De Kanariske Øer
Sunprime Atlantic View, Playa del Inglés

De Kanariske Øer

Spies har haft rejser til De Kanariske Øer siden 1958 og tilbyder mange gode hoteller på Gran Canaria, Tenerife, La Gomera og Fuerteventura, bl.a. vores egne Sunwing Family Resort, Sunprime Hotels, Ocean Beach Club og Family Garden-hoteller. De Kanariske Øer har altid tiltrukket os danskere med sit solsikre klima og sine mange fine strande, og hver enkelt ø har sin særegne charme - find selv din egen favorit.

HVILKEN Ø PASSER DIG BEDST?


GRAN CANARIA
Strandliv og natur, der
indbyder til aktivitet.

TENERIFE
Flest solskinstimer og
kulinarisk byliv.

FUERTEVENTURA
Surfernes Mekka!
De lækreste strande.

LA GOMERA
Den ”uberørte ø” med de
store naturoplevelser.


Vejret på De Kanariske Øer

Vejr og klima på De Kanariske Øer

Sæsonen på De Kanariske Øer kender ingen grænser. Her er et skønt klima året rundt, og termometersøjlen ligger stabilt omkring de 20-25 grader. Det er med til at gøre øerne til et favorit-rejsemål blandt vintertrætte danskere i de mørke og kolde måneder. Samtidig er De Kanariske Øer et attraktivt rejsemål om sommeren for de, der ønsker stabile, behagelige temperaturer, men gerne vil undgå de til tider overvældende hedebølger, man kan opleve mange steder omkring Middelhavet.

Rejser til De Kanariske Øer med All Inclusive

De kanariske Øer med All Inclusive Her kan du se alle hoteller med mulighed for Inclusive på De Kanariske Øer. På nogle hoteller indgår det i prisen og på andre kan det tilkøbes.

All Inclusive på Gran Canaria
All Inclusive på Tenerife
All Inclusive på La Gomera
All Inclusive på Fuerteventura