1. Alle rejsemål
 2. Tyrkiet
 3. Antalya-området
 4. Side
 5. Sunwing Side Beach
Sunwing Family ResortsLollo & Bernie
 • børnevenligt

Sunwing Side Beach

Sunwing Side Beach er indrettet med en blanding af skandinavisk design og tyrkisk middelhavsstemning, og midt i det hele holder Lollo & Bernie øje med, at rammerne for vores mindste og meget vigtige gæster altid er optimale.
Mere

Hotellet har store pools, hvor der er liggestole til alle, men ellers har du ikke mere end 500 m til Sides lange øststrand. Her ligger også hotellets egen Beach Club, med gratis liggestole og parasoller. Hotellet har egen strandbus, som kører dig frem og tilbage mellem hotellet og stranden.
Læs mere om hotellet

Alle lejligheder er lyse og pæne og har balkon eller terrasse. I lejlighederne er der også sørget for smart opbevaring og god plads til familien. Sengene er behagelige og af den velkendte Sunwing-kvalitet. Og endelig har Lollo & Bernie overtalt os til at indrette nogle suiter med ekstra af alt til børnefamilier, som vil have en særlig oplevelse i ferien. Sunwing Side Beach har værelsestyper for alle.

Når du bliver sulten, er der meget at vælge mellem i restauranterne på Sunwing Side Beach. I hovedbygningen ligger buffetrestauranten, hvor du kan sidde både ude og inde. I den anden del af hotellet kan vi friste med en hyggelig restaurant, der serverer familiens frokost- og middagsfavoritter med inspiration fra både middelhavsområdet og Skandinavien. Om aftenen, når lysene tændes, åbner vores finere restaurant, der blandt andet har grill og udsøgte vine på menukortet.

Sunwing Side Beach ligger i rolige omgivelser i nærheden af et lille lokalt centrum, hvor der findes enkelte butikker og restauranter. Du finder et større udbud i Side, som ligger ca. 1,7 km fra hotellet.

Gratis wi-fi

Wi-fi indgår på alle vores Sunwing Family Resorts. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.

Informationssitet My Sunwing

På hotellets informationssite MySunwing kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Sunwing Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Du kan gå ind på MySunwing via din smartphone, tablet eller bærbare samt via de gratis gæstecomputere, der findes i Help Desk.

Sunwing på de sociale medier

Følg Sunwing Side Beach på Facebook.

Røgfrit på Sunwing

Sunwing Side Beach er et røgfrit hotel med undtagelse af et antal rygeområder, som findes på hotelområdet. Rygeforbudet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter.

Kontantfrit hotel

Hotellet er kontantfrit. Ved check-in får du et kort, som du bruger som betaling i restauranterne, barerne, Mini Market og J.O.S. Alt, hvad du køber, skrives på din værelsesregning og betales ved check-out.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i Help Desk. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder Help Desk gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har handicapvenlige lejligheder - læs mere under lejlighedstypen Family. En af hotellets pools har en rampe uden gelænder (skrånende bund).

Parkering

På hotelområdet findes et begrænset antal parkeringspladser.

Resortservice/Help Desk

24-timers service. Check-out kl. 12.

Sæson

Hotellet er åbent fra april til oktober.

Miljø

Du kan læse om vores miljøarbejde på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotelmanager

Ahmet Sahin

Hotelfakta
 • Pool
  8 stk.
 • Børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  4 stk.
 • Poolbar
  Ja
 • Restaurant
  4 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  5
 • Nærmeste centrum
  500 m
 • Hovedcentrum
  1,7 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m
 • Internet
  Ja
 • Vandrutsjebane
  Ja
Sunwing Family Resorts
 • Lejligheder til op til 6 personer
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
 • Aktiviteter og underholdning
 • Spa, motionsrum og holdtræning
 • Overdækket babypool
Ekstra værdiUdvalgte hoteller med ekstra fordele
Sådan bor du

Sunwing Side Beach ligger i rolige omgivelser, blot 500 meter fra den lange østlige strand, hvor Sunwing har sin egen Beach Club med gratis liggestole og parasoller.

Family

Family

Family-lejlighederne er vores mest populære lejlighedstype med et eller to værelser.

