Hoteller (148)

Rejser til Gran Canaria

Det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange vælger at rejse tilbage til Gran Canaria. Ud over et behageligt klima året rundt byder øen blandt andet på fine strande, komfortable hoteller, varieret shopping, et bredt udbud af restauranter og natteliv samt gode golfbaner.
Gran Canaria har masser at byde på. Øen byder på alt fra bølgende sandklitter i Maspalomas over golfbaner i Costa Meloneras til storbypuls i Las Palmas. Takket være det milde klima kan du rejse til Gran Canaria året rundt, og bestiller du rejsen med Spies, har du et stort udvalg af hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem. Spies tilbyder såvel bekvemme charterrejser som pakkerejser med rutefly, hvor du selv kan bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Børnenes Gran Canaria

Spies tilbyder hoteller for enhver smag på Gran Canaria. Rejser du med børn, kan vi anbefale vores familiehotel Sunwing Arguineguín Seafront, som tilbyder lejligheder med plads til op til seks personer. Du kan også vælge det lidt fredeligere Ocean Beach Club i Playa del Cura eller et af vores andre populære familiehoteller på den sydlige del af Gran Canaria.

Gran Canaria for voksne

For voksne, der rejser uden børn, er vores populære voksenhotel Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés det perfekte valg. Her bor du centralt med alle de gennemførte detaljer, der har gjort vores Sunprime-hoteller så populære: lækkert design, velsmagende menuer, herligt poolområde og meget mere. Du bor desuden i bekvem gåafstand til Playa del Inglés' forlystelsesliv og shoppingmuligheder.

Fine sandstrande

Gran Canaria har mange fine sandstrande - og hvilken der er finest, kan diskuteres længe. Den brede strand Playa de Amadores lokker med kridhvidt sand og turkisblåt vand, mens den populære strand i Playa del Inglés strækker sig helt ned til Maspalomas' bølgende sanddyner. På den nordlige side af øen venter Las Palmas' kilometerlange strand Las Canteras, som ligger midt i byen - perfekt til dig, der gerne vil kombinere strandferien på Gran Canaria med lidt sydeuropæisk bystemning.

Lej bil på Gran Canaria

Gran Canarias strande er fantastiske, men her er også meget andet at opleve - det er ikke mindst øens hovedby, Las Palmas, et godt eksempel på. Også i bjergene venter der fine oplevelser i form af dramatisk natur, hyggelige små landsbyer og livlige markeder, hvor du uden tvivl kan gøre et fund eller to. Bestiller du en rejse til Gran Canaria med Spies, kan du nemt bestille en lejebil, som står klar til dig ved ankomsten. Du behøver ikke bestille bilen til hele ferien - nogle dage vil man jo bare gerne ligge på stranden eller ved poolen og slappe af. Derfor kan du med Spies vælge at leje en bil i helt ned til tre dage.

Shopping, restauranter og natteliv

Du kommer nemt rundt på Gran Canaria på egen hånd, og det er lettest i lejebil. I Las Palmas venter et fantastisk udvalg af shoppingmuligheder og restauranter, og da her er flere lokale indbyggere end feriegæster, virker byen mere spansk end mange andre rejsemål. Det største udvalg af butikker, restauranter og natteliv på den sydlige side af øen finder du i Playa del Inglés og Puerto Rico, som du også nemt kommer til fra de roligere rejsemål i området.
Find dit hotel
Strand

Strande på Gran Canaria

Alle badestrande i Spanien er offentlige, og på de fleste strande udlejes liggestole og parasoller. På flere strande er der også faciliteter som bruser og toiletter, ligesom der på mange tilbydes forskellige former for vandsport. Arguineguín, Playa del Inglés, Puerto Rico, Playa de Amadores, Costa Meloneras, Puerto de Mogán og Maspalomas er alle rejsemål med fine, generelt børnevenlige strande med lyst sand. Også Las Palmas har en kilometerlang strand egnet til børn, men store bølger kan dog forekomme. Playa del Cura har en lille badebugt med små sten og grovkornet sand, San Agustín har en mellemstor strand med sten visse steder, og i Playa de Taurito findes en lille strand med lavasand.

