Slap af, når du har lyst

Slap af, når du har lyst

For nogen tager det flere dage; andre begynder at røre på sig allerede efter nogle timer - de allerfleste får før eller senere lyst til at rejse sig fra liggestolen og bevæge sig. På Sunwing Family Resorts behøver ingen at blive rastløs, og det er naturligvis gratis at deltage i holdtræning og benytte vores motionsrum.


Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en løbetur? Eller foretrækker du at holdtræne enten formiddag eller eftermiddag? I samarbejde med SATS tilbyder vi træningshold som core, yoga, crosstræning og power step (programmet kan variere fra hotel til hotel). Det er gratis at deltage, og aldersgrænsen er 15 år.

Fitness Together giver forældre og unge (11-15 år) mulighed for at træne sammen på udvalgte hold (se mere i Holiday Planner). For de yngste (3-7 år) findes vores populære Mini Play. Og endelig er hele familien velkommen til vandgymnastik i poolen!


Få finpudset svømmeteknikken

Nu tilbyder vi PT Svøm på udvalgte Sunwing Family Resorts. Hvis du vil videreudvikle din svømmeteknik, anbefaler vi dig at booke en eller flere lektioner hos en af vores private svømmetrænere. Vi tilpasser træningen efter dine behov og ønsker. Private svømmetrænere kan bookes af alle gæster over fire år. Svømmetrænerne er uddannet af Medley, som er Sveriges største udbyder af private svømmekurser for børn og voksne. Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.


Motionsrum

På Sunwing Family Resorts findes motionsrum, hvor du kan træne på egen hånd. Det er gratis at benytte motionsrummet på alle vores Sunwing. Aldersgrænsen er 13 år (15 år i Tyrkiet). På udvalgte hoteller tilbyder vi også Fitness Together, hvor børn og forældre kan træne sammen i motionsrummet. På Sunwing Alcudia Beach, Makrigialos Beach og Sandy Bay Beach har du desuden i visse perioder mulighed for at bestille tid hos en personlig træner. Læs mere om vores motionsrum under hvert enkelt hotel.


Tennis

På vores Sunwing Family Resorts findes tennisbaner, som du kan reservere gratis i Help Desk. Her kan du også leje tennisketsjer, og i Mini Market & Deli kan du købe bolde. Sunwing Alcudia Beach, Bangtao Beach og Fañabé Beach har ikke egne tennisbaner, men der findes lokale tennisklubber i nærheden, hvor du kan bestille spilletid. På Kamala Beach findes der ingen tennisbane.


Motionsløb

I nærheden af alle vores Sunwing Family Resorts findes der flere gode løberuter. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer. Læs mere under fanebladet Træning på det pågældende hotel.


Vandgymnastik

Hop i poolen og deltag i en omgang vandgymnastik! Vores instruktører fører an med masser af inspiration og motivation. Dette er nok vores mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre.


Crawlkursus for nybegyndere

Nu kan alle over 12 år lære den grundlæggende crawlteknik på udvalgte Sunwing Family Resorts. I løbet af tre lektioner finpudser du teknikken og forbedrer dine crawlkundskaber. Kurserne afholdes af instruktører, som er uddannet af Medley, Sveriges største udbyder af private svømmekurser for børn og voksne, og målet er at kunne svømme 25 meter med den rette svømme- og åndingsteknik. Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.


Golf

På Gran Canaria, Mallorca, Rhodos og Tenerife samt i Thailand og Tyrkiet findes der golfbaner i nærheden af Sunwing Family Resorts. Om vinteren kan du møde vores golfværter på Gran Canaria og Tenerife. Her kan du få hjælp til dine første besøg på banerne.


Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer aktivitetsværterne på Sunwing Family Resorts forskellige sportsaktiviteter. Se det aktuelle program i Holiday Planner under de respektive hoteller.


S.A.T.S logo

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter, som du kan deltage i på Sunwing Family Resort:

Tid Aktivitet
09.00 Yoga
11.00 Beachvolley
12.30 Vandgymnastik
16.00 Power Step
17.15 Core

Udbuddet kan variere mellem de forskellige Sunwing Family Resorts.