Vores miljøarbejde

Vores miljøarbejde

Nogle af vores Sunwing Family Resorts har allerede fået EU's miljømærkning, Ecolabel, og flere er på vej. Derfor tænker vi miljøvenligt i alle led. Blandt andet har børnene deres egen miljødag, hvor de sammen med personalet i Mini Land sorterer affald og lærer om, hvordan de kan beskytte miljøet.

Ecolabel

Ecolabel

Sunwing Family Resorts har i mange år arbejdet på at forbedre miljøet. Både i det store og i det små. Fra kildesortering af affald på vores resorts til samarbejde på europæisk plan for at skabe retningslinjer for hele hotelbranchen. I efteråret 2003 fik Sunwing Kallithea Beach på Rhodos som det første hotel i Europa det nye miljømærke EU Ecolabel.


Kildesortering på alle Sunwing Family Resorts

Kildesortering på alle Sunwing Family Resorts

Alle Sunwing Family Resorts har indført kildesortering. Antallet af opsamlingsstationer varierer, men er altid mindst fire. Rengøring skal ske med brug af så få kemikalier som muligt, helst blot med mopper og klude af mikrofiber. I det omfang kemikalier er nødvendige, gælder strenge miljøkrav. Produkter og leverandører bliver udskiftet, hvis de ikke lever op til miljøkravene. Vi evaluerer løbende vores virksomhed og investerer i ny teknik for eksempelvis at spare på energi og vand.

Hvad kan vores gæster bidrage med?

Hvad kan vores gæster bidrage med?

Sengetøj og håndklæder udskiftes ikke automatisk. Når du som gæst vil have udskiftet disse, lægger du dem i vasketøjskurven på badeværelset. Dette er en betydelig hjælp til at spare store mængder elektricitet, vaskepulver og vand. Ferskvand er ofte en mangelvare i Middelhavsområdet og på Kanarieøerne, og derfor beder vi alle spare på vandet. Hvis 500 personer lukker for vandet, når de børster tænder, sparer vi mindst 50.000 liter vand om ugen. Sortér også gerne dit affald i de sorteringsbeholdere, som er placeret rundt omkring på hotelområdet.

Læs om Spies´ miljøpolicy her
pdf Miljørapport 2017