Få tid til nærvær

Kender du det, at hverdagen flyder over med kørsel af børn, forældremøder, ungernes fritidsaktiviteter, vasketøj og praktiske gøremål? Du når 117 ting, men måske når du ikke at have tid til nærvær med familien? Når du er på ferie, skal det være anderledes! Her skal du nyde, at kalenderen er tom, at vi tager os af det praktiske, og at I har god tid til jeres egne interesser.

Når du bor på vores egne Sunwing Family Resorts får du de allerbedste rammer for dig selv og familien.

Tid til børnene

Nyd, at du endelig har tid til at spille pool eller bordtennis med børnene – eller læse en bog op for den mindste. På ferie har du tid til nærvær og hygge uden logistik og planlægning.

Tid til hinanden

Når børnene spiller PlayStation i Teen Lounge eller hygger sig til fodbold med vores aktivitetsværter, har mor og far tid til hinanden.

Slap af ved poolkanten

Med direkte pooladgang fra lejligheden, kan du nappe en kop kaffe på terrassen, mens ungerne fornøjer sig i poolen lige ved siden af.

Dyrk dig selv

Tag en time for dig selv til yoga eller træning på hotellet. Eller hvad med at tage et af børnene med til Fitness Together, hvor større børn og forældre kan træne sammen?

Svømmeskole

Har den mindste endnu ikke lært at svømme, eller skal teknikken finpudses? På Sunwing har vi svømmeskole på flere niveauer – fra de helt små nybegyndere til crawlkursus for børn over 12.

Spis løs!

Slip for at planlægge restaurantbesøg og koordinere madlavning – med All Inclusive kan hele familien spise og drikke lige præcis det, de har lyst til, uden at det koster ekstra.

Spis sammen

Der skal naturligvis være plads til, at I kan lave ting hver for sig på ferien. Men nyd, at I har tid til at spise alle måltider sammen og snakke om ferieoplevelserne uden tidspres og tikkende ure.