PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Hotellets stort poolområde med liggestole og parasoller

Sunwing Side Beach

Hotelstandard 4,5

 • Lejligheder op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børn under 12 år spiser for 0,-
 • All Inclusive kan tilkøbes
 • Lollo & Bernie
 • Børneklub med skandinavisk personale
 • Røgfrit
 • Spa
 • Gratis motionsrum og holdtræning
 • Delvis overdækket babypool
 • Børnevenlige poolområder
 • Spies Easy Travel* - når du flyver med Thomas Cook Airlines

Velkommen til Sunwing Side Beach med Lollo & Bernie, børnevenlige pools, lejligheder tilpasset familien og alle de bekvemmeligheder, der skal til, for at du og familien kan få en rigtig dejlig ferie.

Sunwing Side Beach er indrettet med en blanding af skandinavisk design og tyrkisk middelhavsstemning, og midt i det hele holder Lollo & Bernie øje med, at rammerne for vores mindste og meget vigtige gæster altid er optimale.

Fra sommeren 2017 er dette et af vores Ekstra værdi-hoteller: nøje udvalgte hoteller med ekstra fordele for dig som gæst. Her arbejder vi tæt sammen med hotellets ledelse for at sikre, at hotellet lever op til vores høje krav. Det nære samarbejde gør det muligt for os at øve indflydelse på mange ting ned til mindste detalje.
Læs mere om Ekstra værdi.

Hotellet har store pools, hvor der er liggestole til alle, men ellers har du ikke mere end 500 m til Sides lange øststrand. Her ligger også hotellets egen Beach Club, med gratis liggestole og parasoller. Hotellet har egen strandbus, som kører dig frem og tilbage mellem hotellet og stranden.

Alle lejligheder er lyse og pæne og har balkon eller terrasse. I lejlighederne er der også sørget for smart opbevaring og god plads til familien. Sengene er behagelige og af den velkendte Sunwing-kvalitet. Og endelig har Lollo & Bernie overtalt os til at indrette nogle suiter med ekstra af alt til børnefamilier, som vil have en særlig oplevelse i ferien. Sunwing Side Beach har værelsestyper for alle.

Nyhed! Vil du gøre det ekstra nemt og bekvemt for dig selv, kan du nu forudbestille Lollo & Bernies lille bambinopakke, der indeholder bleer, vådservietter, bleposer og hagesmæk samt en Lollo-rangle.

Når du bliver sulten, er der meget at vælge mellem i restauranterne på Sunwing Side Beach. I hovedbygningen ligger vores buffetrestaurant, hvor du kan sidde både ude og inde. I den anden del af hotellet kan vi friste med en hyggelig restaurant, der serverer familiens frokost- og middagsfavoritter med inspiration fra både middelhavsområdet og Skandinavien. Om aftenen, når lysene tændes, åbner vores finere restaurant, der blandt andet har grill og udsøgte vine på menukortet.

Sunwing Side Beach ligger i rolige omgivelser i nærheden af et lille lokalt centrum, hvor der findes enkelte butikker og restauranter. Du finder et større udbud i Side, som ligger ca. 1,7 km fra hotellet.

*Spies Easy Travel
Når du bor på Sunwing og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Spies Easy Travel. Det betyder, at du må medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller. Obs! Det er ikke muligt at tjekke bagagen ind på hotellet ved hjemrejsen på grund af særlige regler i Tyrkiet.

Læs mere om Sunwing Side Beach Skjul tekst Aktiviteter for hele familien

Som altid på Sunwing Family Resorts kan du glæde dig til shows for hele familien, hvor vores egne artister sammen med Lollo & Bernie sørger for, at stemningen er i top. Til de mindste findes desuden Mini Land med masser af aktiviteter.

Vil du holde formen i ferien, har du også mulighed for det: Her findes motionsrum, SATS-træningshold og et stort spa-anlæg med klassiske behandlinger, tyrkisk bad og en adskilt pool. For både store og små sportsentusiaster, som trænger til adspredelse fra pool og vandrutsjebane, tilbyder hotellet en lækker sportsbar, hvor der er plads til at lege, spille og se aktuelle sportskampe.

Bestil Inclusive hjemmefra! Børn spiser for 0,-

Her kan du bestille Sunwing Inclusive og All Inclusive. Begrænset antal pladser – det gælder derfor om at bestille i god tid. Og husk, at børn under 12 år altid spiser gratis sammen med en betalende voksen. Læs mere om mad og drikke på hotellet.

Røgfrit på Sunwing Family Resorts

Sunwing Side Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Adresse

Adnan Menderes Bulvari, 07330 Side
Telefon +90 242 753 69 00

Faciliteter på Sunwing Side Beach