Rejs alene på ferie

Hvis du er single eller bare godt kan lide at rejse alene, kan du nemt finde din rejse her.

Rejs alene - i fællesskab

inspiration til dig, der rejser alene

Charterrejser

Her kan du se de bedste tilbud på værelser til én person. Vi har på visse hoteller fjernet eller nedsat det tillæg, som ofte opkræves, når du bor alene.

Læs mere På mange af vores rejsemål tilbyder vi udflugter, som er en oplagt aktivitet på en singlerejse, hvis du trænger til afveksling fra liggestolen.
 
Et populært alternativ til en singlerejse er at tage på træningsrejse - på den måde kan du kombinere skøn alenetid med træning og hyggeligt samvær.
 
Vil du rejse så snart som muligt? Tag et kig på vores tilbud til rejser for én person, så kan du snart være på vej mod varmen!
 
Hvorfor skal jeg betale tillæg for nogle hotelværelser, når jeg rejser alene?
Mange af vores hoteller har ikke enkeltværelser, men kun værelser med minimum to senge. Det betyder, at vi betaler hotellerne for dobbeltværelser, og derfor kan vi ikke blot halvere prisen, når du rejser alene.
Skjul

København, 1 voksen, 1 uge
Filtrér
0 hoteller
Filtrér
Hotelstandard
Gæsternes bedømmelse
 
3,0
5,0
Afstand til nærmeste centrum
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Afstand til strand
Op til> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Omtrentlig transfertid fra lufthavn
 
0.5 tim
4.5 tim

Klimakompenserede rejser

Vi klimakompenserer alle flyrejser, uanset hvilket flyselskab du rejser med, når du bestiller din rejse hos os. Derudover klimakompenserer vi dit hotelophold, hvis du bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels eller Ocean Beach Club samt transfer til og fra alle hoteller.