Grækenland
Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Grækenland

Grækenland

Rejs med Spies til Grækenland! Det græske øhav byder på alt fra store øer som Kreta og Rhodos til små perler med hyggelige badebugter og krystalklart vand.

Hos Spies finder du det bedste af Grækenland - fra fredelige små øer til mere livlige rejsemål på fastlandet. Og du kan selvfølgelig bestille en rejse helt efter dit eget hoved, uanset om du foretrækker en rejse med valgfri rejselængde eller en klassisk charterferie af en, to eller tre ugers varighed. Du kan desuden vælge et hotel med All Inclusive, bestille en lejebil eller kombinere flere forskellige rejsemål. Velkommen til Spies' Grækenland.

Læs mere om Grækenland Skjul tekst

Grækenland for hele familien
På både Kreta og Rhodos kan du vælge at bo på vores egne familiehoteller, Sunwing Family Resorts. Du kan også prøve Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta - et veldesignet familiehotel, som har været en stor succes, siden det åbnede. På flere rejsemål finder du desuden vores populære Family Garden-hoteller.

Voksenferie i Grækenland
Rejser du uden børn og søger total afslapning, kan vi anbefale vores egne Sunprime Hotels. Vælg mellem Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten og Sunprime Miramare Beach på vestkysten af Rhodos. VIl du have en ekstra bekvem ferie? Så bestil en af vores praktiske måltidspakker.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  63
  • Antal hoteller:  515
Tilbud til Grækenland

Sunwing Family Resorts er vores egne familiehoteller og det absolut bedste, vi kan tilbyde børnefamilier. Her er der aldrig nogen, der keder sig - til gengæld møder du masser af glade børn og tilfredse voksne. Sunwing ligger altid godt, ofte ved havet, og hele familien kan se frem til sjove aktiviteter og underholdning. I Grækenland kan I vælge mellem Sunwing Family Resorts på Kreta og Rhodos.

Sunwing Family Resorts

Vi ved, hvor stor en udfordring det kan være at rejse med helt små børn. Derfor tilbyder vi særlige Happy Baby-lejligheder, som er indrettet med alt, hvad en baby kan få brug for. Sunwing Family Resorts


Sunwing Family Resorts

Når I bor på Sunwing Family Resorts og flyver med Thomas Cook Airlines, kan I glæde jer til ekstra bagagevægt, direkte transfer og check-in på hotellet på hjemrejsedagen. Sunwing Family ResortsSunwing Family Resorts

For børn og unge mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skolernes ferier) findes sjove aktiviteter for både piger og drenge. Du kan blandt andet prøve forskellige sportsaktiviteter både på land og til vands.

Sunwing Family ResortsVores Grækenland byder på masser af børnevenlige hoteller - lige fra vores egne Sunwing Family Resorts på de større øer til gode familiehoteller på mindre rejsemål. Men hvilke hoteller synes børnefamilierne er bedst? Vi har fundet de mest populære hoteller blandt børnefamilier og samlet dem i en top 5.


Sunprime er vores egne hoteller for dig, som rejser uden børn og sætter pris på indbydende omgivelser. Her er tiden din egen, så du kan slappe af og gøre det, du aldrig når derhjemme - som at læse en god bog uden at blive afbrudt, dase i solen og forkæle dig selv med spa, gratis træning og udsøgte middage. Du kan vælge mellem Sunprime Hotels på Kreta og Rhodos!.

Sunprime Hotels

På Sunprime Hotels har du masser af tid. Tid til at være god ved dig selv. Du kan være aktiv og deltage i forskellige træningshold eller forkæle dig selv i Sunprime Spa. Sunprime Hotels


Sunprime Hotels

Rejser du til Sunprime Hotels med Thomas Cook Airlines, kan du glæde dig til Easy Travel med ekstra bagagevægt, direkte transfer og bagage check-in på hotellet. Nemt og enkelt! Sunprime HotelsSunprime Hotels

Sunprime Hotels

Når du vågner, er morgenmadsbuffeten klar, og resten af dagen sørger vores dygtige køkkenteam for dejlig frokost, udsøgt middag og gode vine i vores restauranter og barer. Dét er smagfuld ferie.

Sunprime HotelsVores Grækenland er fyldt med hoteller til voksenferien - lige fra små familieejede hoteller, designhoteller med alt til den luksuriøse ferie og til vores egne voksenhoteller, Sunprime Hotels. Men hvilke hoteller er de bedste i følge vores gæster? Vi har lavet en top fem over gæsternes favoritter!Rejser til Grækenland - vælg rejsemål:

Flere rejsemål i Grækenland

JavaScript er inaktivt og derfor fungerer bestillingen ikke korrekt. Aktiver JavaScript for at bestillingen skal fungere korrekt. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, så ring til 70 10 42 00. Hvis dette er en fejl og du har aktiveret javascript, så skriv til os på teknik@spies.dk

Ændre din søgningSøg fly + hotel

Ændre din søgningStorbyferie

Ændre din søgningKrydstogtspakke

Ændre din søgningFlybilletter

Ændre din søgningKun hotel

POPULÆRE GRÆSKE REJSEMÅL

Kos

Kos

SMÅ GRÆSKE GEMMESTEDER

Små græske rejsemål