Det lille ekstra

Det lille ekstra


På Sunwing Family Resorts ved vi, hvor vigtigt det er at bo godt i ferien. Derfor har hotellerne altid den lille ekstra detalje, der gør, at du og din familie får en afslappende ferie.

Røgfrit på Sunwing

Røgfrit på Sunwing

Alle lejligheder på Sunwing Family Resorts har været røgfri siden år 2000, og det har mange af vores gæster sat stor pris på. I dag er alle Sunwing Family Resorts røgfrie med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Ankomst og hjemrejse

Ankomst og hjemrejse

Din lejlighed er til rådighed, når du har tjekket ind på hotellet, dog tidligst kl. 12 og senest kl. 15 (du kan tidligst tjekke ind kl. 15 i Thailand). Der står en flaske vand i køleskabet ved ankomsten. På hjemrejsedagen tjekker du ud kl. 12, men du har stadig adgang til hotellets omklædningslejligheder. Har du først hjemrejse om eftermiddagen eller aftenen, kan du leje en egen lejlighed mellem kl. 12 og 18 ved henvendelse i receptionen. Antallet af lejligheder er begrænset, så vi anbefaler, at du bestiller i god tid, gerne nogle dage før hjemrejsen.

Gratis wi-fi

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Det betyder, at du kan koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare.

Hastigheden afhænger af rejsemål og belastning på nettet.

Rengøring

Rengøring

Bor du i Small Family eller Family, indgår rengøring fem dage om ugen samt opvask på selve hjemrejsedagen. Bor du i en Happy Baby, Big Family, Lollo & Bernie Suite eller Royal Suite, indgår rengøring og opvask hver dag. Det samme gælder alle suiter i Thailand. Ekstra rengøring og ekstra udskiftning af håndklæder/lagner bestilles direkte på hotellet. Bor du på hotellet mere end tre uger i træk, indgår rengøring én gang om ugen.

Handicapvenlige lejligheder

Handicapvenlige lejligheder

På følgende hoteller finder du handicapvenlige lejligheder:
- Arguineguín Seafront, Gran Canaria
- Cala Bona Beach, Mallorca (Mimosa og Bouganvilla)
- Fañabé Beach, Tenerife
- Kallithea Beach, Rhodos (Ariadne)
- Sandy Bay Beach, Cypern
- Side Beach, Tyrkiet

Se plantegninger og læs mere om lejlighederne på hotelsiderne.