• velegnet til voksne

Sunprime Kamala Beach

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Ligger på stranden
 • Tæt på centrum
fra23.290,-
Se tilgængelige værelser
skip links

Direkte på stranden

Sunprime Kamala Beach ligger direkte på stranden og er velegnet til dig, der søger en afslappende ferie fyldt med sol, svømmeture, træning og lækker mad. Her kan du se frem til en bekvem ferie med flere pools, hvoraf en lige ved stranden. Hotellets restaurant ligger også ved stranden med fantastisk udsigt over havet.

NYHED! Store dele af hotellet er allerede blevet frisket op, så det fremstår mere lyst og moderne. Og nu er Sunprime Kamala Beach blevet yderligere istandsat. Receptionsomådet og buffetrestauranten samt alle værelser i Pool Wing-delen er blevet malet og har fået, nye tekstiler og ny belysning.

Hotelfakta

 • Pool
  4 stk.
 • Børnepool
  Nej
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Nærmeste strand/badested
  250 m
Kamala Beach er ca. 2 km lang og egner sig fint til gå- eller løbeture
Classic Suite - 1 værelse med terrasse mod poolområdet
På Sunprime Kamala Beach kan du vælge mellem gratis holdtræning eller træning på egen hånd i vores nybyggede motionsrum
Sunprime
Vores egne Sunprime Hotels byder på en afslappet atmosfære for voksne, der rejser uden børn.
 • Aldersgrænse på 16 år
 • Ligger på stranden
 • Tæt på centrum
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Morgenmad indgår
 • Motionsrum og holdtræning
 • Fredelige poolområder
 • Travelife-certificeret hotel
 • Direkte transfer, når du flyver med Sunclass Airlines
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Kamala Beach ligger ved et af vores gæsters foretrukne rejsemål på Phuket, Kamala Beach. Hotellet ligger direkte på stranden og er velegnet til
dig, der søger en afslappende ferie fyldt med sol, svømmeture træning og lækker mad. Du kan også forkæle dig selv med thaimassage eller anden behandling.
Nyhed! Nu bliver Sunprime Kamala Beach
endnu bedre! Store dele af hotellet er allerede blevet frisket op, så det fremstår mere lyst og moderne. Værelserne, restauranten og baren i Beach Wing-delen nærmest stranden er blevet gennemgående istandsat.Og nu er Sunprime Kamala Beach blevet yderligere istandsat. Receptionsomådet og buffetrestauranten samt alle værelser i bygning 5 og 6 i Pool Wing-delen er blevet malet og har fået, nye tekstiler, ny belysning, ny pynt på væggene og nye sofaborde. Desuden har værelserne i bygning 5 og 6 fået bruseniche i stedet for badekar.
Sunprime Kamala Beach består af syv bygninger, som ligger enten direkte på stranden eller et stenkast væk. På hotelområdet findes en have med fire skønne pools. I hotellets restauranter serveres en indbydende morgenmadsbuffet, som indgår i prisen, og til frokost og aftensmad kan du vælge imellem thailandske og internationale retter. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du bestille vores måltidspakke Sunprime Inclusive - læs mere under Mad og drikke.
Restaurant by the Sea ligger - som navnet antyder - ved stranden og fungerer som din dagligstue i ferien. Her mødes hotellets gæster og andre, som bor i nærheden, for at slappe af med god mad og underholdning. Vil du træne, kan du besøge vores motionsrum eller deltage i holdtræning med SATS-uddannede instruktører (gælder ikke i sommersæsonen).
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
MySunprime
På hotellets informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MySunprime og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Service døgnet rundt
Spies-guiderne står klar på rejsemålet for at give dig en vellykket ferie. Du kan tage med på spændende udflugter og få tips til de fineste strande, den bedste shopping og deres egne yndlingsrestauranter. De hjælper selvfølgelig også, hvis du for eksempel har spørgsmål angående hotellet eller rejsemålet. I ferien kan du kontakte vores Spies-guider døgnet rundt pr. telefon samt på SMS og mail kl. 8-20.
Lægeservice
Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.
Røgfrit
Sunprime Kamala Beach bliver et røgfrit hotel fra 1.oktober 2023. Rygeforbuddet gælder også på alle værelser, balkoner og terrasser samt e-cigaretter. Der vil være anviste rygeområder på hotellet.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har ingen handicapvenlige værelser eller suiter.
Sæson
Sommersæsonen (1/4 – 31/10) er lavsæson i Thailand. Motionsrum og restauranter er åbne, men der tilbydes ikke holdtræning med instruktør.
I sommerhalvåret kan der være understrømme og bølger i havet, hvilket kan medføre badeforbud.
Om efteråret kan der være træningsgrupper på hotellet. Læs mere om træningsrejser her.
Sunprime Kamala Beach har en international atmosfære med gæster fra både Skandinavien og resten af verden.
Bryllup på Sunprime Hotels
Sunprime Kamala Beach er et oplagt valg, hvis I kunne tænke jer at holde et uforglemmeligt bryllup i udlandet uden børn. Send os en mail på engelsk for yderligere information: info@kamalabeach.com
Øvrigt
Reception: 24-timers service. Roomservice. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen. Hæveautomat findes ved hotellet. Vaskeri- og lægeservice mod betaling.
Bygget: 1999. Delvist renoveret 2005 og frisket op 2020 (Beach Wing). Tilbygget 2009 (Pool Wing), frisket op 2023.
419 værelser og suiter. Etager: 3/5. Elevator: I receptionsbygningen (bygning 7) og delvist i bygning 1, 2, 3 og 6.
Aircondition: Ja.
Hotelmanager
Johan Magnusson
Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Sunprime Kamala Beach består af flere bygninger og har fire pools. Du kan vælge, om du vil bo med udsigt mod poolområdet, haven eller omgivelserne. Hotellet ligger lige ud til stranden og er perfekt til dig, der søger en afslappende ferie med sol, træning og lækker mad.

Nyhed! Nu er Sunprime Kamala Beach blevet endnu bedre! Store dele af hotellet er allerede blevet frisket op, så det fremstår mere lyst og moderne. Værelserne, restauranten og baren i Beach Wing-delen nærmest stranden er blevet gennemgående istandsat. Nu har hotellet fået en yderligere opfriskning. Receptionsomådet og buffetrestauranten samt alle værelser i Pool Wing-delen er blevet malet og har fået nye tekstiler, ny belysning, ny pynt på væggene og nye sofaborde. Desuden har værelserne i bygning 5 og 6 fået bruseniche i stedet for badekar.

Du kan se suiternes beliggenhed på hotellet her.
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg.

Classic Suite

1-værelses suiter til to personer.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Beliggenhed og transfer

Und dig selv lidt ekstra ferieluksus

Vil du forkæle din partner eller medrejsende med en lille overraskelse? Vi tilbyder flere tilvalg, der gør ferien ekstra bekvem. Bestil f.eks. en lækker Prime-velkomstpakke eller en flaske mousserende vin, der venter på værelset ved ankomsten.

Du kan bestille tilvalgene samtidig med rejsen eller inden afrejsen via ’Min side’.

PRISER OG BESTILLING