Flere strande på Gran Canaria har indført rygeforbud

Det gælder i øjeblikket følgende strande: Marañuelas, Lajilla, Patalavaca, Aquamarina, Anfi del Mar, Puerto Rico, Amadores, Playa del Cura, Playa Taurito og i Mogán. Rygeforbuddet gælder på 75 % af hver enkelt strand, hvor der findes skiltede rygeområder med askebægre. Overtrædelse af rygeforbuddet kan medføre store bøder.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke på Gran Canaria

Spanske og kanariske retter findes på de fleste restauranters menukort - fra friskfanget fisk serveret med hvidløg, kartofler og grøntsager til tapas, som man med fordel kan bestille flere forskellige af og dele imellem sig. Langs hele kysten og også længere inde på øen er det almindeligt med menukort på flere sprog, men nogle tjenere taler kun spansk, så der er rig mulighed for at øve de spanske gloser. Måltidet afsluttes ofte med, at du får serveret et lille glas med den kanariske specialitet Ron Miel (honningrom), og den indgår som regel i prisen.

Restauranter på Gran Canaria

Udvalget af restauranter på Gran Canaria varierer meget fra sommer til vinter. Højsæsonen er vinteren, og her er udvalget størst, mens mange restauranter lukker hele eller dele af sommeren. Spanierne selv går gerne på restaurant og tager det ikke så højtideligt, men man er altid nogenlunde pænt klædt på. Børn er velkomne stort set overalt. Det er langt fra usædvanligt, at børnene får mere opmærksomhed end deres forældre, og de bliver ofte budt på en slikkepind.

Nogle gange har man inkluderet et servicegebyr på regningen, andre gange ikke. Synes du, at du har fået god betjening, så læg 10 % i drikkepenge oven i det endelige beløb. Drikkepenge er en vigtig del af tjenerens løn. De spanske restauranter har oftest åbent til frokost kl. 13-16 og til middag fra kl. 20.

Eksempler på kanariske specialiteter

Papas arrugadas
Kartofler med skræl, som er kogt i vand med masser af salt. Derved trækkes en del af væsken ud af kartoflen, og resultatet er en kartoffel med en fin "rynket" og salt overflade. Den serveres ofte med mojo rojo - en sovs med blandt andet peberfrugt, chili og olie. 

Mojo verde
Sovs med koriander, vineddike og kommen. Serveres som regel med stegt fisk, men passer egentlig godt til al slags mad.

Puchero
En mellemting mellem en suppe og en gryderet. Den indeholder ofte safran, chorizo, kikærter og kartofler.

Potaje de berros
En tyk suppe med bl.a. brøndkarse, svinekød, majs, kartofler og kommen.

Ensalada mixta
Blandet salat med tun og æg. De øvrige ingredienser varierer, men kan være asparges, avocado, gulerødder, tomat eller salat. Dressingen hælder man selv over.

Gofio
En slags majsgrød, der serveres stegt eller kold som tilbehør i stedet for kartofler, ris eller pasta. Minder om polenta.

Ost
På De Kanariske Øer produceres der mange forskellige oste. De fremstilles af både ko-, gede- og fåremælk eller af blandinger af disse. Ost hedder queso på spansk, og røget ost hedder queso ahumado. En af de mest kendte spanske oste hedder manchego. Den stammer ganske vist ikke fra De Kanariske Øer, men minder meget om de kanariske oste. Den har en sort skorpe og en mild, karakteristisk smag med en vis syrlighed.

Andre spanske specialiteter er paella, den berømte risret med safran, skaldyr, grøntsager og fisk, kylling eller kød, samt gazpacho, en læskende suppe lavet på tomater, grøntsager, hvidløg og et stænk vineddike. Den serveres kold og kun i sommermånederne. Meget lækkert i varmen!

Tapas

Tapas og Spanien hører sammen. Det begyndte med en gratis skive skinke oven på drinken og har nu udviklet sig til at bestå af små snacks af alt muligt. Spanierne selv spiser tapas som forret, men man kan sagtens sammensætte et helt måltid ved at bestille flere forskellige. Der er masser af forskellige tapas at vælge mellem - fra oliven og minipickles til marineret fisk og skaldyr. En god måde at smage tapas på er at bestille "un variado" - så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Drikkevarer

Vindyrkningen på Gran Canaria er næsten lige så gammel som spaniernes tilstedeværelse på øen, dvs. 500-600 år. Allerede i 1600-tallet begyndte man at eksportere vin til England, og den kanariske Malvoisir-vin blev snart meget populær i store dele af Europa. I dag har øen fået tildelt to forskellige geografiske betegnelser: AOC Monte Lentiscal og AOC Gran Canaria. De lokale vine kan være svære at finde i butikkerne, men vingårdene byder besøgende velkommen til vinsmagning og køb. Hvis du ikke kan få fat på øens egen vin, er der tit mange andre gode spanske vine at vælge mellem.

