PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Poolområdet er som skabt til afslapning.

Sunprime Numa Beach

Hotelstandard 4,5

  • Aldersgrænse på 16 år
  • Suiter med pooladagang
  • Gratis wi-fi overalt på hotellet
  • Måltidspakker kan tilkøbes
  • Morgenmad indgår
  • Direkte på stranden
  • Spa, motionsrum og holdtræning
  • Roligt poolområde

Velkommen til Sunprime Numa Beach!

På Sunprime Numa Beach bor du tæt på stranden. Hotellet ligger vest for Alanya og tilbyder moderne suiter med balkon eller terrasse. Her findes selvfølgelig også spaafdeling, motionsrum og restaurant - alt sammen for at give dig så god og afslappet en ferie som muligt.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Den bedste start på dagen får du i Sunprime Restaurant, hvor der hver morgen dækkes op til en lækker buffet - det eneste, du skal gøre, er at nyde det. Morgenmaden indgår i rejsens pris, og vil du have en endnu mere afslappet ferie, kan du bestille en af vores favorable måltidspakker. Har du planer om at tage på udflugt, eller vil du spise inde i Alanya en aften, anbefaler vi, at du vælger Sunprime Inclusive. Her får du frokost og middag fem dage om ugen.

Tip! Afsæt også lidt ferietid til Sunprime Spa, som ligger øverst på hotellet med en fantastisk udsigt. Her kan du forkæle dig selv med behandlinger og hamam - bestiller du tid i starten af ferien, får du både blød hud og bliver flottere solbrændt.

Et stykke vej fra hotellet ligger byen Avsallar, hvor du finder restauranter og butikker. Vil du have mere at vælge mellem, er det nemt at komme til Alanya med udlejningsbil, taxi eller lokal bus. Men du må nok forberede dig på, at du slet ikke har lyst til at forlade hotelområdet, når du først har tjekket ind...

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunprime og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du må medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Lander dit fly i Antalyas lufthavn, gør bussen et stop undervejs, hvor du kan købe drikkevarer/snacks og benytte toilettet.
Obs! Det er ikke muligt at tjekke bagagen ind på hotellet ved hjemrejsen på grund af særlige regler i Tyrkiet.

Læs mere om Sunprime Numa Beach Skjul tekst Adresse

Fugla Mahallesi Gölcük Cad. Türkler, Alanya
Telefon: +90 242 517 47 47

Søg rejse og bestil