PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Træning, Sunprime Beachfront

Træning, Sunprime Beachfront

Træning på dine vilkår

På Sunprime Beachfront er der gode muligheder for at holde en aktiv ferie - du kan f.eks. styrketræne eller deltage i holdtræning som yoga og vandgymnastik. Vores instruktører er uddannet i samarbejde med SATS, og du har gratis adgang til både motionsrum og holdtræning.

Gruppetræning

Holdtræning

Træningsholdene på Sunprime Hotels er populære, og du er velkommen til at deltage - det koster ikke noget at være med. I samarbejde med SATS tilbyder vi forskellige træningshold som f.eks. power step, senior circuit og crosstræning (programmet kan variere).

Gym

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum tilbyder både frie vægte og et mindre antal træningsmaskiner.

Motionsløb

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Vandgymnastik

Træning i poolen

Hop i poolen og deltag i vores populære vandgymnastik eller afprøv den nye træningsform water circuit, hvor din styrke og kondition bliver sat på prøve. Under ledelse af vores dygtige og inspirerende instruktørerer oplever du en træningsform, som er noget ud over det sædvanlige.

Aktivitetsprogram

I Weekly Schedule kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.


Personale

Alle vores træningshold ledes af uddannede instruktører.


S.A.T.S logo