Cava 
Spansk mousserende vin hedder cava, og de mest kendte vinhuse er Freixenet og Codorniu. 

Sangria 
Sangria er baseret på vin, først og fremmest rødvin, appelsiner og anden frugt samt måske lidt cognac. Serveres oftest på karaffel og kan være herligt læskende uden alt for megen alkohol. 

Øl 
Tropical og Dorada er blandt de mest kendte ølmærker på De Kanariske Øer. Tropical bliver produceret på Gran Canaria og Dorada på Tenerife. Andre spanske ølmærker, f.eks. Cristal, fås næsten overalt.

Ron Miel
En slags honningrom, der er en typisk kanarisk drik, der ofte serveres som afslutning på et måltid.

Spansk kaffe

Den spanske kaffe er som regel meget stærk. Kunne du tænke dig en kop af det, der mest minder om dansk kaffe, så bed om café melitta eller café filtro. En café solo er en lille kop espresso, og en café con leche er en kop stærk kaffe med varm mælk.

Nattelivet på Gran Canaria

Forlystelseslivet på Gran Canaria varierer meget fra rejsemål til rejsemål. Nogle af de mest populære steder er Yumbo og Kasbah i Playa de Inglés, shoppingcentret i Puerto Rico samt Las Palmas, der alle byder på et godt udbud af barer, pubber, dansesteder og natklubber. De fleste barer og natklubber har åbent til langt ud på natten. På de lidt mindre rejsemål er nattelivet noget mere fredeligt.
Shopping

Shopping på Gran Canaria

Prisniveauet på Gran Canaria er generelt lidt lavere end i Danmark, eftersom De Kanariske Øer er frihandelsområde med meget lav moms. Derfor kan sko, tasker, parfume, kosmetik, smykker, elektronik, tobak, alkohol og mærkevarer være værd at kigge efter.

Der ligger adskillige shoppingcentre på Gran Canaria, og de fleste har åbent hele dagen. Et shoppingcenter hedder centro comercial på spansk, og de rummer som regel et varieret udbud af butikker, restauranter og barer. Hvis du er på udkig efter noget særligt, så spørg gerne Spies-guiden om et godt tip til det bedste sted at finde det, du søger.

Shoppingcentre på Gran Canaria

Ud over shoppingmulighederne beskrevet under hvert enkelt rejsemål, findes disse shoppingcentre:

Atlántico
Ligger ved motorvejen i byen Vecindario, ikke så langt syd for lufthavnen. Centret har et godt udbud af internationale butikker og restauranter. Åbent mandag-lørdag kl. 10-22 og enkelte søndage.

El Mirador
Ligger ved motorvejen nord for Telde og tilbyder et bredt udvalg af både butikker og restauranter. Åbent mandag-lørdag kl. 10-22 og enkelte søndage.

Markeder på Gran Canaria

Der er næsten altid markedsdag et eller andet sted på øen, hvor der sælges alt fra frugt og grønt til tasker og lokalt kunsthåndværk. Det kan være et hyggeligt udflugtsmål at begive sig til den nærmeste lille by og indsnuse atmosfæren og måske finde en god souvenir. De fleste markeder lukker som regel, når siestaen starter ved 13-tiden, så sørg for at være tidligt ude. Nogle af de mest populære markeder finder du i Arguineguín (tirsdag), Maspalomas (onsdag og lørdag), Puerto de Mogán (fredag) og Las Palmas (søndag).
Sport og træning

Sport og træning på Gran Canaria

Gran Canaria byder på sportsaktiviteter for enhver smag.

Vandring

Gran Canaria er oplagt til vandring og med over 800 km vandrestier fordelt over hele øen, er der gode muligheder for at variere ruterne enten på egen hånd eller på en arrangeret vandretur i gruppe.