Happy Baby

Happy Baby

Happy Baby rummer op til fire personer. Lejlighederne er specialindrettet til små børn og udstyret med børnesikre detaljer.

Lollo & Bernie Suite

Lollo & Bernie Suite

Muntert indrettede suiter udstyret med bl.a. spil, legetøj, drikkevarer, frugt og snacks samt besøg af Lollo eller Bernie.

Royal Family Suite

Royal Family Suite

Vores Royal Family Suiter byder på høj komfort, praktiske detaljer og en god beliggenhed.

Royal Rooftop Suite

Royal Rooftop Suite

Rummelige og veludstyrede lejligheder med en stor tagterrasse og ekstra høj komfort.

Big Family

Big Family

Big Family er lejligheder til den store familie udstyret med praktiske detaljer.

Sunwing Side Beach

Læs mere om hotellet på Spies.dk - se link i venstre side!
Mad og drikke

På Sunwing Side Beach har du flere restauranter at vælge imellem: Vores buffetrestaurant har noget for enhver smag, og her kan du også starte dagen med en lækker morgenmadsbuffet. I hotellets anden del ligger Mehmet's Kitchen, der serverer frokost- og middagsretter med både lokalt og internationalt præg. Om aftenen åbner Fino Restaurant & Grill, hvor du kan nyde kød eller fisk fra grillen og spændende vine. Vil du hellere blive hjemme og spise på balkonen, kan du hente takeaway i Mehmet's Kitchen eller handle delikatesser i Mini Market.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restauranter og åbningstider nedenfor eller på hotellets informationssite MySunwing.

Mehmet's Kitchen

Frokost kl. 12-15.30
Middag kl. 18-22
Takeaway kl. 12-15.30 og kl. 18-22
Vores hyggelige nye restaurant Mehmet's Kitchen har åbent til frokost og middag og byder på tyrkiske retter, salater, pizza, burgere og meget andet. Vil du hellere nyde maden på din egen balkon eller terrasse, fås mange af retterne på Mehmet's Kitchen som takeaway.

Fino Restaurant & Grill

Middag kl. 18.30-22
En elegant og moderne restaurant, som er indbydende uden at være formel og højtidelig samtidig med, at atmosfæren er børnevenlig. Her kan du nyde en veltilberedt middag fra det internationale menukort med både klassiske og nyskabende retter samt lækre tyrkiske specialiteter. Du bestemmer selv, om du vil sidde inden for eller uden for i restaurantens hyggelige omgivelser.

Buffetrestaurant

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-14
Middag kl. 18.30-21
Her spiser du morgenmads-, frokost- og middagsbuffet, hvis du har bestilt Sunwing Inclusive eller All Inclusive. Fire aftener om ugen serveres der temabuffet.

Sunset Lounge

Åben kl. 18-24
Hvad siger du til en kølig drink, solnedgang og skøn musik? I vores Sunset Lounge får du alle tre ting - plus en fin udsigt mod Side Old Town. Et perfekt sted at slappe af før eller efter middagen.

J.O.S.

Åben kl. 10-18
Trænger du til et sundt mellemmåltid, er du velkommen til J.O.S. (Juice. Other things. Smoothies.). Her kan du vælge mellem et lækkert udbud af bl.a. friskpresset juice, smoothies, kaffe og crepes. Spis her eller tag med til poolområdet, stranden eller lejligheden.

Beach Club

Åbent kl. 10-18
Frokost kl. 12-16
Sunwing Side Beach har sin egen del af den børnevenlige strand, som ligger i kort gåafstand fra hotellet. Her er vores Beach Club et populært samlingssted, hvor du kan nyde lette frokostretter, snacks og kolde drikke. Al betaling på Beach Club foretages med dit hotelbetalingskort. Der er gratis parasoller og liggestole ved vores Beach Club.

Bar

Åben kl. 09-01
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer. Fra baren har du perfekt udsyn til den store scene, hvor dygtige artister optræder flere aftener om ugen med populære børne- og familieshows. Baren ligger ved siden af Fino Restaurant & Grill.

Sportsbar

Åben kl. 9-24
Du kan se sport via satellit i sportsbaren – ikke kun fodbold, men også tennis, golf, formel 1 og meget andet. Alt sammen i en hyggelig atmosfære, som passer til både børn og voksne.

