Gran Canaria

Gran Canaria, De Kanariske Øer

Rejs med Spies til solrige Gran Canaria og få et kæmpe udvalg af feriemål og hoteller for både børnefamilien og voksne par. Rejser du hertil uden børn, er vores Sunprime Atlantic View et godt valg, og har du børnene med, anbefaler vi Sunwing Arguineguín Seafront eller Ocean Beach Club i Playa del Cura. Vi har også flere Family Garden-hoteller til den børnevenlige familieferie. Hvad rejsemål angår, tilbyder vi alt fra skønt storbyliv i Las Palmas over forlystelsesmetropolen Playa del Inglés til rolige perler som Puerto de Mogán på den solsikre sydkyst.

Du kan også bestille rejser med valgfri afrejsedag og rejselængde til flere af vores rejsemål på Gran Canaria. Når du bestiller, vælger du blot det ønskede antal dage under "Rejselængde".

  • Antal rejsemål:  12
  • Antal hoteller:  186

Sommerferie i Puerto Rico

Smørhullet på Gran Canarias solsikre sydkyst! Puerto Rico er med god grund det mest populære rejsemål på Gran Canaria. Her er der flest solskinstimer og flest Spies-hoteller - og så ligger byen smukt mellem klipperne og den dejlige, børnevenlige sandstrand.

Læs mere om Puerto Rico

Puerto Rico, Gran Canaria
Hoteller for familien Gran Canaria
Hoteller for voksne Gran Canaria

Rejser til Gran Canaria, vælg dit rejsemål:

Vejr - Gran Canaria

Gran Canaria
Vejr og klima

Gran Canaria har et unikt klima med flere klimazoner. Vejret er behageligt hele året, men der er forskel på nordkysten, hvor der er mere frodigt og falder mere nedbør, og øens sydlige del, hvor der er et tørt og subtropisk klima med stabile temperaturer året rundt. Temperaturen er omkring 20 grader om vinteren og omkring 25 grader om sommeren. Badevandet er varmt året rundt – knap 20 grader i januar-marts og omkring 23 grader når det er varmest.

Billeje på Gran Canaria

Lej bil på Gran Canaria Ønsker du friheden til selv at bestemme tempoet, og hvor du skal hen, så kan vi anbefale dig at leje en bil. Du kan evt. finde din egen strand, tage ud i naturen eller besøge små byer langt fra de store veje.
Billeje på Gran Canaria

Verdens bedste familieferie

Ferie med børn? På dette rejsemål finder du Sunwing Family Resorts - Spies' egne familiehoteller, og det absolut bedste vi kan tilbyde alle børnefamilier.
Læs mere om Sunwing
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!