Cykling

En cykel er en god måde at opleve Gran Canarias natur på - du kan enten leje en cykel eller tage med på en arrangeret cykeludflugt; der tilbydes forskellige ture alt efter konditionsniveau. Du kan også leje en elcykel - så kommer du lidt lettere op i bjergene.

Dykning og snorkling for hele familien

Uanset om du er nybegynder eller garvet dykker, er der mulighed for både dykning og snorkling i havet ud for Gran Canaria. Du kan få mere information hos Spies-guiden, som også kan hjælpe dig med at bestille plads. En god aktivitet for hele familien.

Golf

Gran Canaria har et godt udvalg af forskellige typer golfbaner for alle slags spillere. Der er fine golfbaner uden for både Puerto de Mogán, Costa Meloneras, Maspalomas, Puerto Rico, Playa de Amadores, Playa del Cura og Las Palmas.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Gran Canaria

Gran Canaria har noget for alle - fra interessante udflugtsmål til familievenlige seværdigheder.

Vinsmagning

De kanariske vine er udmærkede, selvom de i dag er ret ukendte uden for øen. Visse vingårde byder besøgende velkommen, både til vinsmagning, køb og information.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Poema del Mar Aquarium

Det gigantiske aktvarium Poema del Mar er et af Gran Canarias mest populære udflugtsmål - en fortryllende verden under havoverfladen med både fisk og havpattedyr foruden en introduktion til verdenshavenes unikke flora og fauna.

Spafaciliteter

I både Amadores og San Agustin findes spafaciliteter med thalassoterapi, saltvandspools og boblebade, og det er også muligt at bestille forskellige former for massage, mudderbade, algeterapi m.m. Også i Meloneras findes et spaområde med blandt andet saltvandspool og tyrkisk bad samt eucalyptus- og saltrum.

Dyphavsfiskeri

Dybhavsfiskeri er en aktivitet for alle, der kan lide spænding og fiskeri. Du vælger selv, om du vil fiske eller blot tage med og nyde en dag på havet. Med lidt held ser vi også delfiner undervejs. Kontakt Spies-guiden for yderligere information.

Seværdigheder på Gran Canaria

Der er meget at se og opleve på Gran Canaria, og du kommer nemmest rundt til alle øens seværdigheder i lejebil. Et godt tip er at leje bilen hjemmefra - det er både billigere og nemmere.

Ingenio

I Ingenio findes Gran Canarias største kunsthåndværkscenter, Museo de Piedra, hvor man værner om øens håndværkstraditioner. Fra sydkysten kører man mod Las Palmas og drejer fra ved GC-100 i retning mod Agüimes. Fortsæt derefter videre mod Ingenio.

Oplevelser i Las Palmas

Las Palmas er kendt for at være den bedste shoppingby og øens kulturelle centrum med både museer og arrangementer. I februar afholdes blandt andet et karneval, og i maj lægger byen scene til en operafestival. Derudover arrangeres klassiske koncerter i Santo Domingo-kirken, internationale musikfestivaler med forskellige temaer og forestillinger i Santa Catalina-parken. Besøg også byteatret Perez Galdos, som afholder forskellige koncerter, teaterforestillinger og musikarrangementer, eller koncerthuset Alfredo Kraus, hvor du kan overvære opera og klassiske koncerter. Koncerterne spilles som regel om fredagen. Vil du se mere af byen, kan du passende hoppe på en af de mange sightseeingbusser, som kører dagligt fra forskellige stoppesteder. Tag også bussen til de andre bydele eller til Las Canteras-stranden, som ligger helt inde ved byen.

Seværdigheder i Teror

Byen Teror er mest kendt for det, som skete her i år 1481, hvor madonnaen åbenbarede sig i et pinjetræ, der voksede ved siden af kirken. Det dannede grundlag for en kult omkring Nuestra Señora del Pino, og i 1767 blev den kirke, vi kan se i dag,  indviet. Selve madonna-billedet kan virke underligt diskret i sin overdådige sølvindramning, men det er kun begyndelsen. Et besøg i skatkammeret viser yderligere rigdomme, der er blevet samlet omkring det, som i dag er øens skytshelgen. Men kirken er blot en del af det, der gør Teror til en attraktion. Selve byen siges at være en af Gran Canarias smukkeste med sin velbevarede arkitektur, og den er absolut et besøg værd både for turen hertil og for sin egen skyld. Fra Playa del Inglés er det nemmest at køre mod Fataga via vejen, som hedder CG-60, og siden fortsætte ad San Mateo til Teror. Så kører man desuden gennem Fatagadalen mellem Roque Nueblo og Pico des Nieves, gennem pinjeskove, forbi palmelunde og over de solbeskinnede bjerge, som danner den sydlige del af Gran Canarias centrale bjergmassiv. Det tager ca. 1½ time at køre fra Playa del Inglés, og turen består af anstrengende kørsel ad smalle og snoede, men udmærkede veje. Det er nemmest at køre tilbage ad motorvejen via Las Palmas.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Sådan kommer du rundt på Gran Canaria

