Se hoteller

Rejser til Boston

Det østlige USA, USA

Boston er en af USA's ældste byer med spændende historie, grønne parker, god mad og en fodgængervenlig bykerne ved havet.

Boston har gennem årene været centrum for en betydningsfuld del af USA's historie. Mest kendt er nok Boston Tea Party, som fremskyndede en åben konflikt mellem amerikanerne og moderlandet England og medvirkede til at udløse Den Amerikanske Revolution. Bostons bykerne er kompakt, og det er nemt at gå rundt til byens seværdigheder. Får du lyst til at bade, findes der adskillige fine sandstrande uden for byen. Nærheden til havet gør også, at du kan nyde friskfangede og lækre skaldyr, bl.a. er den amerikanske hummer en specialitet. Boston har et ungdommeligt præg og er en stor universitetsby med Harvard som et af de mest kendte universiteter.

Boston med Spies

Med Spies kan du rejse til Boston med rutefly året rundt. Alle vores hoteller ligger centralt og dermed tæt på alt det, byen har at byde på. Til voksne, der rejser uden børn, kan vi anbefale vores Prime Select-hotel Copley Square Hotel. Rejser du med børn, anbefaler vi derimod vores børnevenlige Family Comfort-hotel Hyatt Regency Boston.

Kombination og lejebil

Hvis du vil have ekstra meget ud af din ferie, kan du kombinere din rejse til Boston med nogle dage i metropolen New York. På USA's østkyst er det desuden nemt og bekvemt at komme rundt i bil, så vi anbefaler, at du lejer en bil og udforsker omgivelserne. Lejebilen kan bestilles på 70 10 42 00 senest 14 dage før afrejse.

Sport, historie og kultur

Er du sportsinteresseret, må du ikke gå glip af en hjemmekamp med baseballholdet Boston Red Sox, som spiller på Fenway Park, et af USA's ældste stadioner. Den historieinteresserede kan besøge Bostons gamle bydel og spadsere langs Freedom Trail, som fører dig forbi byhistorisk betydningsfulde bygninger og områder. Harvard og Massachusetts Institute of Technology ligger i studenterområdet Cambridge, som summer af liv - ikke mindst om aftenen og natten.

Bostons karakteristiske bydele

Byen har gennem årene haft indvandring fra mange lande, hvilket har bidraget til byens forskellige bydele. I Nord End finder du Bostons Little Italy med hyggelige gader og italienske restauranter. Historiske Beacon Hill med sine smalle gader, gasgadelygter, smukke bygninger og brostensbelagte fortove er et af Bostons mest eksklusive områder med luksusrestauranter, fashionable butikker og et trendy udeliv. South End er kendt for sin åbne og imødekommende atmosfære, og områdets internationale præg har gjort South End til en populær bydel med anderledes shopping og mad fra alle verdenshjørner. Ved Waterfront kan du spadsere langs nogle af byens pierer, føle havets brise og nyde den smukke udsigt over havet.

Spies' gæster om Boston

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
3°-5°
4
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • februar
3°-5°
6
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • marts
7°-1°
6
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • april
13°4°
7
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • maj
20°10°
8
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • juni
25°15°
10
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • juli
28°19°
10
Soltimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • august
27°17°
9
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • september
23°14°
8
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • oktober
17°8°
7
Soltimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • november
11°3°
5
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • december
5°-3°
5
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 8 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Boston hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Booker du en rejse til Boston med Spies, har du mulighed for at bestille transfer fra lufthavnen. Denne foregår ofte i taxi eller minibus. Al information om forudbestilt transfer finder du i dine rejsedokumenter. Prisen for transfer varierer afhængig af transportmiddel og afstand til hotellet. Den præcise pris får du ved bestilling. Læs mere om transfer under transfer.

Transport mellem Logan International Airport og hotellet foregår på egen hånd og indgår ikke i rejsens pris. Du kommer nemt ind til Boston med tog, taxi eller færge. Der er cirka 7 km fra lufthavnen til centrum, og transporten tager 30-40 minutter med tog, 10-15 minutter med færge.
Fakta

Vores service

Opholdet i Boston er på egen hånd.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside.... Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hoteller

I Boston forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-25 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Kort accepteres i vid udstrækning.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Ekstrasenge

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i USA, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, får I to små dobbeltsenge grandlit eller to dobbeltsenge queensize til deling.

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse