Få mere for pengene

Vil du have en ekstra stjernes kvalitet med i købet, når du skal på ferie? Hos Spies har vi altid noget for dig, der gerne vil gøre en god handel, når du skal have varmen til vinter. Hvis du samtidig vil slippe for lange flytider og generende tidsforskelle, finder du nemt en rejse, der giver rum i budgettet til både vintersol sydpå og til en regnvejrsdag derhjemme.

VARM VINTER I EGYPTEN

Lige nu sparer du op til 4.000,- pr. bestilling

Vinter i Egypten

Egypten er et skønt ferieland, og i Hurgada og Makadi Bay får du hoteller i topklasse til færre penge end på andre rejsemål.

Få mere for pengene på disse tre rejsemål

Agadir i Marokko

I Agadir får du en spændende cocktail af gammel arabisk kultur og fransk kolonialstil. Stranden er lang og lavvandet, og i nærheden finder du både butikker, fortovscaféer og internationale restauranter.

Ras Al Khaimah

Hvis din ideelle ferie er lig med afslapning og udsøgte strande, er Ras Al Khaimah en sikker vinder. Her kan du også se frem til snorkling i topklasse, vandlande og fremragende golfbaner.

Ajman

I Ajman er det stranden, der er den store stjerne. Med Den Persiske Bugts turkisblå vand på den ene side og den smukke strandpromenade på den anden er det 16 km lange, gyldne sandtæppe enhver strandelskers drøm.

HVAD ER DIT FERIEBUDGET?

Prisen gælder for 2 voksne.

VÆLG RIGTIGT, SÅ BUDGETTET RÆKKER LÆNGERE

1. Tidspunkt

Undgå at rejse i skolernes vinterferie. Sats hellere på ugen efter, eller ugen inden jul, når andre er optaget. Du får mere for pengene, hvis du rejser, når de andre bliver hjemme.

2. Rejsemål

Visse rejsemål har et lavt prisniveau, når du først er fremme. I f.eks. Thailand kan du både shoppe og spise god mad på restaurant, uden det koster en formue.

3. All Inclusive

Når al mad og drikke er betalt på forhånd, behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger. Alt fra morgen til aften er betalt – nemmere bliver det ikke!

Find din ferie