende voksen.

Vil du spise a la carte?

Når du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du erstatte en buffetfrokost eller -middag med et måltid i en af hotellets øvrige restauranter. Du afbestiller bare dagen før inden kl. 18 og får et tilgodebevis til en værdi af 6 EUR for en frokost (250 THB i Thailand og 20 TRY i Tyrkiet) og 10 EUR for en middag (300 THB i Thailand og 30 TRY i Tyrkiet). Beløbet modregnes automatisk, når du afregner din værelsesregning i HelpDesk ved hjemrejse. I Grækenland og Thailand samt på Cala Bona Beach får du i stedet en voucher, der kan bruges som delbetaling i en af vores restauranter (kan ikke veksles til kontanter).

I Sunwing Inclusive indgår for 1 uge:


  • 7 x morgenmad
  • 5 x frokost
  • 5 x middag
  • Drikkevarer til frokost og middag: lokal vin, øl, sodavand og mineralvand - du bestemmer selv, hvor meget du vil drikke. Gælder dog ikke i Thailand, hvor der indgår 1/2 flaske vin (37,5 cl) eller en stor lokal øl, sodavand eller mineralvand.

Alle måltider er fra buffet. Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, italiensk, Tex-Mex og barbecue. Rejser du i to uger, men bestiller Sunwing Inclusive i kun den første uge, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at fordele måltiderne over begge ferieuger.

Åbningstider for restauranter og barer meddeles ved ankomst til hotellet. Frokost og middag serveres ikke 24/12 og 31/12. Frokost- og middagsbuffet kan også bestilles enkeltvis i ferien, hvis der er ledige pladser. Prisen vil da være lidt højere.


Her kan du bestille Sunwing Inclusive:

Hotel Måltid Frapris pr. uge Afrejse
Sunwing Alcudia Beach Sunwing Inclusive 2.050,- Marts - oktober
Sunwing Arguineguín Seafront Sunwing Inclusive 2.050,- Hele året
Sunwing Cala Bona Beach Sunwing Inclusive 1.750,- April - oktober
Sunwing Fañabé Beach Sunwing Inclusive 2.050,- Hele året
Sunwing Kallithea Beach Sunwing Inclusive 2.050,- April - oktober
Sunwing Kamala Beach Sunwing Inclusive* 1.595,- December - marts
Sunwing Makrigialos Beach Sunwing Inclusive 2.050,- April - oktober
Sunwing Sandy Bay Beach Sunwing Inclusive 2.050,- April - oktober
Sunwing Side BeachSunwing Inclusive1.595,-April - oktober

*Bestilles på hotellet, når du rejser med Thai Airways.

Vær opmærksom på, at hvis din rejse har en skæv varighed (fx 10 dage), er det ikke muligt at bestille Sunwing Inclusive sammen med din rejse her på Spies.dk. Kontakt os pr. mail eller ring på 70 10 42 00, så vi kan hjælpe dig med bestillingen.