1. Alle rejsemål
 2. Thailand
 3. Phuket
 4. Bangtao Beach
 5. Sunwing Bangtao Beach
Sunwing Family ResortsLollo & Bernie
 • børnevenligt

Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach ligger ved den otte kilometer lange strand i Bangtao Beach, som er en af Phukets bedste. Du bor med udsigt mod poolområdet eller haven, og en del Royal Family-suiter har direkte adgang til poolen fra terrassen. Sunwing Bangtao Beach har værelsestyper for alle.
Mere

Det skønne poolområde på Sunwing Bangtao Beach omfatter seks pools. Den mest populære er den store familiepool på 1.340 m2, som bugter sig og har en lille ø. Hotellet har også en spaafdeling, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende behandling med duftende olier - så vil du forstå, hvorfor den thailandske massage er verdensberømt.
Læs mere om hotellet

Sunwing Bangtao Beach ligger 1,2 km fra Bangtao centrum, hvor der findes en del restauranter og butikker. Ønsker du et større udbud, er der ca. 15 km til Patong Beach.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet MySunwing

På hotellets eget informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, uden varsel, ændre i programindholdet.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Bangtao Beach på Facebook.

Røgfrit

Sunwing Bangtao Beach er helt røgfrit indendørs. Det er kun tilladt at ryge på balkonerne og terrasserne samt på hotellets særlige rygeområder. Rygeforbudet gælder også e-cigaretter.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige suiter.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. Sommeren (Fra 6/4 2018) er lavsæson i Thailand, men hotellets restauranter, Help Desk og motionsrum holder åbent (ingen aerobic, du træner på egen hånd). Vi tilbyder også aktiviteter for børn samt lokale shows et par gange om ugen.

I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Bryllup på Sunwing

Overvejer I at blive gift i udlandet? Et bryllup på et af vores skønne og familievenlige Sunwing Family Resorts er det oplagte valg, når børnene skal med på bryllupsrejsen. Send hotellet en mail på engelsk, så fortæller de mere: bangtaobeach@sunwing.net

Øvrigt

Resortservice/Help Desk: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 15 og check-out kl. 12. Hæveautomat findes på hotellet.

Bygget: 2006. Delvist renoveret 2017: motionsrum, Teen Lounge, Mini Land, reception/lobby, showområde og udendørsspa. Nye gulve, tekstiler og madrasser samt ny belysning i alle suiter. 300 suiter. Etager: 3-4. Elevator: I blok 1, 2, 4, 5 og 7.

Aircondition: Ja.

Hotelmanager

Wissut Kasayapanand

Hotelfakta
 • Pool
  6 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja, delvis
 • Bar
  Ja
 • Poolbar
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  1,2 km
 • Hovedcentrum
  15 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-250 m
 • Internet
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Ja
Sunwing Family Resorts
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
 • Direkte på stranden
 • Motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du

Sunwing Bangtao Beach indbyder til en skøn og afslappende familieferie under palmerne, tæt på stranden og det turkisblå hav.

Family Suite

Family Suite

Family Suiter er rummelige og praktisk indrettede suiter, som består af et eller to værelser og har plads til op til seks personer.

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite

Happy Baby Suite er vores specialindrettede 1-værelses suiter indrettet med børnesikre detaljer.

Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede suiter udstyret med bl.a. spil, legetøj, drikkevarer, frugt og snacks samt besøg af Lollo eller Bernie.

Royal Family Suite

Royal Family Suite

Vores Royal Family Suiter byder på høj komfort, praktiske detaljer og en god beliggenhed.

Royal Lounge Suite

Royal Lounge Suite

Rummelige og veludstyrede lejligheder med høj komfort og en stor balkon eller terrasse.

Royal Pool Suite

Royal Pool Suite

Hop i poolen fra din egen terrasse! Royal Pool Suiter er veludstyrede lejligheder med praktiske detaljer samt en stor terrasse og direkte pooladgang.

Bangtao Beach

Læs mere om hotellet på Spies.dk - se link i venstre side!
Mad og drikke

Hvem vil ikke gerne slippe for madlavningen i ferien...? På Sunwing Family Resorts står vores stab af dygtige kokke klar for at tilberede måltider, som går rent ind hos børn og voksne.

