Gør en god handel
VI VIL HAVE
MERE FERIE

Få mere for pengene

Vil du have en ekstra stjernes kvalitet med i købet, når du skal på ferie? Hos Spies har vi altid noget for dig, der gerne vil gøre en god handel, når du skal have varmen til vinter. Hvis du samtidig vil slippe for lange flytider og generende tidsforskelle, finder du nemt en rejse, der giver rum i budgettet til både vintersol sydpå og til en regnvejrsdag derhjemme.

HVAD ER DIT FERIEBUDGET?

Prisen gælder for 2 voksne.

VÆLG RIGTIGT, SÅ BUDGETTET RÆKKER LÆNGERE

Spar penge på din rejse
1. Tidspunkt

Undgå at rejse i skolernes vinterferie. Sats hellere på ugen efter, eller ugen inden jul, når andre er optaget. Du får mere for pengene, hvis du rejser, når de andre bliver hjemme.

Find billige rejsemål
2. Rejsemål

Visse rejsemål har et lavt prisniveau, når du først er fremme. I f.eks. Thailand kan du både shoppe og spise god mad på restaurant, uden det koster en formue.

3. All Inclusive

Når al mad og drikke er betalt på forhånd, behøver du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter og regninger. Alt fra morgen til aften er betalt – nemmere bliver det ikke!

VARM VINTER I EGYPTEN

Hoteller med flere stjerner for færre penge.

Vinter i Egypten

Egypten er et skønt ferieland, og i Hurgada og Makadi Bay får du hoteller i topklasse til færre penge end på andre rejsemål.

STORBYFERIE - LIDT BILLIGERE

Her er tre dejligt byer, hvor du får lidt mere for pengene.

Berlin

Berlin er en spændende og samtidig relativ billig storby, der har noget for alle: børnevenlighed, kreativ nerve, unik historie og trendy natteliv.

Budapest

Ungarns hovedstad byder på spændende historie, smukke kurbade, fristende konditorier og et prisniveau, der er lavere end andre steder i Europa.

Prag

Prag har alt, man kan ønske sig af en europæisk storby: fine butikker, et rigt kulturliv og pragtfulde restauranter med rimelige priser.

Find din ferie