Mini Market

Åbent kl. 7.30-23
I Mini Market finder du alt fra postkort, babymad (lokale mærker kan forekomme) og andre babyprodukter til slik, solcreme, brød og drikkevarer. Mini Market ligger en trappe ned fra restauranterne.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, frisk brød, yoghurt, forskellig slags drys, juice, pålæg, pølser og æg... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Forudbestilles hjemmefra.

Sunwing Inclusive

Pris fra 1.595 kr. Gratis for børn!
I Sunwing Inclusive indgår:

• 7 x morgenmad kl. 7.30-10.30
• 5 x frokost kl. 12.30-14
• 5 x middag kl. 18.30-21
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag

Alle måltider serveres fra buffet. Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tex-mex eller BBQ. Du kan se her, hvilke faste dage frokost og middag serveres.

Bestilles hjemmefra - begrænset antal. Læs mere om Sunwing Inclusive.

Sunwing All Inclusive

Pris fra 2.595 kr. Gratis for børn!
I Sunwing All Inclusive indgår:

• Morgenmad kl. 7.30-10.30, frokost kl. 12.30-14 og middag kl. 18.30-21
• Lokal vin, øl, sodavand og mineralvand til frokost og middag
• Varme og kolde snacks kl. 10.30-12 og 16-18
• Mineralvand, sodavand samt lokal øl, vin og spiritus og filterkaffe i baren kl. 10.30-24
• Is i vaffel eller bæger med valgfri topping samt kager kl. 10.30-22

Alle måltider serveres fra buffet. Temabuffet flere aftener om ugen, f.eks. amerikansk, asiatisk, italiensk, tyrkisk, tex-mex eller BBQ.

Sunwing All Inclusive gælder ikke i hotellets Beach Club.

På hjemrejsedagen gælder Suwning All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Bestilles hjemmefra - begrænset antal.

Læs mere om Sunwing All Inclusive.

Pool og strand

På Sunwing Side Beach er der mange pools at vælge imellem: To familiepools, to overdækkede babypools og en funpool med to vandrutsjebaner. Først og sidst på sæsonen (1/10-15/5) findes desuden en indendørspool samt babypool. Og ikke nok med det – i kort gåafstand venter en lang og bred sandstrand med Sunwings Beach Club.

Babypool 1

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 29 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-20

Babypool 2

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 29 m2
Dybde: 30 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-20

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 695 m2
Dybde: 10-140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader**
Åbningstider: Kl. 8-20

Familiepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 713 m2
Dybde: 10-140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader**
Åbningstider: Kl. 8-20

Funpool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 162 m2
Dybde: 120 cm
Vandrutsjebane: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-20****

Indendørs babypool

Pooltype: Indendørspool***
Størrelse: 10 m2
Dybde: 30 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 23 grader
Åbningstider: Kl. 9-19

Indendørspool

Pooltype: Indendørspool***
Størrelse: 80 m2
Dybde: 140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, ca. 23 grader
Åbningstider: Kl. 9-19

Strand

Den lange og børnevenlige østlige strand ligger ca. 500 meter fra hotellet (vej mellem hotellet og stranden). Gratis strandbus til og fra vores Beach Club flere gange om dagen. Gratis parasoller og liggestole ved Beach Club'en.

*Temperaturen i poolen kan variere i løbet af dagen afhængigt af lufttemperaturen.
**Opvarmet 7/4-31/5 og 1/10-5/11 2018.
***Hotellets indendørspools er åbne 1/10-15/5.
****Vandrutsjebanerne er åbne kl. 10.30-12.30 og kl. 15-17 (med forbehold for ændringer).
Børn under 10 år må kun benytte vandrutsjebanerne under opsyn af en forælder eller anden voksen, som bærer det fulde ansvar.

Træning og aktiviteter

På Sunwing Side Beach er der gode muligheder for træning i ferien - helt gratis. Vi tilbyder et varieret træningsudbud med noget for alle, og i poolen kan du deltage i forskellige vandsportsaktiviteter eller vores populære vandgymnastik.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en powerwalk? Eller du foretrækker måske en gang vandgymnastik om formiddagen og holdtræning om eftermiddagen? Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn (11-15 år) får mulighed for at træne sammen. I samarbejde med SATS tilbyder vi forskellige træningshold (aldersgrænsen er 13 år), og det er naturligvis gratis at deltage.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre på Sunwing Family Resorts. Hop i poolen og oplev et træningspas ud over det sædvanlige anført af vores dygtige instruktører.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. Hotellets motionsrum tilbyder både træningsmaskiner og frie vægte. Aldersgrænsen er 15 år.