Start for eksempel dagen med vores indbydende morgenmadsbuffet, og når solen står højest på himlen, kan du slappe af over en frokost på familierestauranten Piak's Kitchen. Om aftenen venter elegante og moderne omgivelser på Fino Restaurant & Grill. Vil du hellere handle ind til en hyggelig frokost eller middag hjemme i lejligheden, har Mini Market et glimrende udvalg – eller du kan bestille takeaway fra Piak's Kitchen.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Piak's Kitchen

Morgenmad kl. 7-10.30
Frokost kl. 12-15.30
Middag kl. 18-22
Takeaway kl. 12-15.30 og kl. 18-22
I hyggelige Piak's Kitchen serveres morgenmadsbuffet samt frokost og middag. Menukortet byder på et stort udvalg af mad for alle aldre - fra salater, sandwich, pizza og burgere til thailandske specialiteter. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne i Piak's Kitchen som takeaway. Piak's Kitchen ligger neden for blok 6 og har udsigt over stranden og havet.

Fino Restaurant & Grill

Middag kl. 18-22
En elegant og moderne restaurant, som er indbydende uden at være formel og højtidelig samtidig med, at atmosfæren er børnevenlig. Her kan du nyde en veltilberedt middag fra det internationale menukort med både klassiske og nyskabende retter. Fino Restaurant & Grill, som er åben om aftenen, ligger neden for blok 8 og har udsigt over stranden og havet.

Lime Bar

Åben kl. 10-24
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i Lime Bar, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, smoothies og toast. Lime Bar ligger ved siden af Mini Market og byder på et afslappet miljø med en smuk udsigt over haven.

Mini Market

Åbent kl. 7-24
I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til slik, solcreme og drikkevarer. Mini Market ligger i hovedbygningen ved siden af Lime Bar.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet i Piak's Kitchen. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser og æg... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Kitchen Inclusive

I Kitchen Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokost (valgfrie dage)
• 5 x middag (valgfrie dage)
• Drikkevarer til frokost og middag: 1/2 flaske vin (37,5 cl) eller en stor lokal øl, sodavand eller mineralvand samt kaffe

Til frokost og middag vælger du forret, hovedret og dessert fra Piak's Kitchens menu. Frokost og middag serveres ikke 24/12 og 31/12, men du kan tilkøbe Sunwings populære festbuffet direkte hos hotellet.

Børnene spiser gratis fra morgenmadsbuffeten og fra Lollo & Bernies buffet til frokost og middag. Drikkevarer og is indgår til frokost og middag.

Bestilles hjemmefra, når du rejser med Thomas Cook Airlines, og på hotellet, når du rejser med Thai Airways. Kitchen Inclusive kan bestilles fra november til april.

Læs mere om Kitchen Inclusive.

Pool og strand

Det gigantiske og skønne poolområde på Sunwing Bangtao Beach omfatter seks pools. Mest populær er vores store Funpool på hele 1340 m2, som har vige, bugter og en lille ø samt en vandrutsjebane. Det er også her, at du finder poolbaren, hvor du kan nyde noget forfriskende både i og uden for poolen. Børnepoolen og den overdækkede babypool ligger blandt høje palmer, og ved børnepoolen findes en lille vandrutsjebane. Fra nogle Royal-suiter kan du hoppe direkte i poolen fra terrassen.

Vajende palmer er det eneste, som adskiller den 8 km lange strand, Bangtao Beach, fra Sunwing Bangtao Beach. Her finder du nemt din helt egen plads under solen.

Babypool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 27 m2
Dybde: 40 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Børnepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 160 m2
Dybde: 60 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 185 m2
Dybde: 0-110 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Funpool*

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 1340 m2
Dybde: 0-160 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20*

Pool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 527 m2
Dybde: 100-120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Sportspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 410 m2
Dybde: 120-180 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej
Åbningstider: Kl. 8-20

Strand

Bangtao Beach løber neden for hotellet og er 8 km lang. I sommerhalvåret kan der forekomme bølger og understrømme med badeforbud til følge. Der er 0-250 meter til stranden, alt efter hvor på hotellet du bor.

De thailandske myndigheder har fjernet liggestolsudlejning, caféer og alle andre former for kommerciel virksomhed fra strandene.

*Vandrutsjebanen er åben kl. 10-18.

