PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Poolområdet er omkranset af en frodig have

Sunwing Bangtao Beach

Hotelstandard 4,5

 • Suiter til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • Kitchen Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Direkte på stranden
 • Delvis overdækket babypool
 • Spa
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Fantastisk poolområde og 8 km lang, hvid sandstrand!

Vajende palmer er det eneste, som adskiller Sunwing Bangtao Beach fra stranden i Bangtao Beach, som er en af Phukets absolut bedste. Du bor med udsigt over poolområdet eller haven, og en del Royal Family-suiter har direkte adgang til poolen! Sunwing Bangtao Beach har værelsestyper for alle.

I løbet af sommeren vil store dele af Sunwing Bangtao Beach blive frisket op. Alle suiter bliver malet og får nye gulve i opholdsstuen og soveværelset. Suiterne får desuden nye tekstiler, nye madrasser og dyner samt ny belysning. Motionsrummet bliver flyttet til nye, større lokaler, og receptionen/lobbyen bliver frisket op, ligesom hotellets showområde og udendørsspa. Desuden bliver Mini Land udvidet, og Teen Lounge flytter til nye lokaler.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Under palmerne på Sunwing Bangtao Beach og med det turkisblå hav som baggrund kan hele familien nyde vidunderlige Thailand. Det skønne poolområde på Sunwing Bangtao Beach omfatter seks pools. Den mest populære pool er den store familiepool på 1.340 m2, som bugter sig og har en lille ø.

Den thailandske massage er verdensberømt, og efter en behandling med duftende olier og afslappende musik i resortets egen spaafdeling forstår du hvorfor.

Sunwing Bangtao Beach ligger 1,2 km fra Bangtao centrum, hvor der findes en del restauranter og butikker. Ønsker du et større udbud, er der ca. 15 km til Patong Beach.

Sommeren er lavsæson i Thailand - læs mere her. I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet (gælder ikke ved flyafgange før kl. 13). Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunwing Bangtao Beach Skjul tekst Kitchen Inclusive

På Sunwing Bangtao Beach kan du bestille måltidspakken Kitchen Inclusive i vinterhalvåret (november-april). Børn under 12 år spiser altid gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Adresse

22 Moo 2 Chueng Thalay, Thalang
Phuket 83110 Thailand
Telefon +66 76 337 400-6

Faciliteter på Sunwing Bangtao Beach