Golfrejser til Gran Canaria

Golf på Gran Canaria

Spil golf på Gran Canaria

På Gran Canaria findes golfbaner med stor variation og for alle typer af spillere, uanset handicap.

Vings samarbetspartner Greenfee365 - för en lyckad golfsemester

Greenfee365

Takket være vores samarbejde med Greenfee365 kan du allerede hjemmefra bestille starttider på flere forskellige baner på Gran Canaria. Du bestemmer selv, hvilke baner du vil spille på, og hvor mange starttider du ønsker - perfekt, uanset om du planlægger en golfweekend eller længere golfrejse.

Takket være Gran Canarias behagelige klima kan du spille golf på øen året rundt. Flere baner byder på store naturoplevelser, og fra mange huller er der flot udsigt over Atlanterhavet. På Gran Canaria ligger blandt andet den unikke mesterskabsbane Anfi Tauro Golf samt den populære bane Meloneras Golf by Lopesan, og takket være vores samarbejde med Greenfee365 kan du allerede hjemmefra bestille starttider på flere forskellige af øens baner.

For eksempel tilbyder Salobre Golf & Resort to herlige 18-hullers baner, hvor du får samme professionelle service som den, man normalt finder i en finere amerikansk country club, så flyv med Spies direkte til Gran Canaria og spil golf på baner med stor variation. Uanset om du planlægger en golfrejse, en golfweekend eller vil kombinere badeferien med en runde golf, er Gran Canaria et oplagt rejsemål.

Det er vigtigt at bo godt i ferien, og Spies tilbyder hoteller for enhver smag. Vil du bo i naturskønne omgivelser tæt på Salobre Golf & Resorts velholdte baner, anbefaler vi luksuriøse Salobre Hotel Resort & Serenity. Rejser du uden børn og vil bo tæt på et godt udbud af restauranter, barer og shoppingmuligheder er vores eget voksenhotel Sunprime Atlantic View et godt valg. Her finder du både motionsrum og spaafdeling foruden et skønt poolområde og mulighed for at tilkøbe bekvemme måltidspakker.

Skal børnene med på ferie, kan vi varmt anbefale Sunwing Arguineguín Seafront, som er et børnevenligt hotel med blandt andet Lollo og Bernie-klubben, legeplads, børnrpool og underholdning for hele familien.

ANBEFALEDE GOLFHOTELLER

Solabare Hotel

Salobre Hotel Resort & Serenity

Lækkert og luksuspræget golfhotel med god service. Her bor du i Salobre, højt oppe i bjergene oven for Costa Meloneras og har gode muligheder for både at slappe af og være aktiv.

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic View

Vores mest populære golfhotel på Gran Canaria med en god beliggenhed tæt på flere golfbaner. Hotellet er kun for voksne og har bl.a. et dejligt poolområde og en spaafdeling.

Mere information til dig, der skal på golfrejse

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Beløbet kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så forhør dig altid hos flyselskabet, hvad der gælder for netop din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.
Transport af golfbags mellem lufthavnen og hotellet indgår ikke og bekostes af den enkelte. Golfbags kan medbringes i transferbussen, hvis der er plads og i så fald mod betaling.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.

Lej en bil og få en nemmere golfferie

Vil du spille golf i ferien? Så gør det nemt for dig selv og lej en bil. Med en lejebil kan du køre til lige præcis den bane, du har lyst til - på det tidspunkt, der passer dig. Og golfbaggen er der altid plads til.