PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime C-Lounge

Hotelstandard 4

  • Direkte på stranden
  • Tæt på centrum
  • Aldersgrænse på 16 år
  • Gratis motionsrum og holdtræning
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Spa
  • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Velkommen til Sunprime C-Lounge, som har en perfekt beliggenhed ved stranden i udkanten af Alanya.

Sunprime C-Lounge er et dejligt hotel beliggende lige uden for Oba i udkanten af Alanya. Her bor du komfortabelt i et lækkert Prime Room. Skal dit ophold have et ekstra strejf af luksus, kan du bestille et værelse med skøn udsigt over Middelhavet.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Ligesom på vores øvrige Sunprime Hotels er alt på C-Lounge nøje udtænkt, for at du skal få en så god voksenferie som muligt. Glem alt om støj på poolområdet og legende børn i restauranten - her kan du koble helt af. Og hvis du vil have en ekstra bekvem ferie, kan du bestille et værelse, hvor All Inclusive indgår i prisen.

Hotellet har et dejligt poolområde med bekvemme liggestole og en poolbar. Lige neden for C-Lounge ligger den lange østlige strand med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster.

En aktiv ferie kan du også få, for der indgår altid gratis motionsrum og holdtræning med SATS-uddannede instruktører, når du bor på Sunprime. Aktivitetsprogrammet byder på alt fra vandgymnastik over yoga til crossfit.

Fra hotellet er der ikke langt til Oba, som er lidt roligere end Alanya. I Oba findes en del restauranter og butikker, og en gang om ugen er der marked. Får du lyst til et større udbud af shoppingmuligheder og forlystelsesliv, kommer du nemt og hurtigt til Alanya med lokalbus eller i lejebil.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du må medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Lander dit fly i Antalyas lufthavn, gør bussen et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet.
Obs! Det er ikke muligt at tjekke bagagen ind på hotellet ved hjemrejsen på grund af særlige regler i Tyrkiet.

Læs mere om Sunprime C-Lounge Skjul tekst Adresse

Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii, Alanya 07400
Telefon +90 242 514 20 00

Søg rejse og bestil