Det lokale busnet på Gran Canaria er velfungerende, og det er forholdsvist billigt at køre i taxi. Du kan desuden sejle og flyve til naboøerne.

Taxi

Taxi er et godt og pålideligt transportmiddel på Gran Canaria, især på kortere strækninger. Er man flere, kan det desuden være billigere end at tage bussen. Priserne er både regulerede og kontrollerede, og for en sikkerheds skyld skal der være en liste med cirkapriser på de mest almindelige strækninger i taxien. Man prajer oftest taxierne på gaden, men man kan også ringe og bestille en.

Knallert

Det er muligt at leje en knallert på Gran Canaria. Tjek, at din rejseforsikring inkluderer kørsel på motorkøretøjer. Hvis den ikke gør, bør du tegne en tillægsforsikring, før du rejser. Og husk hjelmen.

Cykel

Man kan sagtens leje cykel på Gran Canaria, men vær opmærksom på, at øen er meget kuperet. En cykel kan dog være en god måde at komme rundt til de forskellige strande på den sydlige del af Gran Canaria, da der godt kan være lidt langt at gå. Der findes flere større og mindre udlejningsfirmaer. Du kan også spørge din Spies-guide om muligheden for at deltage i arrangerede cykeludflugter.

Busser

Gran Canaria har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører lokalbusserne i pendulfart mellem de større rejsemål. Gran Canarias største busselskab hedder Global Bus og trafikerer hele øen. Dog er der flest buslinjer langs sydkysten og til Las Palmas.

Fly

Fra lufthavnen uden for Las Palmas går der indenrigsfly til blandt andet Lanzarote, La Palma, Tenerife og Fuerteventura.

Færge

Færgeselskaberne Naviera Armas og Fred Olsen har flere ruter fra Las Palmas til naboerne.
Fakta

Tidsforskel

Dansk -1 time.

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser samt rejser med rutefly og valgfri rejselængde til Gran Canaria året rundt.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Gran Canaria har et mildt og behageligt klima året rundt. I nord ligger Las Palmas, hvor klimaet er mildt med svale vinde fra havet. På den sydlige del af øen ligger rejsemålene Arguineguín, Costa Meloneras, Maspalomas, Playa de Amadores, Playa del Cura, Playa del Inglés, Playa de Taurito, Puerto de Mogán, Puerto Rico og San Agustin, hvor man kan regne med mange solskinsdage året rundt. Golfstrømmen gør, at havtemperaturen ligger på 18-23 grader hele året.

Calima er et unikt vejrfænomen, der forekommer over De Kanariske Øer, og som opstår, når varme og tørre vinde blæser over Atlanterhavet medbringende sandstøv fra Sahara. Calima kan indtræffe flere gange om året, som regel om vinteren, men til tider også om sommeren med stigende temperaturer, tør luft og dårlig sigtbarhed til følge. Når det indtræffer, er det vigtigt at følge hotellernes og de lokale myndigheders råd og vejledninger.

Marts, april og maj

Om foråret stiger antallet af solskinstimer, og det bliver langsomt varmere med en dagtemperatur på op mod 22 grader. Der bliver færre regnvejrsdage, især på den sydlige del af øen. Havtemperaturen ligger på 18-19 grader.

Juni, juli pg august

Om sommeren stiger temperaturen til op mod 26 grader i dagtimerne. Også nætterne er lune - som regel ligger temperaturen på 19 grader eller mere. Juni, juli og august er desuden årets tørreste måneder, og der falder sjældent nedbør mere end et par gange om måneden. Havtemperaturen ligger på ca. 22 grader.

