1. Tyrkiet
 2. Antalya-området
 3. Alanya
 4. Sunprime C-Lounge
 • velegnet til voksne

Sunprime C-Lounge

Sunprime C-Lounge er et dejligt hotel beliggende lige uden for Oba i udkanten af Alanya. Her bor du komfortabelt i et lækkert Classic Room. Skal dit ophold have et ekstra strejf af luksus, kan du bestille et værelse med skøn udsigt over Middelhavet.

Spies' gæster har kåret Sunprime C-Lounge som det bedste Sunprime Hotel i 2018.

Ligesom på vores øvrige Sunprime Hotels er alt på C-Lounge nøje udtænkt, for at du skal få en så god voksenferie som muligt. Glem alt om støj på poolområdet og legende børn i restauranten - her kan du koble helt af. Og hvis du vil have en ekstra bekvem ferie, kan du bestille et værelse, hvor All Inclusive indgår i prisen.

Hotellet har et dejligt poolområde med bekvemme liggestole og en poolbar. Lige neden for C-Lounge ligger den lange østlige strand med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster.

En aktiv ferie kan du også få, for der indgår altid gratis motionsrum og holdtræning med SATS-uddannede instruktører, når du bor på Sunprime. Aktivitetsprogrammet byder på alt fra vandgymnastik over yoga til crossfit.

Fra hotellet er der ikke langt til Oba, som er lidt roligere end Alanya. I Oba findes en del restauranter og butikker, og en gang om ugen er der marked. Får du lyst til et større udbud af shoppingmuligheder og forlystelsesliv, kommer du nemt og hurtigt til Alanya med lokalbus eller i lejebil.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår overalt på hotellet. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Hotelinformation

På hotellets eget informationssite MySunprime kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage eventuelle Inclusive-løsninger serveres, og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Handicapfaciliteter

Hotellet har ingen handicapvenlige faciliteter.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober. Hotellet har en international atmosfære med gæster fra Thomas Cook Group i Norden, Centraleuropa og Storbritannien.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrigt

Døgnåben reception. Biludlejning, bordbestilling, valutaveksling, vaskeriservice, booking af golftider m.m. Check-in tidligst kl. 12. Check-out senest kl. 12.

Bygget: 2015.

164 værelser. Etager: 6. Elevator: Ja.

Parkering: Nej.

Hotelmanager

Sukru Cimrin

 • Aldersgrænse på 16 år
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Ligger ved stranden
 • Ligger tæt på centrum
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Fredeligt poolområde
 • Velegnet til voksne
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Pool
  2 stk.
 • Børnpool
  Nej
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  100 m
 • Hovedcentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • Wi-fi
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Nej
Sådan bor du
Sunprime C-Lounge er et lækkert hotel beliggende lige uden for den hyggelige by Oba i udkanten af Alanya. Her bor du et stenkast fra stranden og ikke langt fra lokale restauranter og caféer. Sunprime C-Lounge er velegnet til dig, der søger en ferie med både afslapning og træning.

Se værelsernes beliggenhed på hotellet her

Classic Room

Lækre og moderne dobbeltværelser til to personer.

Mad og drikke

På Sunprime C-Lounge indgår All Inclusive i visse værelsestyper. Hotellet har både en buffet- og en a la carte-restaurant, der begge byder på veltillavet mad i elegante omgivelser med en afslappet atmosfære.

Efter maden kan du nyde en drink i loungen - hotellets hjerte og naturlige samlingssted. Sunprime C-Lounge har også en café, der serverer kaffe og bagværk. Caféen er åben om eftermiddagen og først på aftenen.

Du kan læse mere om mad og drikke nedenfor og på hotellets informationssite MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14
Middag kl. 19-21

Buffetrestaurant

Åbningstider:
Morgenmad kl. 7-10.30
Frokost kl. 12.30-14
Middag kl. 18.30-20.30

Buffetrestauranten er for gæster, der har tilkøbt en af vores måltidspakker. I restauranten serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet.

Pool & Lobby Bar

Åbningstider:
Pool Bar kl. 10.30-24
Lobby Bar kl. 10.30-24

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige mødested. Her kan du slå dig ned for at læse, slappe af med en kop kaffe eller nyde en drink.

Sunprime Market

Sunprime Market er hotellets egen lille butik, hvor du bl.a. kan købe drikkevarer, snacks og hygiejneartikler. Åben hver dag kl. 8-23.

Udbuddet kan variere i løbet af sæsonen og mellem de forskellige Sunprime-hoteller.

Morgenmad

Hver morgen dækker vores kokke op til en skøn morgenmadsbuffet med brød, bagværk, æg, ost, pålæg, frisk frugt, yoghurt med tilbehør, lune retter samt juice, kaffe og te. På dette hotel indgår morgenmad i rejsens pris.

Sunprime All Inclusive

All Inclusive betyder, at du i buffetrestauranten kan spise og drikke, lige så meget du vil, uden at tænke på regningen. I All Inclusive på Sunprime C-Lounge indgår også en middag pr. person og ophold i hotellets a la carte-restaurant - bordbestilling påkrævet.