Motionsløb

Der findes flere gode løberuter i nærheden af hotellet. Vi har kortlagt vores favoritter og sørget for, at du kan downloade dem til RunKeeper og MapMyRun. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download runderne til din træningsapp.

Tennis og multisport

På Sunwing Side Beach har vi både tennisbane og multisportsbane. Udstyr kan lejes i Help Desk, hvor der også kan bestilles private tennislektioner. Tennisbolde kan købes i Mini Market.

Golf

Ca. 45 km fra hotellet finder du Beleks golfbaner Nobilis Golf og Gloria Golf. Vores personale i Help Desk hjælper gerne med at reservere starttider.

Sportsaktiviteter

Flere dage om ugen arrangerer Sunwings aktivitetsværter forskellige sportsaktiviteter. Aktuelt program finder du i Holiday Planner.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

På Sunwing Family Resorts behøver ingen at kede sig! Vi arrangerer masser af aktiviteter for børn 0-7 år med alt fra åbent hus, skattejagt og eventyr med maskotterne Lollo & Bernie til Mini Stars og vandlege.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn.

På Sunwing Side Beach ligger Lollo & Bernie's Mini Land i nærheden af Lollo & Bernie-suiterne og legepladsen ved hovedbygningen. Her samles børnene, når der er aktiviteter, eller hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen. Tilmelding til børneaktiviteterne foregår via Holiday Planner på MySunwing.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live og kan kun ses, når hotellet er åbent.

Læs om alle aktiviteter på Sunwing Side Beach.

Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som hedder Mini Land. Fem dage om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, hygge, se film eller måske høre et eventyr. I tilknytning til Mini Land findes en indhegnet legeplads (delvis overdækket).

Play & Splash og Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan f.eks. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MySunwing, og betaling foregår i Help Desk.

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Mini Stars

Små gæster med stor charme - Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Børnene får hjælp med tøj og makeup - og så er det showtime!

Mini Disco

Flere aftener om ugen er der Mini Disco, hvor det glimter i diskokuglen, og alle børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi ... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de sjove shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Sunwing Side Beach tilbyder en masser aktiviteter for børn og unge i alderen 8-11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan bl.a. prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og i vandet, og der findes også billard, bordtennis og andre spil. Indimellem arrangeres der desuden aftenaktiviteter, f.eks. pizza- og filmaften.

I vores Teen Lounge kan du f.eks. spille PlayStation. Har du mod på at stå i projektørlysets skær, kan du i skoleferierne stille op i Teen Idol, hvor du får hjælp af vores showteam til at indøve en sang, som du senere skal optræde med på den store scene, mens et tiljublende publikum kigger på.

Mange aktiviteter er gratis
Nogle aktiviteter er gratis, mens andre er mod betaling. Se nærmere her. Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet er live og kan kun ses, når hotellet er åbent.

Læs om alle aktiviteter på Sunwing Side Beach.

Teen Lounge

Vores Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film og spil, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen, og uden for kan du dyste mod dine nye venner i bordtennis eller billard.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Teen crosstræning (i skoleferierne)

Teen crosstræning er sjov og udfordrende cirkeltræning, der kombinerer styrke, udholdenhed, smidighed og balance. Vi er delt op i hold og konkurrerer mod hinanden til tonerne af inspirerende musik. Teen crosstræning er for børn i alderen 11-15 år, og træningspassene er 45 minutter lange.

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har altid et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chill-out

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller være med til forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Bordtennis, billard...

På Sunwing Side Beach kan du udfordre nye og gamle venner til en omgang bordtennis eller billard (nogle aktiviteter er mod betaling). Eller hvorfor ikke tage en fodbold med på stranden og spille en kamp med dine nye venner fra Sunwing?