September, oktober og november

Efteråret er stadig varmt på Gran Canaria med lufttemperaturer på omkring 25 grader. Der kan forekomme lidt mere regn end om sommeren, men antallet af regnvejrsdage er færre på den sydlige end den nordlige del af øen. Havtemperaturen ligger på 21-22 grader.

December, januar og februar

Vinter på Gran Canaria er som sommer i Danmark, blot med varmere havvand og færre regnvejrsdage. Lufttemperaturen ligger på 21-22 grader om dagen og 15 grader om aftenen. Havtemperaturen er 18-19 grader.

UDVALGTE TILBUD

Sunwing Arguineguín Seafront
sunwing
 • Børnevenligt
Sunwing Arguineguín Seafront
Arguineguín, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 1-værelses Small Family med balkon med havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 8 dec 2022 fra København
Fly + hotel, 1 uge
8 dec 2022 fra København
Ocean Beach Club - Gran Canaria
obcbysunwing
Ocean Beach Club - Gran Canaria
Playa del Cura, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 2-værelses Club Suite med balkon med havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 14 dec 2022 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
14 dec 2022 fra Billund
Altamar
familygarden
 • Børnevenligt
Altamar
Puerto Rico, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 2-værelses Club Room type C med havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 5 okt 2022 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
5 okt 2022 fra Aalborg
Sunprime Atlantic View
sunprimehotels
 • Velegnet til voksne
Sunprime Atlantic View
Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 1-værelses Classic Suite med balkon mod omgivelserne
 • 1 uge
 • Afrejse 30 nov 2022 fra København
Fly + hotel, 1 uge
30 nov 2022 fra København
Bull Dorado Beach & Spa
nordiskefavoritter
Bull Dorado Beach & Spa
Arguineguín, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 1-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 30 nov 2022 fra Billund
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
30 nov 2022 fra Billund
Servatur Green Beach
nordiskefavoritter
Servatur Green Beach
Arguineguín, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 2-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
 • 1 uge
 • Afrejse 28 nov 2022 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
28 nov 2022 fra Aalborg
Las Nasas
Las Nasas
Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 2-vær. lejl. med terrasse mod poolområdet og havet
 • 1 uge
 • Afrejse 14 dec 2022 fra København
Fly + hotel, 1 uge
14 dec 2022 fra København
Canteras Playa
Canteras Playa
Las Palmas, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + 2-værelses lejlighed uden balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 30 nov 2022 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
30 nov 2022 fra Billund
Caybeach Meloneras
familycomfort
 • Børnevenligt
Caybeach Meloneras
Costa Meloneras, Gran Canaria, Spanien
 • Fly + dobbeltværelse med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 28 nov 2022 fra Aalborg
Fly + hotel, 1 uge
28 nov 2022 fra Aalborg

Rejseforslag med rutefly

Hvis du bestiller en pakkerejse med rutefly, kan du selv vælge hvilken dag du vil rejse og hvor længe du vil være afsted. Her kan du se nogle priseksempler for 10 eller 11 dage.

Apartamentos Amazonas
Apartamentos Amazonas
Playa del Inglés, Gran Canaria, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 7 dec 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 10 nætter på hotel
7 dec 2022 fra København
Palm Oasis
Palm Oasis
Maspalomas, Gran Canaria, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 30 nov 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 10 nætter på hotel
30 nov 2022 fra København
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Playa de Amadores, Gran Canaria, Spanien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 11 dage, 10 nætter på hotel
 • Afrejse 11 dec 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 10 nætter på hotel
11 dec 2022 fra København

