Tag med til vinsmagning i de frodige bjergområder på den nordøstlige del af øen. Vi besøger to vingårde og hører om vinfremstillingen fra dyrkning til tapning og bydes også på smagsprøver.
- Dag:Fredag
- Varighed:Heldagsudflugt cirka kl. 8.30-15.30.
- Pris:90 EUR pr. voksen.
Vin til vinsmagningen på to vingårde samt lette snacks indgår. Transport fra rejsemålene på den sydlige del af Gran Canaria indgår også. - Sprog:Skandinavisktalende guide.
- Godt at medbringe:Lunt tøj, gode sko samt vand.
- Øvrigt:Anbefalet minimumsalder er 18 år. Udflugten tilbydes ikke i perioden 1/4-11/5.
- Sådan bestiller du:Du kan bestille udflugten ved at kontakte en Spies-guide på rejsemålet.
Fakta
De fleste ved sikkert ikke, at Gran Canaria var en stor vinproducent fra 1500-tallet og frem til starten af 1800-tallet. Da vinlusen kom til Europa fra Amerika i 1860, blev der gjort kål på næsten al vinproduktion i Europa, hvilket betød, at de europæiske vinbønder måtte begynde helt forfra. De Kanariske Øer undgik derimod luseangrebet. Eksempler på druer, der i dag vokser på Gran Canaria, er Listan Negra, Listan Blanca, Moscatel og Tintilla.
I dag findes der på Gran Canaria cirka 50 vingårde, som fremstiller vin. På udflugten besøger vi to, der ligger i de frugtbare bjerområder på den nordøstlige del af øen. Her skal vi høre om fremstillingsmetoden fra dyrkning til tapning, og vi skal også prøvesmage gårdens vine ledsaget af enkle tapas. I løbet af dagen går vi desuden rundt på vingårdene og i omgivelserne.
I dag findes der på Gran Canaria cirka 50 vingårde, som fremstiller vin. På udflugten besøger vi to, der ligger i de frugtbare bjerområder på den nordøstlige del af øen. Her skal vi høre om fremstillingsmetoden fra dyrkning til tapning, og vi skal også prøvesmage gårdens vine ledsaget af enkle tapas. I løbet af dagen går vi desuden rundt på vingårdene og i omgivelserne.