Rejs alene

Ferie uden kompromiser

Rejs alene

Rejs alene på ferie

Hvis du er single eller bare godt kan lide at rejse alene, kan du nemt finde din rejse her.

Her kan du se de bedste tilbud på værelser til én person. Vi har på visse hoteller fjernet eller nedsat det tillæg, som ofte opkræves, når du bor alene.

På mange af vores rejsemål tilbyder vi udflugter, som er en oplagt aktivitet på en singlerejse, hvis du trænger til afveksling fra liggestolen.

Et populært alternativ til en singlerejse er at tage på træningsrejse - på den måde kan du kombinere skøn alenetid med træning og hyggeligt samvær.

Vil du rejse så snart som muligt? Tag et kig på vores tilbud til rejser for én person, så kan du snart være på vej mod varmen!

Hvorfor skal jeg betale tillæg for nogle hotelværelser, når jeg rejser alene?
Mange af vores hoteller har ikke enkeltværelser, men kun værelser med minimum to senge. Det betyder, at vi betaler hotellerne for dobbeltværelser, og derfor kan vi ikke blot halvere prisen, når du rejser alene.

Singleferie - i fællesskab

Vil du rejse alene men stadig i fællesskab med andre, kan vi anbefale vores træningsrejser. Her rejser du alene, men sammen med en gruppe til populære rejsemål og hoteller.

inspiration til dig, der rejser alene

5 grunde til at rejse alene

5 grunde til at rejse alene

Skræmmer tanken om at rejse alene dig? Der er mange forestillinger om udfordringerne ved at tage på ferie alene, men der er endnu flere fordele. Vi har samlet 5 grunde til, at du skal rejse alene på din næste ferie.

Rejs alene - i fællesskab

Rejs alene - i fællesskab

Det kan være hyggeligt at rejse og få nye oplevelser sammen med en anden. Men det kan også være en stressfaktor at skulle tilpasse sig efter andres ønsker og forventninger. Det er der heldigvis en løsning på.

Bedste rejsemål til dig, der rejser alene

Vil du på ferie uden at gå på kompromis? Det er blevet mere populært at rejse alene. Men hvor tager man hen, hvis man ikke vil være bange for at kede sig eller føle sig alt for ensom? Her får du vores bedste bud på spændende rejsemål.

København, 1 voksen, 1 uge
Filtrér
0 hoteller