Træning og aktiviteter

For nogen tager det flere dage. Andre begynder at røre på sig allerede efter nogle timer. Men de allerfleste får før eller senere lyst til at rejse sig fra liggestolen og bevæge sig. I fitnessafdelingen vi et varieret træningstilbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik. Og så kan du afslutte med at forkæle dig selv med en thaimassage i hotellets udendørs massageafdeling.

Den lange, hvide strand uden for hotellet egner sig perfekt til joggingture, volleyball og fodbold. Du kan også deltage på et af vores træningshold, som er ledet af dygtige og inspirerende instruktører. En ting er i hvert fald sikker: Ingen behøver at blive rastløs på Sunwing Bangtao Beach.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.
Du finder alle sportsaktiviteter her.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik om formiddagen og holdtræning om eftermiddagen? Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn (11-15 år) får mulighed for at træne sammen. I samarbejde med SATS tilbyder vi forskellige træningshold (aldersgrænsen er 15 år), og det er naturligvis gratis at deltage.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre på Sunwing Family Resorts. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum tilbyder både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 13 år.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre lektioner, som kurset består af, giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 16/12 2017-1/3 2018. Kan bestilles ved ankomst onsdag og fredag.

Læs mere om svømmeskolen.

Privat svømmelærer

En individuel aktivitet tilpasset efter dine personlige behov. Det kan være at lære grundprincipperne inden for crawl eller at finpudse teknikken for dig, der allerede kan det grundlæggende. Sammen med din private svømmelærer sætter du dagsordenen, og træneren fastlægger en eller flere lektioner, hvor I træner på at nå dine individuelle mål.

Krav til forkundskaber: Ingen, lektionen tilpasses efter individuelle forkundskaber og ønsker.
Kursusgange: 1 lektion a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 16/12 2017-1/3 2018. Kan bestilles ved ankomst onsdag og fre.
Bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Golf

I nærheden af Sunwing Bangtao Beach finder du flere gode golfbaner. Vores personale i Help Desk hjælper gerne med at reservere starttider.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

På Sunwing Bangtao Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land mellem blok 5 og 6. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.
Du finder alle børneaktiviteter her.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram.

Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som kaldes Mini Land. Fem dage om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Mini Land findes en indhegnet, overdækket legeplads.

Play & Splash og Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Svømmeskole på Sunwing

Nu kan alle børn lære at svømme i ferien! I perioden 16/12 2017-1/3 2018 tilbyder vi svømmeskole på Sunwing Bangtao Beach. Grundtanken er, at børn skal have det sjovt i vandet og på den måde blive vant til at være i vand og lære at svømme. Efter afsluttet kursus får dit barn en medalje. Svømmeskolen er for børn fra fire år. Der er to niveauer, og undervisningen foregår fem gange om ugen (for- eller eftermiddag). Kan bestilles ved ankomst onsdag og fredag (bestilles hjemmefra - begrænset antal pladser).

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest eller være med til at lede efter en hemmelig skat. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Til vores familiegymnastik kan børn mellem 3 og 7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Nyhed vinteren 2017/18! Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Mini Stars

Små gæster med stor charme - Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. De tre små bjørne Isidor, BumBum og Tvättis samt dyrepasseren onkel Grubb finder på narrestreger og tager dig med på spændende eventyr. Gå ikke glip af det sjove show med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Obs! Showene med de tre små bjørne og onkel Grubb udgår sommeren 2018.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sungwing Bangtao Beach tilbyder en masse aktiviteter for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne fra november til marts). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter på land og i vandet, og der findes også billard, bordtennis, spil og meget andet. Indimellem arrangeres desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I vores Play & Chat kan du f.eks. spille PlayStation. Har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i højsæsonen stille op i Teen Idol, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på den store scene, mens et tiljublende publikum kigger på.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle ungdomsaktiviteter her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram.

Læs her om alle aktiviteter på Sunwing Bangtao Beach.

PlayStation

I Play & Chat kan du spille PlayStation 4. Vi har et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Crawlkursus for nybegyndere

En aktivitet for såvel voksne som børn. I løbet af de tre lektioner, som kurset består af, giver vores kompetente instruktører dig basisundervisning i crawlsvømning. Fokus ligger på at lære de tekniske grundprincipper i crawl med korrekte svømmetag med arme og ben, hvordan man trækker vejret samt praktisk at øve og forbedre sin kropsholdning i vandet, finde den rette måde at flyde på og lære det grundlæggende inden for vejrtrækningsteknikken.

