Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder vores showteam frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle familieshows med dans og musik afløser hinanden.

For hele familien

  • Børneshows med Lollo & Bernie
  • Familieshows
  • Mini Disco
  • Teen Idol
  • Mini Stars

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de festlige shows med Lollo & Bernie.

Lollo & Bernie's Mini Stars

En aften om ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner. De vælger en sang og får hjælp af vores showteam med at øve, finde kostumer og blive sminket - og så er det showtime!

Lollo & Bernie's Mini Disco

Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs på dansegulvet til glad musik. Måske Lollo eller Bernie også kigger forbi.

Lollo & Bernie's After Beach

Sang, dans og rytmik for store og små - kom og vær med, når Sunwings showteam arrangerer After Beach.

Teen Idol

Vores showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup, og om aftenen er det showtime! For børn og unge i alderen 8-15 år.

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn og unge i alderen 8-15 år. Tag en snak med ungdomslederen eller showteamet og få mere information.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings populære og professionelle familieshows med blandt andet uforglemmelige discohit og det bedste fra rockens verden. De glitrende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en skøn feriedag.

Blame it on the Disco by Alcazar

I 20 år har den svenske popgruppe Alcazar leveret medrivende diskomusik, og nu tager vi dig med på en rejse med velklingende popsange, glamour og festlige dansenumre.

Holiday Road

Vi starter ferierejsen på en strand i 60'erne og rejser videre til Italien, hvor vi oplever det fyrige italienske restaurantkøkken. Derpå besøger vi Norden, og til sidst indbyder vi til afterski i Alperne.

Spooky Night - a musical story

En familiemusical baseret på pop-, rock- og musicalnumre. I kan møde alle karaktererne før showet - måske vi kan skræmme jer bare en lille smule ... Men vi håber dog, at alting ender lykkeligt som i andre eventyr.

House of Rock

Tag med os gennem rockhistorien og lyt til rock and roll, når den er bedst. Vi tager the Stairway to Heaven og siger Welcome to the Jungle, fordi vi er Born to Be Wild. Kom og Rock Around The Clock!

Abba Fusion

Voulez-Vous? Mamma Mia, you will be Under Attack by ABBA, but Honey Honey we know People Need Love, so just Ring Ring and bring your loved ones. Glæd dig til et show fyldt med ABBA-hits!

UDBUD PÅ SUNWING FAMILY RESORTS