I hotellets All Inclusive indgår:
*Sunprimes populære morgenmadsbuffet med forskellige slags brød, bagværk, oste, frugt, grøntsager, juice samt yoghurt med tilbehør
*Frokost og middag i buffetrestauranten
*Én middag pr. ophold i hotellets a la carte-restaurant
*Snacks om formiddagen og eftermiddagen
*Vand og sodavand samt lokal øl, vin og spiritus i barerne

På hjemrejsedagen gælder All Inclusive indtil afrejsen fra hotellet.

Pool og strand

Sunprime C-Lounge har et skønt poolområde med jacuzzi samt liggestole, parasoller og pool- og strandhåndklæder. Fra hotellet er der blot 50 meter via en gangtunnel ned til den 17 km lange sandstrand, som hotellet har en egen del af med liggestole og parasoller til hotellets gæster.

Udendørspool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 268 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Nej

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool
Størrelse: 39 m2
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Delvist*

Strand

Du kommer direkte ned på stranden via en gangtunnel under vejen. Den østlige strand er 17 km lang med finkornet sand og stenede områder her og der.

Sunprime C-Lounge har sin egen del af stranden med gratis liggestole og parasoller til hotellets gæster. Du er velkommen til at tage pool- og strandhåndklædet fra hotellet med til stranden.

*Opvarmet kl. 9-22 fra 15/11 til 15/4.

Træning og aktiviteter

På Sunprime C-Lounge er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie - du kan bl.a. styrketræne og deltage i træningshold som f.eks. yoga eller vandgymnastik. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning. Så vælg det, der tiltaler dig mest – eller benyt chancen for at prøve noget nyt.

Holdtræning

Vores træningshold er populære, og det er gratis at deltage. Vores instruktører er uddannet af SATS og underviser blandt andet i power step, senior circuit og crosstræning. Du kan se det aktuelle træningsskema under Aktivitetsprogram.

Nyhed sommer 2019! Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller afprøv den nye træningsform Water Circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktører oplever du en træningsform ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum er enkelt udstyret med frie vægte og et mindre antal maskiner.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

C-Lounge ligger i et natur- og ferieområde med lokaltrafik. Der findes en moské i nærheden. Det nærmeste centrum er Oba, som ligger ca. 100 meter fra hotellet. Der er ca. 5 km til Alanya marina.

Flyet lander i Antalya eller Gazipasa Lufthavn. Køretiden fra Gazipasa er ca. 40 minutter (36 km) og fra Antalya ca. 3 timer (135 km).

Sunprime C-Lounge
Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii
Alanya 07400
Telefon: +90 242 514 20 00
Mail (skriv på engelsk): fom@c-loungehotel.com

Direkte transfer

Når du flyver med Thomas Cook Airlines og har forudbestilt bustransfer, bliver du kørt direkte til og fra lufthavnen. Bussen gør et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi og bl.a. tilbyder pedicure, massage og specialbehandlinger. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Du kan også forkæle dig selv med et ægte tyrkisk bad. I hotellets hamam kan du slappe af i et roligt og dampende varmt miljø, mens din krop får en blødgørende behandling.

Læs mere om alle behandlinger på hotellets informationssite MySunprime.

Bedømmelser og anmeldelser
4,7/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 575 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
98% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,7
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,5
Hotellets personale
4,8
Trivsel og stemning
4,7
Wi-fi
4,3
Mulighed for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Dato
 • 4/5

  "Dejligt hotel"

  Dejligt hotel med gode faciliteter og venlig betjening
 • 4/5

  "Handicapvenligt"

  Hotellet er faktisk okay handicapvenligst. Der er solsenge til os, ramper og gode elevatorer. Tror måske at pladsen på værelset er lidt tragt hvis man har behov for at være i kørestol på værelset, men ellers er det fine forhold.
 • 4/5

  "Fantastisk hotel. "

  Fantastisk hotel, dog kunne jeg godt tænke mig lidt bedre service i receptionen. Oplever i resturanten når man er inde at hente mere mad,når man så vender tilbage til boret har tjeneren fjernet alt og man skal ud og hente nye drikkevare. Kunne forslå man på en måde kunne markere, om man var færdig ved boret.
 • 5/5

  "super hotel"

  skal helt klart tilbage.
 • 5/5

  "Bedre end forventet"

  Sunprime C-Lounge Alanya gør det rigtig godt på alle betydende parametre.Alt personale er venlige - smilende og serviceminded og proaktiv prøver på hver deres måde at medvirke til dit ophold bliver så behagelig som mulig. Maden er langt bedre end vi forventede, og køkkenet skal have stor ros for deres indimellem initiativ med små ekstra events til aftensmad.Dette var vores første ophold på Sunprime C-Lounge og desværre kun 1 uge, men vi kommer helt sikkert tilbage og går efter 2 uger.

Priser og bestilling