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, har du chancen for at optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Flashmob

En hemmelig aktivitet for børn mellem 8 og 15 år. Tag en snak med din Teen Host eller showteamet på hotellet og få yderligere information.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på Sunwing Family Resorts, har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed. Ca. 1,7 km til Side centrum. 500 meter fra hotellet findes et lille lokalt centrum med enkelte butikker og restauranter samt et minimarked og en hæveautomat. Trafikken kan opleves som forstyrrende i nogle lejligheder og suiter. Bustransfer fra lufthavnen tager ca. 1 time.

Adnan Menderes Bulvari
07330 Side
Turkey
Telefon +90 242 753 69 00
Mail (skriv på engelsk): sidebeach@sunwing.net

Spies Easy Travel

Med Spies Easy Travel må du medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

På Sunwing Side Beach gælder Spies Easy Travel hele sommeren, når du flyver med Thomas Cook Airlines.

Det er ikke muligt at tjekke bagagen ind på hotellet ved hjemrejsen på grund af særlige regler i Tyrkiet.

Vejr og klima
 • januar
14°5°
5
Soltimer/dag
17°
Vandtemperatur
18
Regnfrie dage
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
17°
Vandtemperatur
16
Regnfrie dage
 • marts
18°7°
7
Soltimer/dag
16°
Vandtemperatur
21
Regnfrie dage
 • april
21°10°
8
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfrie dage
 • maj
25°14°
10
Soltimer/dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • juni
30°18°
12
Soltimer/dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfrie dage
 • juli
34°21°
13
Soltimer/dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • august
34°21°
12
Soltimer/dag
27°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • september
31°18°
11
Soltimer/dag
26°
Vandtemperatur
26
Regnfrie dage
 • oktober
26°14°
8
Soltimer/dag
24°
Vandtemperatur
25
Regnfrie dage
 • november
20°10°
6
Soltimer/dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfrie dage
 • december
16°7°
5
Soltimer/dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfrie dage
Underholdning

Når solen går ned på Sunwing Family Resorts, træder stjernerne frem på scenen. Næsten hver aften sker der noget nyt, når tiljublede børneshows og professionelle danse- og musikspækkede familieshows afløser hinanden.

Showområdet på Sunwing Side Beach er indrettet, så både børn og voksne kan se scenen. Komfortable sofaer, bløde tæpper og en spændende belysning gør oplevelsen komplet.

Familieshows

Gå ikke glip af Sunwings professionelle og populære familieshows. Vi byder bl.a. på medrivende diskomusik og det bedste fra poppens og rockens verden. Vores farvestrålende shows med sang, dans og teater er den perfekte afslutning på en dejlig feriedag.

Læs mere om showprogrammet.

Børneshows

Henrykte hyl blandes med åndeløs stilhed, grin og råb, når der er børneshow på Sunwing. Gå ikke glip af de sjove shows med vores krammeglade maskotter, Lollo & Bernie.

Mini Stars

Små gæster med stor charme. Mini Stars er for børn i alderen 3-7 år. En aften i løbet af ugen er det børnenes tur til at stå på scenen og blive forvandlet til stjerner, når de vælger en sang, som de indøver sammen med showteamet. Om aftenen får de hjælp med tøj og makeup backstage. Og så er det showtime!

Teen Idol

Er du mellem 8 og 15 år, kan du optræde og synge live på Sunwings scene. Vores dygtige showteam finder din indre artist frem og hjælper dig med alt fra koreografi til makeup. Hvem ved, måske er du en af morgendagens stjerner? Grib chancen for at vise dit talent for et jublende publikum!

Mini Disco

Flere aftener om ugen glimter det i discokuglen, og snart er dansegulvet fyldt med vores yngste gæster. Det ene hit afløser det andet, så alle danseglade børn kan slå sig løs på dansegulvet. Måske kigger Lollo eller Bernie også forbi...

Lollo & Bernie's After Beach

To dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Sunwings showteam.

Spa

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i hotellets spaafdeling, som drives i lokalt regi.

Her kan du blandt andet nyde et klassisk tyrkisk bad og forskellige skønne behandlinger, som alle bestilles på hotellet. Du kan også prøve Kids program (fra 3 år) eller Spa Together (fra 11 år), hvor forældre og børn har mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling).

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 1632 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
97% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,7
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,0
Hotellets personale
4,5
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
4,5
Børnevenlighed
4,7
Wi-fi
3,6

Priser og bestilling

Søg for at se ledige værelser og priser
Pris i alt
Prisdetaljer