Yogarejse til Lesbos

Yogarejse til Lesbos med Karina Helsted

Hvornår: 15/9 – 22/9 2024
Pris fra: 9.995,- pr. person inkl. morgenmad
Afrejse fra: København

Rejs med til den græske ø Lesbos, som med sit rolige tempo og sine smukke omgivelser indbyder til afslapning og genopladning. Ugen byder på undervisning i bodyfulness, der kan bedst beskrives som en blanding af yoga, mindfulness, dans og åndedrætsarbejde. Essensen i bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Hotel Delfinias poolområde på Lesbos
Græsk mad
Yoga med udsigt på Lesbos

Program på rejsen

Morgenen starter stille med åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske øvelser, som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk.

Om eftermiddagen har vi et særligt tema for hver klasse, hvor vi arbejder med et bestemt område i kroppen ud fra kroppens syv energicentre. I øvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder, at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. Om eftermiddagen bruger vi minimum en halv time på afspænding, meditation og visualiseringer. Undervisningen foregår udendørs på græsset med smuk udsigt over havet.

Bodyfulness kombinerer yoga med mindfulness, dans og åndedrætsarbejde, og essensen i bodyfulness er at komme fra hovedet og ned i kroppen.

Du behøver ikke at have prøvet bodyfulness før, men du skal være i nogenlunde fysisk form – og så er det en fordel at være udstyret med et åbent og positivt sind.

I løbet af ugen lærer du også at udnytte din fulde åndedrætskapacitet, og du vil opdage, at åndedrættet åbner til nye sider af dig selv. Du arbejder også med intuitive bevægelser, der handler om at overgive sig til kroppens iboende intelligens. Alle timer afsluttes med nærværstræning og afspænding, og du er hele tiden i trygge hænder hos Karina Helsted Moe og en rutineret medunderviser.
En aften i løbet af ugen er der mulighed for at deltage i en guidet åndedrætsterapi-session, som koster 300,- og betales på stedet.

Molivos - den maleriske by

I den lille middelalderby Molivos på det nordlige Lesbos kommer ordet "malerisk" virkelig til sin ret. Her bliver du grebet af en uimodståelig trang til konstant at fotografere de postkortmotiver, som findes overalt. Byen har en fantastisk arkitektur, som du kan nyde, mens du slentrer rundt i de smalle brostensbelagte gader med charmerende stenhuse. Her findes også mange små butikker, barer og tavernaer samt en hyggelig havn.

Din instruktør

Karina Helsted

Karina Helsted Moe

Karina Helsted Moe er fysioterapeut, psykoterapeut og yogalærer. Hun har en Yoga Alliance-uddannelse i vinyasa flow yoga, samt Transformational Breath-uddannelsen. Hun går løbende i supervision og fordyber konstant sin egen praksis.
Medinstruktør: Mettemaje Hansen er yogalærer, kranio-sakral terapeut og fysioterapeut. Hun vil stå for noget af yogaundervisningen, og det vil være muligt at købe behandlinger af hende på rejsen.

Her skal du bo

Hotel Delfinia

Delfinia ligger i smukke omgivelser ved havet uden for Molivos. Hotellet har et hyggeligt poolområde med flot udsigt over byen og den gamle fæstning, og lige neden for poolområdet løber en lang strand.

Praktisk information om rejsen

Pris pr. person 9.995,- pr. person
I prisen indgår:

  • Fly med BRA
  • 15 kg bagage samt 5 kg håndbagage
  • Mad ombord på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse med balkon
  • Morgenmad
  • Undervisning
  • Afskedsmiddag på hotellet

Skal du bo alene i værelse med balkon koster rejsen kr. 10.995,-

  • Det er ikke muligt at låne en yogamåtte på hotellet, så husk at medbringe din egen.
  • Der er maks. 20 pladser på denne rejse, og rejsen gennemføres ved min. 15 deltagere.

Skatter og afgifter
De græske myndigheder opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales direkte til hotellet ved check-in. Skattesats for hotel Delfinia: 3 euro pr. værelse pr. nat.

Om flyrejsen

Vi flyver med Braathens.

Afrejse fra København kl. 08.00, ankomst på Lesbos kl. 12.10.
Hjemrejse fra Lesbos kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.20.

Vi tager forbehold for flytidsændringer. Se de aktuelle tider på din rejse på Spies Appén eller Min Side.

Spørgsmål og yderligere information

Spies Sport
Tlf.: 7070 1051 (hverdage 10-12)
sport@spies.dk