Rejser til Gran Canaria

concept-logo
Arguineguín
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
I Arguineguín finder du bl.a. vores prisvindende familiehotel Sunwing Arguineguín Seafront. Find selv ud af, hvorfor det er blevet så populært på din næste familieferie.
Costa Meloneras
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Shopping
I Costa Meloneras er det ikke svært at finde et luksushotel i bekvem afstand til stranden. Costa Meloneras er helt enkelt Gran Canaria for feinschmeckere.
Las Palmas
Bestiller du en rejse til Las Palmas, kan du glæde dig til sol, strand, storbyliv og golf. Du kan vælge mellem flere gode hoteller, hvoraf mange ligger direkte ved den lange strand Las Canteras.
Maspalomas
 • Sport/adventure
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
Bestil en rejse for hele familien til vores børnevenlige Family Garden-hotel Maspalomas Princess. Her bor du i skønne rolige omgivelser med Playa del Inglés inden for bekvem afstand.
Playa de Amadores
 • Strande
 • Natteliv
 • Mad & Drikke
I Playa de Amadores ligger vores børnevenlige hotel Mirador del Atlantico, og rejsemålet byder også på en af Gran Canarias smukkeste strande, som ligger beskyttet mellem to moler.
concept-logo
Playa del Cura
 • Mad & Drikke
 • Strande
I Playa del Cura ligger et af vores bedste hoteller på hele Gran Canaria: Ocean Beach Club - Gran Canaria. På det børnevenlige hotel bor du ved stranden, og du kan selvfølgelig få All Inclusive.
concept-logo
Playa del Inglés
 • Natteliv
 • Strande
 • Mad & Drikke
Playa del Inglés er et af Spies' mest populære rejsemål med et stort udbud af det meste, uanset om du rejser med børn eller i voksent selskab. Rejser du uden børn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View.
Playa de Taurito
Når du rejser med Spies til Playa de Taurito, kan du nyde din ferie i fred og ro på gode hoteller, der ligger et lille stykke fra stranden og centrum. Hvorfor ikke bestille et hotel med All Inclusive?
  Puerto de Mogán
  • Børnevenligt
  • Seværdigheder
  • Strande
  Puerto de Mogán byder på en ferie i smukke omgivelser. Her kan du nyde god mad på en af de mange restauranter og bade fra stranden midt i byen.
  Puerto Rico
  • Strande
  • Mad & Drikke
  • Børnevenligt
  I Puerto Rico tilbyder Spies hoteller for alle: Et Family Garden-hotel til dig, der rejser med børn, voksenhoteller til dig, der rejser uden børn og naturligvis hoteller med All Inclusive.
  San Agustin
  I San Agustín bor du tæt på både strand, centrum og restauranter. Det er derfor ikke overraskende, at San Agustín længe har været et af Spies' mest populære rejsemål.

  Inspiration til din rejse til Gran Canaria

  Den store guide til Gran Canaria

  Gran Canaria er en favorit for mange, og hvert år rejser tusindvis af danskere hertil. Her får du hjælp til at finde det helt rigtige rejsemål for dig på den populære ø.

  Gran Canaria er en favorit for mange, og hvert år rejser tusindvis af danskere hertil. Her får du hjælp til at finde det helt rigtige rejsemål for dig på den populære ø.
  Elcykel på Gran Canaria

  Gran Canaria på to hjul

  Uanset om du er i topform eller ikke, så skal du opleve Gran Canaria på cykel. Bliv inspireret til en tur helt tæt på øens fantastiske natur.

  Lej en elcykel og oplev øen tæt på

  Uanset om du er i topform eller ikke, så skal du opleve Gran Canaria på cykel. Bliv inspireret til en tur helt tæt på øens fantastiske natur. [Lej en elcykel og oplev øen tæt på](/de-kanariske-oer/gran-canaria/cykel-oplevelsen-for-familien)
  Gran Canaria

  Gran Canaria på 5 måder

  Oplev Gran Canaria på en ny måde. Her får du fem forslag til aktiviteter, der udvider din horisont, og giver dig anderledes oplevelser på øen.

  Oplev Gran Canaria på en ny måde. Her får du fem forslag til aktiviteter, der udvider din horisont, og giver dig anderledes oplevelser på øen.
  Julegave på et bord

  Jul på Gran Canaria

  Hold jul i shorts under Gran Canarias varmende sol. Der er altid hyggelig stemning på vores hoteller - og julen er ingen undtagelse. Læs vores bedste tips til en dejlig jul på Gran Canaria her.

  Hold jul i shorts under Gran Canarias varmende sol. Der er altid hyggelig stemning på vores hoteller - og julen er ingen undtagelse. Læs vores bedste tips til en dejlig jul på Gran Canaria her.
  Maspalomas på Gran Canaria

  Vilde og smukke oplevelser på Gran Canaria

  Få nogle anderledes ferieminder med hjem fra rejsen til Gran Canaria med et besøg ved disse fem vilde og smukke oplevelser.

  Få nogle anderledes ferieminder med hjem fra rejsen til Gran Canaria med et besøg ved disse fem vilde og smukke oplevelser.
  Find din rejse til Gran Canaria
  Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
  Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
  Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
  Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.