PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Grækenland
Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Grækenland

Grækenland

Rejs med Spies til Grækenland! Det græske øhav byder på alt fra store øer som Kreta og Rhodos til små perler med hyggelige badebugter og krystalklart vand.

Hos Spies finder du det bedste af Grækenland - fra fredelige små øer i Ægæerhavet til større og mere kendte øer som Rhodos og Kreta. Og du kan selvfølgelig bestille en rejse helt efter dit eget hoved, uanset om du foretrækker en rejse med valgfri rejselængde eller en klassisk charterferie af en, to eller tre ugers varighed. Du kan desuden vælge et hotel med All Inclusive, bestille en lejebil eller kombinere flere forskellige rejsemål. Velkommen til Spies' Grækenland.

Læs mere om Grækenland Skjul tekst

Børnevenlige Grækenland
På både Kreta og Rhodos kan du vælge at bo på vores egne familiehoteller, Sunwing Family Resorts - perfekt til børnefamilien med masser af aktiviteter for både store og små. Du kan også prøve Ocean Beach Club i Makrigialos på Kreta - et veldesignet familiehotel, som har været en stor succes, siden det åbnede. På flere rejsemål finder du desuden vores populære Family Garden-hoteller.

Voksenferie i Grækenland
Rejser du uden børn og søger total afslapning, kan vi anbefale vores egne Sunprime Hotels, som er skræddersyet til voksne livsnydere. Vælg mellem Sunprime Platanias Beach i Platanias på Chaniakysten og Sunprime Miramare Beach på vestkysten af Rhodos. VIl du have en ekstra bekvem ferie? Så bestil en af vores praktiske måltidspakker.

Bekvem charter til Grækenlands øer
De gamle feriekendinge Rhodos og Kreta er altid populære, men Grækenland har også meget andet at byde på. Spies tilbyder charterrejser til græske øer som Thassos, Kos, Kalymnos og Lefkas - så grib chancen og find din egen favorit-ø hos Spies.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Antal rejsemål:  65
  • Antal hoteller:  540

Rejser til Grækenland - vælg rejsemål:

Flere rejsemål i Grækenland