PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Velkommen til Sunprime Kamala Beach!

Sunprime Kamala Beach

Hotelstandard 4,5

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Morgenmad indgår
  • Direkte på stranden
  • Tæt på centrum
  • Motionsrum og holdtræning
  • Fredelige poolområder
  • Køleskab på værelset

Velkommen til Sunprime Kamala Beach - vores bedste voksenhotel i Thailand.

Sunprime Kamala Beach ligger ved et af vores gæsters foretrukne rejsemål på Phuket, Kamala Beach. Hotellet ligger direkte på stranden og er velegnet til dig, der søger en afslappende ferie fyldt med sol, træning og god mad. Du kan også forkæle dig selv med en thaimassage eller anden behandling, mens du er her.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi

Sunprime Kamala Beach består af syv bygninger, som ligger enten direkte på stranden eller et stenkast væk. På hotelområdet findes en have med fire herlige pools. I hotellets restauranter serveres en indbydende morgenmadsbuffet, som indgår i prisen, og til frokost og middag kan du vælge imellem thailandske og internationale retter. Skal det være ekstra nemt i ferien, bestiller du Sunprime Inclusive - læs mere under Sunprime Restaurant.

Restaurant by the Sea ligger - som navnet antyder - ved stranden og fungerer som din dagligstue i ferien. Her mødes hotellets gæster og andre, som bor i nærheden, for at slappe af med god mad og underholdning, mens solen går ned over havet. Vil du træne, kan du besøge vores motionsrum eller deltage i holdtræning med instruktører, som er uddannet af SATS. I haven finder du en spa-pavillon, hvor du kan forkæle dig selv med velgørende thai-massage.

Sommeren er lavsæson i Thailand - læs mere om hvad hotellet tilbyder i fanebladet Hotelfakta. I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, og der kan derfor være badeforbud.

Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet (gælder ikke ved flyafgange før kl. 13 i Thailand). Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Læs mere om Sunprime Kamala Beach Skjul tekst Adresse

96/42-43 Moo 3, Kamala Beach Kathu
Phuket 83120
Telefon +66 (0)76 279 580-85

Søg rejse og bestil