Alder: Fra 12 år.
Mål: At kunne svømme mindst 25 meter crawl med den rette vejrtrækningsteknik.
Krav til forkundskaber: Man skal kunne svømme mindst 200 meter brystsvømning på dybt vand.
Kursusgange: 3 lektioner a 40 minutter (for- eller eftermiddag). Kurserne gennemføres med svensktalende instruktører.
Periode: 16/12 2017-1/3 2018. Kan bestilles ved ankomst onsdag og fredag.

Læs mere om svømmeskolen.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Teen crosstræning (i højsæsonen)

Teen crosstræning er sjov og udfordrende cirkeltræning, der kombinerer styrke, udholdenhed, smidighed og balance. Vi er delt op i hold og konkurrerer mod hinanden til tonerne af inspirerende musik. Teen crosstræning er for børn i alderen 11-15 år, og træningspassene er 45 minutter langer. Du kan deltage i Teen crosstræning i højsæsonen, dvs. i skoleferierne fra november til marts.

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Udfordr dine venner!

På Sunwing Bangtao Beach kan du udfordre nye og gamle venner til et parti billard eller en omgang bordtennis (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med på stranden og spille en kamp med dine nye venner fra Sunwing?

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum! Du kan deltage i Teen Idol i højsæsonen, dvs. i skoleferierne i perioden november til marts.

Flashmob

En hemmelig aktivitet for unge mellem 8 og 15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information. Du kan deltage i flashmob i højsæsonen, dvs. i skoleferierne i perioden november til marts.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed ved stranden. Strandområde med begrænset trafik. Trapper og niveauforskelle. Ca. 1,2 km til Bangtao centrum, hvor der ligger restauranter og en McDonald's. Ca. 15 km til Patong Beach. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 30 minutter.

Hotellets underholdning kan være forstyrrende i nogle suiter.

22 Moo 2 Chueng Thalay
Thalang
Phuket 83110
Thailand

Telefon: +66 76 337 400-6
Mail (skriv på engelsk): bangtaobeach@sunwing.net

Spies Easy Travel

Med Spies Easy Travel giver vi dig mulighed for at tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. (I Thailand gælder check-in af bagage på hotellet ikke ved flyafgange før kl. 13).

På Sunwing Bangtao Beach gælder Spies Easy Travel hele vinteren, når du flyver med Thomas Cook Airlines.

På selve dagen for din hjemrejse står Thomas Cook Airlines' personale klar i hotellets reception - tidspunktet oplyses inden hjemrejsen. Du møder op med din bagage, billet og pas, får udleveret boardingkort og afleverer din bagage. På denne måde kan du gå direkte til sikkerhedskontrollen og gaten, når du ankommer til lufthavnen, og du behøver først at tænke på din bagage, når du lander i Danmark.

Vejr og klima
 • januar
31°23°
9
Soltimer/dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • februar
32°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfrie dage
 • marts
33°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfrie dage
 • april
33°25°
7
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfrie dage
 • maj
31°25°
6
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfrie dage
 • juni
31°25°
5
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfrie dage
 • juli
31°25°
3
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfrie dage
 • august
31°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfrie dage
 • september
30°24°
4
Soltimer/dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfrie dage
 • oktober
31°24°
5
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
11
Regnfrie dage
 • november
31°24°
7
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
13
Regnfrie dage
 • december
31°24°
9
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfrie dage
Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Om sommeren foregår der lokal underholdning nogle aftener om ugen, og om vinteren er programmet det samme som på alle øvrige Sunwing Family Resorts med professionelle shows på scenen.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. De tre små bjørne Isidor, BumBum og Tvättis samt dyrepasseren onkel Grubb finder på narrestreger og tager dig med på spændende eventyr. Gå ikke glip af det sjove show med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Obs! Showene med de tre små bjørne og onkel Grubb udgår sommeren 2018.

Mini Stars

Små gæster med stor charme. Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene i jule- og vinterferien. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at prøve den verdensberømte thaimassage i hotellets udendørs massageafdeling til lyden af bølgeskvulp - ren nydelse for både krop og sjæl!

Bedømmelser og anmeldelser
4,2/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 530 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
92% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,2
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,3
Trivsel og stemning
4,4
Poolområdet for børn
4,5
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
4,0
 • 5/5

  "Dejligt familiehotel"

  Dejligt super børnevenligt hotel. God placering lige ved stranden og masser af lækre pools.

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer